- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi Dindirella
-
insanlar böyle el bebek gül bebek büyüdüklerini sanıyor galibaya bi de 40 yaşında, tüm ihtiyaçları aile tarafından karşılanan biri 3000 tl nin yetmeyeceğini nasıl öngöremiyor anlamadım. hiç mi para hesabı yapmadı hayatında acaba ?
insanlar böyle el bebek gül bebek büyüdüklerini sanıyor galiba
AhahahaBotoks?
Sirkeyle. Tavayı su ve biraz sirkeyle ocağa koyuyorsunuz kaynıyor, oldu bitti.Çamaşır suyu eve sokmuyorız diyen sevgili üyeler peki yumurta ya da omlet pişirildiğinde tava falan baya kokuyor. Çamaşır suyu olmadan nasıl temizliyorsunuz , o kokuyu nasıl yok ediyorsunuz ?
Tesekkürler deneyecegim.Sirkeyle. Tavayı su ve biraz sirkeyle ocağa koyuyorsunuz kaynıyor, oldu bitti.
öyle duruyor ama onda da hedefi küçük tutmuş ablane bileyim, hadi maddi zorluk çekmedi, haberleri de mi dinlemiyorlar ? internette de mi görmüyorlar ? instagram da sadece estetisyen mi takip ediyorlar ? kafamda deli sorular
Şakalandık mı noldu şimdiTamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
Çamaşır suyu eve sokmuyorız diyen sevgili üyeler peki yumurta ya da omlet pişirildiğinde tava falan baya kokuyor. Çamaşır suyu olmadan nasıl temizliyorsunuz , o kokuyu nasıl yok ediyorsunuz ?
Çalıştığınız için evde fazla yemek yapmıyorsunuz sanırım. Yoksa günlük 20 TL ile ev dönmesi çok zor.Ben eksik beslenmiyorum bence.az tuketiyor olabilirim o konuda bi sey diyemem.ama ekmek,seker,yag,tuz tuketmemek eksikik degil ya da haftada 1 kg et yememek eksiklik degil.ben kilolarca meyve sebze alsam bozulur zaten.ya ben o kadar tuketememo sebeple 1000 tl cok bence
Ailesinin evinde deterjan meyve gibi dertleri yoktu, o yüzden parasını keyfine göre kullanmıştı. 10 numara 5 yıldız giyim kuşamla, manikürle temizlik yapmaya da tenezzül etmez kesin, yardımıcı gerekir. Al sana ek masraf..Siz deterjanjn iyisine para verirsiniz oburu kiyafetin iyisine verir deterjani ucuz alir.siz 4 cesit meyve alirsiniz oburu bir cesit alir oje alir.oncelkkler farkli
Eşi oje yemek istemeyince tereyağını listede üste çıkarır. Evli insanlar önceliklerini hayat şartlarına göre günceller zamanlaYağı mı biraksaniz acaba
Hanimlar gecinmek zor elbette.ama herkesin onceligi farkli.siz yag alirsiniz o oje alir.herkesin tercihi.
Adam çöpten giyinir artıkTamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki diyor
Adam çöpten giyinir artık1000 TL sadece kadının kıyafeti ve kozmetiğine gittiğine göre. Adam tüm kişisel bakımınıda motor yağıyla yaparsa tamamdır bu iş.
Konunun sahte olmasını umuyorum. Başından evlilik geçmiş, 40 yaşında birinin hayatın gerçeklerinden bu denli uzak ve ergenvari hayaller peşinde olması inandırıcı gelmiyor.yalnız iyi yerlerden alıyorsa ayda hem kozmetik hem kıyafete 1000 tl ile 1er parça alabilir sadece. öyle deli bir alışveriş olamaz.
ayda 100 100 kenara koyup botox yapmak zor değil evet ama öyle bir profil çiziyorsunuz ki sanırsınız afetBotox 700 tl arkadaslar oyle cok pahali bisi degil. Burada konu kuzen lakin kendi fikrim aylik 100 150 tl kenara koyar botoxu yaptiririm ben.asgari ucret bile alsam yaparim.sizin gibi camasir suyu almam atiyorum botox u yaptiririm. Ya da ayda 2 lt zeytin yagi almamherkesin onceligi farkli.yargilamanin hakaret etmenin anlami yok.saygi onemli gercekten tavsiye ederim.bizler de nedense uste cikayim ben son sozu soyleyeyim diye bi sey var karsimdakini bastirayim vs diye.bunu boyle bir mecrada bile gozlemleyebiliyorum.botox sana luks tur ona camasirsuyu gereksizdir vs vs...tartismaya gerek yok.hayat zor gecim zor.ben zaten soyledim ona da olmaz bu is bu sartlarda diye.sizlerin de fikrini alsin dedim de cok saldirgansiniz gercekten.sakin olun.tanimadiginiz insanlara hakaret edince madalya vermeyecekler.sakinn
Konunun sahte olmasını umuyorum. Başından evlilik geçmiş, 40 yaşında birinin hayatın gerçeklerinden bu denli uzak ve ergenvari hayaller peşinde olması inandırıcı gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?