• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaba taslak düşünüyorum bence geçinilir.
bizim eve giren net para belli değil. O yüzden kendimiz ne kadar harcıyoruz bilmiyorum.
açma şöyle düşünebilirim
Elektrik 120
Su 60
Telefon 2 kişi 100
İnternet 100
Yaklaşık 400 TL sabit gider olur

e mutfak haftalık 250 TL alışveriş yapılsa 1000 TL

Haftalık 100 TL kadın 100 TL erkek kişisel harcama yapsa 800 TL o.

Ivır zıvıra haftada 100 TL gitse 400 de o. yine de 2600 oldu.

Bence geçinilmeyecek kendini kahredecek bir rakam değil ki yine de fazla fazla yazdığımı düşünüyorum. ama tabiki düğün borcu kredi borcu vs olur mu bilmiyorum. Bina masrafı olur mu bilmiyorum. Ama etrafımda bu ücrete 2 çocuk büyüten biliyorum.

Açıkçası şuan evdeyiz ne benzin masrafımız var ne dışarıda harcanan bir çaya kahveye verilen para:KK70: biz şuan bundan daha az harcıyoruz diyebilirim :KK70:

Botoksu unutmuşsun onu da ekle hesaba 😂

Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyor🤷‍♀️baska.ne masraf olur ki diyor
Oha adam ona 1000 TL verip kendisi herhalde münasip yerlerine yaprak bağlayarak gezer

ben erkek olsam asla böyle bir kadınla evlenmem. Ciddi niye evleniyor ki bu kadın? Canı sıkılmış galiba.

Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyor🤷‍♀️baska.ne masraf olur ki diyor

Allah askina bu kişi calişmiyorsa şuan aylik 1000 lira kiyafetini ve botoksunu kim ödüyor. 😂
40 yasina gelmiş hiç kendi basina ev gecindirmemiş o kadar belli ki. Benzin ve mutfagi 1000lira diyor. Biz 2 kişiyiz mutfak masrafi tek basina 1000 lira ediyor zaten.
Kuş kadar 3bin lira maaştan 1000 lira kiyafete ayirmak ne demektir ya.
Fatura ve mutfak disinda bu adamin da hic gideri olmayacak mi hiç mi disari cikilmayacak nebileyim o kadar sacna sapan bir hesap ki...
Hayir madem gezip tozmayacaksin 1000 liraya kiyafeti napcak her ay 😂

Kuzenim evlenecek.calismiyor.hastaligi dolayisiyla calisamaz yasi da 40.her isi yapamaz zaten.esinin evi var kira odemeyecekler.cocuk yok ikisinjn de 2. Evlkligi olacak.aile evinde rahatti.kiyafeti yemesi gezmesi teyzemlerin durumu iyi.ama evlenirsen kesinlikle bize guvenme diyorlar.bu devirde istanbulda sizce gecinebilirler mi? Hankmlar fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazar misiniz
Eve kira vermeyeceklerse rahat ederler. Kuzen bazı şeylerden kisacak artık. Ayrıca kuzen ailesini tebrik ederim. Direk olması gerekeni söylemişler.

Ev kira olmadigi icin rahat sekilde gecinirler.
Ve tabii bu kisinin harcamalarina da bagli. Her ay kiyafet ya da makyaj alisverisi yapan kuaforden cikmayana yetmez.

Allah askina bu kişi calişmiyorsa şuan aylik 1000 lira kiyafetini ve botoksunu kim ödüyor. 😂
40 yasina gelmiş hiç kendi basina ev gecindirmemiş o kadar belli ki. Benzin ve mutfagi 1000lira diyor. Biz 2 kişiyiz mutfak masrafi tek basina 1000 lira ediyor zaten.
Kuş kadar 3bin lira maaştan 1000 lira kiyafete ayirmak ne demektir ya.
Fatura ve mutfak disinda bu adamin da hic gideri olmayacak mi hiç mi disari cikilmayacak nebileyim o kadar sacna sapan bir hesap ki...
Hayir madem gezip tozmayacaksin 1000 liraya kiyafeti napcak her ay 😂

İlk başta acıdım, hadi idare ederler belki falan diye düşündüm ama şu an dalga geçme safhasındayım. 3000 liraya dolgular, botokslar, tatiller, kıyafetler... Saçları da sarıdır bu ablanın 😂😂

Kuzen kendine bir Adnan ziyagil bulmadıkça evlenmesin. Ne güzel de hesaplamış öyle. Maalesef hayatın gerçeklerinden bir haber. Şaka olsun diye demiyorum ama kuzeniniz gerçekten konfora alışkın. Bu maddi şartlar onu çok yorar.

Ayrica hic hesapta olmayan ekstra masraflar da cikiyor maalesef hayatta..ornegin bizim apartmanin durup dururken alt giderinde sorun oldu herkesten 1000 er tl topladilar,vermek mecburiyetindesiniz.Kaldi ki arabanin da masraflari var,benzini,yillik odenmesi gerekenleri ,arizasini bakimini hic yazmiyorum bile.Sonra insanlar hastalanabilir ve saglik giderleri de cook önemli en önemli Allah korusum cümlemizi.Yani demek istedigim öyle rutin 3 bine baglayip ne kadar dikkat edersen et ki kuzeniniz botox,kiyafet ,6 ayda bir tatil diyo bir de asla mümkünü yok .22 yillik evliyim bunlari yillarin bana verdigi yetkiyle yaziyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back