iki kişi arasında kaldım, yardım edin lütfen

Eski sevgilinizi ozleyeceğinizi düşünüyorum biraz zaman verin kendinize. Ahmet dediğimiz kişiyle adı konulmamış bir arkadaşlık var o eski sevgilinizi de biliyor size olan yaklaşımı şu an sadece arkadaşlık etmekle sınırlı değil mi?

Yanlış anlamazsanız merak ediyorum. Şu anki ilişki durumunuz ne? eski ilişkiniz aklınızda kaldı mı? benim için çok mühim, yanıtlrsanız çok sevinirim.

İlişki durumum ahmet'le evli yuvarlanıp gidiyoruz. Eski ilişkim tabiki aklımda kalmadı. Ben ona yoğun duygular besleseydim zaten onunla evlenirdim. Sadece işin içine girince aşkın heyecanın evlilik için yetersiz olduğunu anladım. Yani aşkın bigün biteceğini, saygının anlayışın fedakarlığın merhametin daha önemli olduğunu. O yüzden şimdiki aklım olsa aşk evliliği yapmazdım.

Her gün konuşuyoruz kendisiyle. Basit bi arkadaşlık diyemem, daha çok flört gibi sanırım

Hepsini okudum ve söyleyebileceğim tek şey Senin bu hayatta hiçbir şey haketmediğin...

Seni anlıyorum.
Fikir veremiyorum.
Güvenle heyecan arasında kalmak zor.
Sadece seni anladigimi söyleyebilirim. Benim paylastigim sorumada sen baksan ne iyi olur. Anlasan bile yeter

Aşırı uzun ve gereksiz ayrıntılı yazmışsınız ama okudum hepsini.
2 kişi arasında kaldıysanız ikisini de seçmeyin.
2 adamada haksızlık etmiş oluyorsun.

E pes vallahi pes!!!!

Bellı kı bıseyler bıtmıs artık ahmet olmazsa mehmet. Cıkar yapı olarak daha yakın olursun onu secersınn
Bıde eskı aevgılımdedıgın kısı cok sever herseyı yapar demıssın ya evlenıp zaman gectıkce oyle dedıgın gıbı de olmuyor
Atlaya atlata okudum uzundu ama anladıgım bu

Ben whmetı sevmedım.Bırak heycanı mantıklı ol.

Uzun süreli bir ilişki olduğu için biraz da son günlerdeki ilgisizliğinden sıkılmışsın eski sevgilinin..Şuan yeni birini tanımak,heyecanlanmak o ilişkinin 3-4 ayı ılıskının muhtesem geçtıgı anları yaşayıp aşırı ilgi görmek istiyorsun.Ahmet'in yakışıklılğından etkılenmıssın ama bır de merak edıyorsun Ahmet seni nasıl sevecek diye... Ahmette hayal kırıklıgı ugrarsan eski sevgilin de bu defa olmaz fena çullarsın..Evlenmeyi düşünüyorsan hayata bakış açısı,onun yanında ne kadar rahat olduğun,ailesi bunlar çok önemli.Ahmette bunlar yokmuş.Ailesiyle mi evleneceğim diye düşünme gerçekten evlenıyorsun aile bir evlilikte aşırı önemli.Keşke Ahmetle o gün son iş günün,son iş günü olarak kalsaydı.Gözden ırak olan gönülden de ırak olur unuturdun böyle ıkılemde kalmazdın..Ama evlılıkte önemlı olan dıs gorunus degıl sızı anlayan,sahiplenen sizinle hem arkadas hem eş olabılen bır hayat arkadası...Tek yapmanız gereken eskı sevgılınızle hayatınıza renk katacak paylasımlar aktıvıteler yapmanız ılıskınızı bıraz canlandırsanız ne Ahmet'e ne Mehmet'e gerek kalmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…