- 11 Aralık 2018
- 40.381
- 250.851
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
Botoks önemli ama lütfen...Çalışamazmış ama botoxu falan varmış ablanın yoksa panik yaşıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Botoks önemli ama lütfen...Çalışamazmış ama botoxu falan varmış ablanın yoksa panik yaşıyormuş
Adam ustune basina almaz buna verir bu net.Bu kişi 40 yaşında öyle mi? Hayatı boyunca hiç mi maddi sorumluluk almamış, ev nasıl geçindirilir bilmiyor?
Adam zaten hiç yemesin, üstüne başına bir şey almasın
Bu kendi fikrim.siz kirisik degilsiniz sanirim da botox onemli ya hu hem.her ay 200 kenara koysa 6 ayda bir yaptirilir botox a takmayinBotoks önemli ama lütfen...
Buldum vallahi aynısı
Adam calisiyor sadece.memur 5000 maasi ama 2000 tl arac kredisi var 4 yili var daha
Arac onlar icin zorunlu.is saatlerinesnek evin oldugu yerde toplu tasima yok hem bizimkinin kendi araci var onu satacak araci satmazlardaha ne olsun tek maaş o civarda olur zaten
sıkışırsa satar aracı krediyi kapar 5000 ile geçinirler
çoluk çocuk yok ev de var bence yeter her gün alemlerden alemlere akmazsa tabii
Kiyafet kozmetik ihtiyac onun icin alir
Kuzeninize yuh demek istiyorum. 10 yıllık uzman mühendisim, eşim doktor ben o paraları kıyafete kozmetiğe harcamadım henüz :) Kuzeniniz hayatın çok dışında, bir an önce reel dünyaya dönsün ya da ana babasının evinde otursun.Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
Yasamaz dolaptakiler eskiyor e bedeni degisti bosaltti dolabi zaten bu yil 15 kilo verdievlensin
o parayla geçinsin
bununla ilgilenirken panik atağı vs de kalmaz zaten
bolluktan dağıtmış zira
zaten yıllardır almış kıyafet, dolabindekiler ile 10 yıl yaşar
Yasamaz dolaptakiler eskiyor e bedeni degisti bosaltti dolabi zaten bu yil 15 kilo verdi
1000 lira kiyafete kozmetige harcamadiniz mi?o da ilginc.kadinsiniz neticede ne bileyim ic camasiridir,topukli ayakkabidir,kremdir...Kuzeninize yuh demek istiyorum. 10 yıllık uzman mühendisim, eşim doktor ben o paraları kıyafete kozmetiğe harcamadım henüz :) Kuzeniniz hayatın çok dışında, bir an önce reel dünyaya dönsün ya da ana babasının evinde otursun.
600 lira hiç bir şey değil dediniz. İki kişilik mutfağa nasıl yetsin? Makarnanın paketi 5 liraya dayanmış. En dar hesabı hep mutfağa veriyorsunuz.Net soru su arkadaslar
3000 tl nin 1000 tl si fatura ve benzine
600 tl si mutfaga
800 u gezmeye
600 u aylik kuzenin masrafina diye son olarak planladi.sizce yeter mi?600 de hicbi sey degil zaten yani bi makyaj malzemesi alsa iki.kahve icse disarida bitti.aylik 100 100 de biriktirip botox unu yaptiracak.
Ya onlarin evi buyuk sanirim.bunlarin evi 80 mettekare.ne faturasi olacak kiYa öyle yorumlar var ki hayret ediyorum. 3000 tl ye kira ödemeden çocukta yoksa hayli hayli geçinilir. Tabi bir şartla aylık 2000 tl kredi borç ödemeyecekse. 1000 tl fatura demişler ama ne kullanılıyor da 1000 tl fatura oluyor. kışın belki o kadar olur ama yaz ayında zaten doğalgaz yakılmıyor. diğer faturalarda olsun hadi 500 tl. yiyecek içinde pazarını yapsa aylık belli ihtiyaçlar alınsa 500-750 tl arası olur. geriye tahmini 1500-1750 tl falan kalır. her ay tonlarca kıyafet alıp her akşam dışarda yemek yemeyeceklerse elbette yeter. istediği yere de gider gezer. haftada bir kere dışarıda yemekte yenir. bizim aylık kira fatura market çıkınca elimizde 1000 tl civarı kalıyor. dışarı da çıkıyoruz. yemekte yiyoruz. ihtiyacımız olanı da alıyoruz. 1 yaşında da kızım var onunda ihtiyaçları cabası.