- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.710
- 548
- Konu Sahibi Dindirella
-
ben hiç et yemiyorum yalnız yaşıyorum ve 600 tl çok az geliyor buna rağmen. diğer market masraflarını vs hiç yazmamışsınız zatenEt cok tuketmiyorum.60 tl et masrafim ancadir.ton baligi yiyorum.ben sabah yarim nar bir bardak kefirle guna basliyorum.bi saat sonra bi omlet ya da krep zeytin peynir.aksam da sebze yemegi.dun brokoli havuc yaptim.meyve yogurt sut tuketiyorum gun icinde de.600 tl falan masrafim.ben oyle salcali yagli yemekler yapmam pek cok nadirdir.tuz seker kullanmam.
Aynen öyle, örneğin bir topuklu ayakkabı 200 lira. Bir çanta 150 lira(pull bear) en az.
Bir günlük elbise alacak 200 de ona diyelim.
Gözlük hasır şapka küpe yüzük vs.
Nemlendiricisi güneş koruyucusu deodorantı birde fön çektirse diyelim.
O bin lirayla ancak bir kombin yapabilir( onu da yapabilir mi bilemem)
Yerli markaya geçerse addax gibi parası kalır ama bu bayanın geçeceğini sanmam
Yazdim yukarida.makarna falan hic yemem ben ekmek yemem.kefir yogurt keci sutu peynir yumurta sebze meyve baklagil mercimek balik bazen et.cok et de sevmen
Sizinde mi uye olmaniza ben vwsile oldum yoksaEvet tam olarak aynıyz her kelimesi ile
ben hiç et yemiyorum yalnız yaşıyorum ve 600 tl çok az geliyor buna rağmen. diğer market masraflarını vs hiç yazmamışsınız zaten
Hiç 280 TL elektrik faturası ödemedik hemen her gün fırın çalışır yine çamasır makinesi de öyle. Birikmesini sevmem günde iki üç defa çalıştığı olur elektrik faturası hiç 150yi geçmedi. Su bize de en fazla 80 geldi şu ana kadar doğalgaz için bu sene en fazla 650 ödedik. İnternet 100. Benim evde bu şekilde. İstanbulda yaşamıyorum.1000 tl nasil fatura icin normal?
Bugun geldi elektrik 280 tl
iki kisi telefon faturalari 160 tl
internet 100 tl
su 80 tl
kisin dogalgaz gelir500 tl en az
1000 tl oldu gecti bile?!
biri gercekten bu isin matematigini anlatmali. Burada dogalgaz yok klima ya da petek calistiginda 480 den az elektrik odemiyoruz arti tup gelyor 120 tl.600 lira kafadan direkt. Telefon ve internet sabit zaten
Katiliyorum. Yani ben iyi beslenmeyi, kaliteli urun tuketmeyi seven biriyim ok. Ama en kotu besin bile alsan 1500 tlyi rahat buluyor.olay sadece et değil ki. bir sap marul olmuş 10 tl. hadi yağı geçtim, marul yahu. en temel salata malzemesi. yok yani 600 tl için peynir, süt, bal, yumurta falan da olmaması lazım bence.
Ton baligi yiyorum.obur baligi disarda yiyorum haftada bir. 30 tl bi porsiyon mezgit.ton baligi 15 tl.kefir icim kefir aliyorum 5.80 tl. Bir.litresi.kevi sutu de 20 tl falan degil 8 tl bir sise.balik? Gaftada 1 kg balik yeseniz 30 tl ortalama. İyi bir balik alayim derseniz 100 e bile cikabilir keza tabandanhesaplayalim.
30*4 120 tl.
Kefir 1 lt 8 tl ayda 32 tl eder
Sebze meyve bir pazara ciktigimda her seyden alirsam 80 tl gidiyor. Ayda 320 tl eder.
keci sutu litresi 20 tlhaftada 1 lt ayda 80 tl
600 tl bu zaten ee kalani?
Telefon faturalari da eklerseniz 1000 tl kaldi ki kucuk bir yerdesiniz muhtemelen.Hiç 280 TL elektrik ödemedik hemen her gün fırın çalışır yine çamasır makinesi de öyle. Birikmesini sevmem günde iki üç defa çalıştığı olur elektrik faturası hiç 150yi geçmedi. Su bize de en fazla 80 geldi şu ana kadar doğalgaz için bu sene en fazla 650 ödedik. İnternet 100. Benim evde bu şekilde. İstanbulda yaşamıyorum.
Erede 8 tl keci sutu soylryin bende alayim. Bebegim icin aliyorum.Ton baligi yiyorum.obur baligi disarda yiyorum haftada bir. 30 tl bi porsiyon mezgit.ton baligi 15 tl.kefir icim kefir aliyorum 5.80 tl. Bir.litresi.kevi sutu de 20 tl falan degil 8 tl bir sise.
balik? Gaftada 1 kg balik yeseniz 30 tl ortalama. İyi bir balik alayim derseniz 100 e bile cikabilir keza tabandanhesaplayalim.
30*4 120 tl.
Kefir 1 lt 8 tl ayda 32 tl eder
Sebze meyve bir pazara ciktigimda her seyden alirsam 80 tl gidiyor. Ayda 320 tl eder.
keci sutu litresi 20 tlhaftada 1 lt ayda 80 tl
600 tl bu zaten ee kalani?
Erede 8 tl keci sutu soylryin bende alayim. Bebegim icin aliyorum.
[/QUO
Marketlerde var.
Küçük bir yer değil ama İstanbul İzmir Kocaeli de değil. Telefon giderimiz iki kişi 100 TL 1000tlyi biraz geçiyor. Ben şunu demek istedim 1000tl faturalar için küçümsenecek bir miktar değil. Elde çamaşır yıkar battaniyeye sarılırsınız demiştinizya okadar da deği yani normal demeye çaalışıyorumTelefon faturalari da eklerseniz 1000 tl kaldi ki kucuk bir yerdesiniz muhtemelen.
Marka vermeyeyim kirmizi paketli her matkette de var yaniErede 8 tl keci sutu soylryin bende alayim. Bebegim icin aliyorum.
Katiliyorum. Yani ben iyi beslenmeyi, kaliteli urun tuketmeyi seven biriyim ok. Ama en kotu besin bile alsan 1500 tlyi rahat buluyor.
Bu tembellikle zorOlur mu sence
benimde şu hayatta kısamayacağım tek şey beslenme, onu da kısarsam zaten yaşamayayım daha iyi. guzellik içten gelen bir beslenme, bakımla olur.aynen öyle. yani zaten iyi besleniyorsan a sınıf olan yumurta, köyden gelen süt, köyden gelen bal derken onlar bile ohho. peynir önemli, her gün yiyoruz diye küçümseriz ama en temel besinlerden. e o kadar çalışıyorsan tabi ki damak tadına uygun ve kalitesinden emin olduğun olmalı.
faturalar ayrı dert zaten.
heleki bu salgınla beraber hepten zıvanadan çıktı.
elektrik 180 geldi - salgından önce 120 civarıydı
doğalgaz 540 geldi - en son 370 ödemiştik
e yani sırf iki parça kıyafet almak için de soğukta oturamam yada beslenmemi daraltamam.
içim marka veriyorsunuz bunu neden vermiyorsunuz?Marka vermeyeyim kirmizi paketli her matkette de var yani
Olmaz mi:)Olur mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?