- 29 Kasım 2020
- 91
- 47
- 38
- 29
- Konu Sahibi BesteveAnnesi
-
Hayatinizla ilgili her onemli karari ruyayla mi verirsiniz? Ailecek boylesiniz sanirimMerhaba saglık çalışanıyım. Önümde seçmem gereken iki iş var biri Saglık bakanlığı işi, diğeri üniversite hastanesinde iş.
İkisinde de memur olacağım.
Ama hangisi benim için hayırlı olan bilmiyorum istihare namazı harici doğru yolu bulmak için ne yapabilirim ?
Kayınvalidem rüyaya yatmış. Ben dua ediyormuşum sonra çok üzülmüşüm peşinden odaya eşim gelmiş omzuma yaslanmış oda çok üzülmüş
Tabi ki de ailecek 4 gündür iki iş arasında kıyaslama yaptık çok düşünüp tartıştık her insan gibi ama hala kararım netleşmedi. Dinen veya astrolojik olarakta vereceğim kararın ileri ki hayatımda benim için doğru mu olacağını merak ediyorumHayatinizla ilgili her onemli karari ruyayla mi verirsiniz? Ailecek boylesiniz sanirim
Hangisinin sartlari daha iyiyse, uzun vadede mantikli olacaksa onu secin.
Hemşire misiniz?
.
Bakanlık daha iyi şuan başka bir şehirde üni. Hast. Çalışıyorum zorluklarını biliyorum. Şuan atandığım kurum kendi memleketim de ama martta yüzde bir de olsa atanamamak ihtimalim var veya başka şehre atanma ???Burada üniversite de olan iki arkadaşımda bakanlığa geçmeye çalışıyor.
Birde üniversitesi de tayin falan yok bildiğim kadarıyla bakanlık o açıdan nasıldır bilmem
Maaşlari, iş duzeni, nobet var mi, evinize yakin olan, iş saatleri, En onemlisi de kalbiniz hangi yone dogru kayiyorsa orayi seçinMerhaba saglık çalışanıyım. Önümde seçmem gereken iki iş var biri Saglık bakanlığı işi, diğeri üniversite hastanesinde iş.
Ama hangisi benim için hayırlı olan bilmiyorum istihare namazı harici doğru yolu bulmak için ne yapabilirim ?
Kayınvalidem rüyaya yatmış. Ben dua ediyormuşum sonra çok üzülmüşüm peşinden odaya eşim gelmiş omzuma yaslanmış oda çok üzülmüş
kadrolu olarak hangisinde çalışaak iseniz onu tercih edin. sağlık çalışanı olarak gelir önemli ise döner sermaye den hangisinden daha fazla alıyorsunuz onu araştırın ve son olarak sağlık bakanlığına bağlı çalışırsanız tayin durumunda daha rahat edersiniz. Ayrıca hemşirelik dururken neden tıbbi sekreterliğe geçtiniz ki??? Lise mezunu hemşire misiniz?Hemşireydim ama artık bölüm değiştirdim tıbbi sekreter olarak işe başlayacağım
Şuan atandığım üniversite kurumu kesin cebimdeyken evrak teslim eder ve soruşturmam olumlu geçerse Mart alımına yani saglık bakanlığına başvuramayacagım.
Olurda Mart alımını beklersem belki yüzde bir atanamayabilirim ya da başka şehre atanırım
İş böyle olunca üni. Hast. Evrak teslim edip etmeme arasında kaldım
Buraya gidersem tahin hakkım yok. Özlük hakları bakanlığın daha iyi. Maaşta da fark var ama çok uçuk degil. Burası memleketim ama martta puanım başka şehre atanabilirim öyle bi risk varBakanlık maaşı daha iyidir diye tahmin ediyorum, ama öteki koşullar nedir burda söyleseniz biz de fikir alışverişi yapsak
Buraya gidersem tahin hakkım yok. Özlük hakları bakanlığın daha iyi. Maaşta da fark var ama çok uçuk degil. Burası memleketim ama martta puanım başka şehre atanabilirim öyle bi risk var
Döner sermaye çok önemli değil şuan ki yol param ort. Bin TL olduğu için memleketimde döner almasam bile giderim azaldığı için sorun olmayacakAyrıca hemşirelik dururken neden tıbbi sekreterliğe geçtiniz ki??? Lise mezunu hemşire misiniz?
O zaman bize neden sordunuz? O yontemlerden 1’i veya birkaciyla karar verseydiniz. Biz hicbir sey bilmeden ne yapabiliriz sizin icin?Tabi ki de ailecek 4 gündür iki iş arasında kıyaslama yaptık çok düşünüp tartıştık her insan gibi ama hala kararım netleşmedi. Dinen veya astrolojik olarakta vereceğim kararın ileri ki hayatımda benim için doğru mu olacağını merak ediyorum
Kendi düşüncelerim kadar Astrolojiye, dinsel güdüye ve evrenin enerjisine de inanan bir insanım
Aslında konun açıklamasında yazmıştım ne yapacağınızı ? İstihare namazı hariç bildiğiniz astrolojik bir harita yöntemi olur, bir dua olur, bir enerji çalışması olur? Bildiğiniz bir uygulamayı yoruma yazabilirsiniz?O zaman bize neden sordunuz? O yontemlerden 1’i veya birkaciyla karar verseydiniz. Biz hicbir sey bilmeden ne yapabiliriz sizin icin?
Size mi sorayim ne yapacagimiAslında konun açıklamasında yazmıştım ne yapacağınızı ? İstihare namazı hariç bildiğiniz astrolojik bir harita yöntemi olur, bir dua olur, bir enerji çalışması olur? Bildiğiniz bir uygulamayı yoruma yazabilirsiniz?
Eğer bilmiyorsanızda konuyu okuyup içinizden hmmm benim bu konuda bi fikrim yok diyip kadınlar kulübü uygulamasında gezmeye devam edebilirsiniz. Teşekkürler
Üniversite hastanelerinde tayin vs sorunu var bu yüzden bakanlık daha mantıklı gibi ama iş çalışma koşullarını bilmiyorum. Kendi hayatınız beklentileriniz üzerinden düşünmelisinizMerhaba saglık çalışanıyım. Önümde seçmem gereken iki iş var biri Saglık bakanlığı işi, diğeri üniversite hastanesinde iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?