• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
600 lira hiç bir şey değil dediniz. İki kişilik mutfağa nasıl yetsin? Makarnanın paketi 5 liraya dayanmış. En dar hesabı hep mutfağa veriyorsunuz.
Bakin hesabi yapan o.ama ben de mutfak alisverisi yapiyorum.kendimden ornek vereyim size.ben eti de alirim,sutu de alirim,yogurdu da alirim,meyveyi de...inanin 600 u gecmez ki ananas,yaban mersini vs alirim.pahali diye kismam bogazimdan.her seyi de alir yerim en iyisinden.sutun proteinlisini alirim.yani ne yiyip iciyosunuz mutfaga o kadar harcaniyor vallahi anlamadim.

Ya onlarin evi buyuk sanirim.bunlarin evi 80 mettekare.ne faturasi olacak ki
Valla biz söz var. Alışmadık g.... don durmaz. Alışsın sonra o don nasil duruyor görür. Kac gündür evden çıkamıyoruz. Parayı harcayacka bile yer yok. Her halimize şükredip olanla en iyi şekilde yetinmeyi bilmek lazim

kuzenin botoks esnasında panik atak falan geçirirse birde hastane masrafı var.ayağını yorganına göre uzatmayı bilen kişi ev kira değilse geçinir.gerçekten seven biri ev kira ise bile bir şekilde evden çalışır eşine destek olur geçinir.sizin kuzeninizin geçinebilmesi için aylık 20/30 bin yeterli olur.saç açtır boya 300 tl.rimel tek başına 60 dan başlıyor.botoks ücretleri yerine göre değişiyor.adama yazık etmesin.çünkü çalışmadığı gibi adamın maaşı komple kendi giderine bağlamış.adamda yırtık donla gezer artık

100 elektrik 60 su 100 internet 500 doğalgaz
Damacana su içse aylık düz hesap 800 bunlar fatura ve damacana su
Mutfak 1000, benzin 500 olsa.
Ellerinde 700 kalıyor. Benzini bayağı kıstım üstelik. Çok yakan bir arabaysa 500 yetmez ama ben az yakan bir şey olarak hesapladım. Ben geçinirim açıkçası. En kötüsü ek hesaptan yerim bir süre , araba kredisi bitince eksiden artıya çıkarım. Çalışıyor olmama rağmen benim aylık bin lira makyaj, kıyafet harcamam yok. Tatil zor ama bu parayla tatil olmaz. Makyaj ve kıyafetten kısmak yerine arabayı satmayı düşünmesi çok tuhaf değil mi? Alınmış araba satılır mi ya süslenmek için
Ya evde bir araba olacak zaten.herkesin onceligi farkli.onun icin suslenmek guzel opmak iyi hissetmek ihtiyac.sizin icin atiyorum gezmek ihtiyac. Vs vs

Bakin hesabi yapan o.ama ben de mutfak alisverisi yapiyorum.kendimden ornek vereyim size.ben eti de alirim,sutu de alirim,yogurdu da alirim,meyveyi de...inanin 600 u gecmez ki ananas,yaban mersini vs alirim.pahali diye kismam bogazimdan.her seyi de alir yerim en iyisinden.sutun proteinlisini alirim.yani ne yiyip iciyosunuz mutfaga o kadar harcaniyor vallahi anlamadim.
Günlük 20 TL düşüyor 600 tl ayrılırsa. Bir de sadece yaptığınız aylık haftalık alışverişleri dahil etmeyin. Günlük çıkıp ekmek ve yanında ekstra şeyler de alınıyor mutfağa. Bizim için aylık 1000 tl kadar mutfak.

kuzenin botoks esnasında panik atak falan geçirirse birde hastane masrafı var.ayağını yorganına göre uzatmayı bilen kişi ev kira değilse geçinir.gerçekten seven biri ev kira ise bile bir şekilde evden çalışır eşine destek olur geçinir.sizin kuzeninizin geçinebilmesi için aylık 20/30 bin yeterli olur.saç açtır boya 300 tl.rimel tek başına 60 dan başlıyor.botoks ücretleri yerine göre değişiyor.adama yazık etmesin.çünkü çalışmadığı gibi adamın maaşı komple kendi giderine bağlamış.adamda yırtık donla gezer artık
Ya ask evliligi olmayacak hayat arkadasligi

Günlük 20 TL düşüyor 600 tl ayrılırsa. Bir de sadece yaptığınız aylık haftalık alışverişleri dahil etmeyin. Günlük çıkıp ekmek ve yanında ekstra şeyler de alınıyor mutfağa. Bizim için aylık 1000 tl kadar mutfak.
Ben kendime masallah diyeyim o halde.cidden hic kismam bogazimdan.her sabah ise giderken yogurt muz sut alirim.kahvalti icin.ekmek vs yemem zaten.hic hesap da yapmam yemek.konusunda ama 1000 tl olmasi imkansiz

Bu kendi fikrim.siz kirisik degilsiniz sanirim da botox onemli ya hu hem.her ay 200 kenara koysa 6 ayda bir yaptirilir botox a takmayin

Eee ablacim kiz simdi calismiyor diyorsunuz, simdi botoks falan yaptiramiyordur zaten.

Yani babasinin evinden botoksla mi geliyor ki karsi taraftan bunu talep ediyor :olamaz:

Adamin evi var, maasi var. Kuzenin hem calisacak durum yok sagliga sebep, hem birikimi falan da yok anladigim kadariyla yani hicbir katkisi yok elinde ceketiyle geliyor bir de adamdan botoks istiyor ?? Komedi bence.

Ayrica panik atak hastaligi olup calisan tonla insan var gecimini saglamak icin mi onlar essek mi? Kuzen, calismayip sirtini aileye kocaya bilmem kime yaslamayi biliyor isine gelmeyince hasta. Botoksa gitmeye gelince gayet saglam masallah. Bu mesaji aynen okutun kendisine madem burayi okuyor. Koca adayini da ailesini de yiyor olabilir ama bizi yiyemez burda. Kalin selametle.

Eee ablacim kiz simdi calismiyor diyorsunuz, simdi botoks falan yaptiramiyordur zaten.

Yani babasinin evinden botoksla mi geliyor ki karsi taraftan bunu talep ediyor :olamaz:

Adamin evi var, maasi var. Kuzenin hem calisacak durum yok sagliga sebep, hem birikimi falan da yok anladigim kadariyla yani hicbir katkisi yok elinde ceketiyle geliyor bir de adamdan botoks istiyor ?? Komedi bence.

Ayrica panik atak hastaligi olup calisan tonla insan var gecimini saglamak icin mi onlar essek mi? Kuzen, calismayip sirtini aileye kocaya bilmem kime yaslamayi biliyor isine gelmeyince hasta. Botoksa gitmeye gelince gayet saglam masallah. Bu mesaji aynen okutun kendisine madem burayi okuyor. Koca adayini da ailesini de yiyor olabilir ama bizi yiyemez burda. Kalin selametle.
Cok agir olmadi mi misschery🙄
Ailesinin durumu iyi calismasa da araci var botox u dolgusu kuaforu gidiyor.ailesi evlenirsen yardim talep etme diyor

Net soru su arkadaslar
3000 tl nin 1000 tl si fatura ve benzine
600 tl si mutfaga
800 u gezmeye
600 u aylik kuzenin masrafina diye son olarak planladi.sizce yeter mi?600 de hicbi sey degil zaten yani bi makyaj malzemesi alsa iki.kahve icse disarida bitti.aylik 100 100 de biriktirip botox unu yaptiracak.
Adamın bu hesaptan haberi var mı? Eğer haberi varsa adam düşünme yetilerini mi kaybetti, neden kuzenle evlenmek istiyor?

tamamen hayattan beklentilere bağlı. kira olmasa da faturalar da hele kışın en kira kadar geliyor. hani öyle haftada 1-2 yemek, ayda birkaç parça alışveriş olmaz. geçinilir ama ucu ucuna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back