Gelenek ve göreneklerine bağlı muhafazakar bir ailede büyümeme rağmen babam hiç bir zamana baskıcı bir insan olmamıştır. Büyürken de hep erkek arkadaşlarım oldu ,evimize gelip giden ,beraber gezip eğlendiğimiz arkadaşlarım hep oldu. Hatta çok ii anlaştım .Kızlardan daha iyi arkadaşım olmuştur çünkü bakış açıları farklıdır .Kızsal kaprisleri yoktur.Geyikleri süperdir..Sorunlara basit ve direk bakıp çözerler. Hiç birinden de zarar görmedim Belkide bu benim şansımdı. ve hep erkekle kadın arkadaş olabilir dedim .
Taa ki evlenen kadar eşim doğal olarak kıskandı ve benim bu arkadaşlıklarım zaman içinde noktalandı ben sevdiğim insanla mutlu olduğum için bunu srun etmedim açıkcası . Ama eşim hep" erkekle kadın arkadaş olamaz " fikrini savundu ben tersini. zaman zaman gördüğüm ve yaşadığım bazı konulardan ötürü eşime hak versemde .
Hep "Neden olmasın? " derim
Sizce ?
Taa ki evlenen kadar eşim doğal olarak kıskandı ve benim bu arkadaşlıklarım zaman içinde noktalandı ben sevdiğim insanla mutlu olduğum için bunu srun etmedim açıkcası . Ama eşim hep" erkekle kadın arkadaş olamaz " fikrini savundu ben tersini. zaman zaman gördüğüm ve yaşadığım bazı konulardan ötürü eşime hak versemde .
Hep "Neden olmasın? " derim
Sizce ?