Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimde şu hayatta kısamayacağım tek şey beslenme, onu da kısarsam zaten yaşamayayım daha iyi. guzellik içten gelen bir beslenme, bakımla olur.

şimdi zeytinyağı cilde iyi gelir diycem ama korkuyorum konu sahibi kızacak :)
soğuk sıkımlarından her sabah 1er kaşık içiyor insanlar. dikkat ediyorum ciltleri ve saçları çok sağlıklı.

şimdi zeytinyağı cilde iyi gelir diycem ama korkuyorum konu sahibi kızacak :)
soğuk sıkımlarından her sabah 1er kaşık içiyor insanlar. dikkat ediyorum ciltleri ve saçları çok sağlıklı.
izmir den teyzem gonderiyor normalde, salgından dolayı gonderemedi ve markette litresi 50 tl idi. şok geçirdim şu fiyatlarla 600 tl şaka gibi geliyor.

Hanimlar 1 lt sute 20 tl veriyorsaniz bence konu kapanmistir zaten.sacmalik bence.ciktim ben hoscakalin
Ben 30 tl veriyorum. Manda sütü yoğurt yaparken 4 kilo inek sütüne 1 kilo manda sütü katıyorum efsane oluyor. Sağlıklı besleniyoz ya biz

Hanimlar 1 lt sute 20 tl veriyorsaniz bence konu kapanmistir zaten.sacmalik bence.ciktim ben hoscakalin
bence sen 8 tlye alıyorum diyerek attın, nasıl kıvıracağını bilmiyorsun.

banlanırsam da banlanayım yani, bu kadar da insanın aklıyla alay edilmez.

Keçi sütü litresi 8 lira ise içme suyunun 5 litresi orada ne kadardır acaba
Ben suya da çok para harcıyorum da

Valla sasiriyorum gercekten hanjmefendi netten baksan da google yazip cikar.8 benkm aldigomr en cok 10 olsun
Yazkm google a size laf anlatamicam.keci sutu yazin google a saka gibisiniz gercekten.

biz izmirde 10 binle zor geçiniyoruz 2 kişi tabii ki herkesin harcaması ona göre ama 3000 biraz zor, çocuk yoksa idare edilebilir

Vallahi hanimlar dandik keci sutuyse de dandik keci sutu.ben bu sekilde harciyorum.sizler 20 30 tl verin sonucta para benim cebimden cikmiyor.bu konu gercekten sacmalardan secmelere dogru gitti artik.
Bu kadar sadece sutw para harcasaniz baska bi sey alamamaniz normal.beni de baglamaz.ben 8 tl lik keci sutu alirim gider spor salonuna para veririm.20 30 tl lik sut icip evde yayilmam.neyse ya yazmivam suraya diyorum yine yaziyorum

Konu sahibinin daha önceki konularını bildiğim için ısrarla yazmaya devam ettim çünkü kendisi polemik çıkarmayı seven bir insan

Sanane ! Sanane kuzenin botoksundan geciminden vs?
Konuyu niye actiniz? Dalga edenler kisilere bayila bayila katiliyorsunuz ama yoruma gelince miy miy herkesin önceligi farkli!

Milletin maas hesaplamasini gecimini sizi niye bukadar ilgilendiriyor??
Belki catir catir botoksunu da yapar lüks de yasar..sana ne?!

isimiz gücümüz yok kuzeninin gecim planlarini düsünecegiz.. bukadar kiskanc olmayin.
biriktirin sizde botoks yaptirin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…