Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben hiç et yemiyorum yalnız yaşıyorum ve 600 tl çok az geliyor buna rağmen. diğer market masraflarını vs hiç yazmamışsınız zaten

yani işte alınan markaya göre değişir. machka, ipekyol giyinip mac'ten kozmetik malzememi alayım desen 1000 tl aldıklarının paketine anca yeter misal. indirim zamanı belki.

Yazdim yukarida.makarna falan hic yemem ben ekmek yemem.kefir yogurt keci sutu peynir yumurta sebze meyve baklagil mercimek balik bazen et.cok et de sevmen

balik? Gaftada 1 kg balik yeseniz 30 tl ortalama. İyi bir balik alayim derseniz 100 e bile cikabilir keza tabandanhesaplayalim.
30*4 120 tl.
Kefir 1 lt 8 tl ayda 32 tl eder

Sebze meyve bir pazara ciktigimda her seyden alirsam 80 tl gidiyor. Ayda 320 tl eder.

keci sutu litresi 20 tlhaftada 1 lt ayda 80 tl

600 tl bu zaten ee kalani?

ben hiç et yemiyorum yalnız yaşıyorum ve 600 tl çok az geliyor buna rağmen. diğer market masraflarını vs hiç yazmamışsınız zaten

olay sadece et değil ki. bir sap marul olmuş 10 tl. hadi yağı geçtim, marul yahu. en temel salata malzemesi. yok yani 600 tl için peynir, süt, bal, yumurta falan da olmaması lazım bence.

Hiç 280 TL elektrik faturası ödemedik hemen her gün fırın çalışır yine çamasır makinesi de öyle. Birikmesini sevmem günde iki üç defa çalıştığı olur elektrik faturası hiç 150yi geçmedi. Su bize de en fazla 80 geldi şu ana kadar doğalgaz için bu sene en fazla 650 ödedik. İnternet 100. Benim evde bu şekilde. İstanbulda yaşamıyorum.

olay sadece et değil ki. bir sap marul olmuş 10 tl. hadi yağı geçtim, marul yahu. en temel salata malzemesi. yok yani 600 tl için peynir, süt, bal, yumurta falan da olmaması lazım bence.
Katiliyorum. Yani ben iyi beslenmeyi, kaliteli urun tuketmeyi seven biriyim ok. Ama en kotu besin bile alsan 1500 tlyi rahat buluyor.

Ton baligi yiyorum.obur baligi disarda yiyorum haftada bir. 30 tl bi porsiyon mezgit.ton baligi 15 tl.kefir icim kefir aliyorum 5.80 tl. Bir.litresi.kevi sutu de 20 tl falan degil 8 tl bir sise.

Telefon faturalari da eklerseniz 1000 tl kaldi ki kucuk bir yerdesiniz muhtemelen.

Balığı çıkar, balık dediği 3 tanesi 15 lira olan alüminyum kutuda ton balığı.

Telefon faturalari da eklerseniz 1000 tl kaldi ki kucuk bir yerdesiniz muhtemelen.
Küçük bir yer değil ama İstanbul İzmir Kocaeli de değil. Telefon giderimiz iki kişi 100 TL 1000tlyi biraz geçiyor. Ben şunu demek istedim 1000tl faturalar için küçümsenecek bir miktar değil. Elde çamaşır yıkar battaniyeye sarılırsınız demiştinizya okadar da deği yani normal demeye çaalışıyorum

Katiliyorum. Yani ben iyi beslenmeyi, kaliteli urun tuketmeyi seven biriyim ok. Ama en kotu besin bile alsan 1500 tlyi rahat buluyor.

aynen öyle. yani zaten iyi besleniyorsan a sınıf olan yumurta, köyden gelen süt, köyden gelen bal derken onlar bile ohho. peynir önemli, her gün yiyoruz diye küçümseriz ama en temel besinlerden. e o kadar çalışıyorsan tabi ki damak tadına uygun ve kalitesinden emin olduğun olmalı.
faturalar ayrı dert zaten.
heleki bu salgınla beraber hepten zıvanadan çıktı.
elektrik 180 geldi - salgından önce 120 civarıydı
doğalgaz 540 geldi - en son 370 ödemiştik

e yani sırf iki parça kıyafet almak için de soğukta oturamam yada beslenmemi daraltamam.

benimde şu hayatta kısamayacağım tek şey beslenme, onu da kısarsam zaten yaşamayayım daha iyi. guzellik içten gelen bir beslenme, bakımla olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…