Sana kesinlikle katılmıyorum diyemiyorum arkadaşım.Çünkü verdiğin örneklere bende şahit oldum. ancak yinede ilk mesajımda dediğim gibi hep neden olmasın diye söyledim . bu duyguların değişmesi meselesi sanki biraz daha kişisel ve karakteristik bir durum gibi geliyor banabencede olmaz..yaşadığım olaylar söylüyor bunu bana..çok yakın arkadaşlarım benimde oldu zamanında..çok güldük evlendik,dertlerimizi paylaştık ama bi baktım zamanla bunların duyguları değişti..tek bana değil yanımdaki arkadaşlarımda da oldu..yemin ederim size lisedeyken ve üniversitedeyken ne kadar birbirlerine kankam diyen kişi varsa şuan evliler nişanlılar veya nişanlanma arifesindeler...o yüzden artık inanmıyorum erkekten dost olacağına...kesin dost ayağı yapıyorlardır
Aynen arkadaşım yaa kişiden kişiye farklı sakıncaları olsada nedense en iyi arkadaşlarım hep erkek oldu yada öğrenim hayatımda hep yanımda iyi bir erkek arkadaşım oldu. onşların samimi dostluklarını bende çok sevdim . yani ne bilim ne kaprisleri olurdu kızlar gibi ne bazı kızlar gibi narin ayy iyy leri olurdu. ve karşı cins olmaları itibariyle sorunlara bizden çok farklı bakış açısı getirip yön gösterebilirlerditecrübeyle sabit olur hemde çok daha güzel olur...nedenini hiç anlamasamda kızlar arasında muhakkak bir çekişme oluyor malesef... kıskançlıklar, kaprsiler,çekememezlikler..ve bunlarda bir süre sonra arkadaşlığı sanki bir yarışa dönüştürüyor.. karşısındaki kıza hep rakibi gözüyle bakıyor... ama erkeklerde bu yok..en azından fesat değiller o yüzden ben hiç bir sakınca görmüyorum arkadaşlık etmekte ve bir sürüde erkek arkadaşım var..
"erkek ile kadın arkadaşlığı" olur ama nadir olur diye düşünüyorum....
"erkek ile kadın arkadaşlığı" olur ama nadir olur diye düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?