- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.606
- 158
- Konu Sahibi Dindirella
Mesajımı bunu görmeden yazmışım. Vazgeçtim olmazHer ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajımı bunu görmeden yazmışım. Vazgeçtim olmazHer ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Kaba taslak düşünüyorum bence geçinilir.
bizim eve giren net para belli değil. O yüzden kendimiz ne kadar harcıyoruz bilmiyorum.
açma şöyle düşünebilirim
Elektrik 120
Su 60
Telefon 2 kişi 100
İnternet 100
Yaklaşık 400 TL sabit gider olur
e mutfak haftalık 250 TL alışveriş yapılsa 1000 TL
Haftalık 100 TL kadın 100 TL erkek kişisel harcama yapsa 800 TL o.
Ivır zıvıra haftada 100 TL gitse 400 de o. yine de 2600 oldu.
Bence geçinilmeyecek kendini kahredecek bir rakam değil ki yine de fazla fazla yazdığımı düşünüyorum. ama tabiki düğün borcu kredi borcu vs olur mu bilmiyorum. Bina masrafı olur mu bilmiyorum. Ama etrafımda bu ücrete 2 çocuk büyüten biliyorum.
Açıkçası şuan evdeyiz ne benzin masrafımız var ne dışarıda harcanan bir çaya kahveye verilen para biz şuan bundan daha az harcıyoruz diyebilirim
Ve bu kişi çalışmıyor...Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Teyzemin durumu iyi.evinde calismasa da olur ama evleninceVe bu kişi çalışmıyor...
Ciddi misiniz bunlari 3000 tl nin icine dahil ederken? Mümkün degil buHer ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Oha adam ona 1000 TL verip kendisi herhalde münasip yerlerine yaprak bağlayarak gezerTamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
Adam verirOha adam ona 1000 TL verip kendisi herhalde münasip yerlerine yaprak bağlayarak gezer
Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
Eve kira vermeyeceklerse rahat ederler. Kuzen bazı şeylerden kisacak artık. Ayrıca kuzen ailesini tebrik ederim. Direk olması gerekeni söylemişler.Kuzenim evlenecek.calismiyor.hastaligi dolayisiyla calisamaz yasi da 40.her isi yapamaz zaten.esinin evi var kira odemeyecekler.cocuk yok ikisinjn de 2. Evlkligi olacak.aile evinde rahatti.kiyafeti yemesi gezmesi teyzemlerin durumu iyi.ama evlenirsen kesinlikle bize guvenme diyorlar.bu devirde istanbulda sizce gecinebilirler mi? Hankmlar fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazar misiniz
O zaman botoksun yanına bir de psikolog masrafı da eklemem gerekAdam verir
Niye evlenmezsinizOha adam ona 1000 TL verip kendisi herhalde münasip yerlerine yaprak bağlayarak gezer
ben erkek olsam asla böyle bir kadınla evlenmem. Ciddi niye evleniyor ki bu kadın? Canı sıkılmış galiba.
Allah askina bu kişi calişmiyorsa şuan aylik 1000 lira kiyafetini ve botoksunu kim ödüyor.
40 yasina gelmiş hiç kendi basina ev gecindirmemiş o kadar belli ki. Benzin ve mutfagi 1000lira diyor. Biz 2 kişiyiz mutfak masrafi tek basina 1000 lira ediyor zaten.
Kuş kadar 3bin lira maaştan 1000 lira kiyafete ayirmak ne demektir ya.
Fatura ve mutfak disinda bu adamin da hic gideri olmayacak mi hiç mi disari cikilmayacak nebileyim o kadar sacna sapan bir hesap ki...
Hayir madem gezip tozmayacaksin 1000 liraya kiyafeti napcak her ay
Yok botoks için yeni bir mesaj yazmam gerek bu hesaba eklenecek kadar basit bir gider değil oBotoksu unutmuşsun onu da ekle hesaba
Teyzenler gecinemeyecegini dusunuyor demek ki bize guvenme demisler. Buraya sormaniza gerek yokmus gecinemeyecegi belliymisTeyzemin durumu iyi.evinde calismasa da olur ama evlenince
Kuzen kendine bir Adnan ziyagil bulmadıkça evlenmesin. Ne güzel de hesaplamış öyle. Maalesef hayatın gerçeklerinden bir haber. Şaka olsun diye demiyorum ama kuzeniniz gerçekten konfora alışkın. Bu maddi şartlar onu çok yorar.Tamamen onun soyledigini yaziyorum.