- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.071
- 498
- Konu Sahibi BesteveAnnesi
Sağlık bakanlığı olursa bakanlık ya da sağlık il müdürlüklerinde mi çalışacaksanız yoksa bakanlığa bağlı devlet hastanelerinde mi? Eğer ilkiyse ve hastanede ortamı değil ofis ortamı istiyorum diyorsanız onu deneyin derim. Üniversite hastanesine atamanız ne şekilde oldu? Ola ki belge teslimi yapmadınız ve martta da atamanız olmadı, puanınız yanacak mı başka hakkınız olacak mı? Şu an bulunduğunuz şehre atanma ihtimalinizi ne kadar görüyorsunuz? Bol alım yapılan bir şehir mi çok nadir alım olan ve çok talep gören bir şehir mi? Bunların cevabı önemli.
Yıllar önce ben de iki iş arasında kalıp, az maaşlı olanı seçmiştim. Kafama tüküreyim ama sonuç olarak gittiğim yerde eşimle tanıştım kısmetinizde hangisi varsa o olacaktır zaten. Siz mantık çerçevesinde tercihinizi yapın, gerisini de artık kadere bırakın derim.
Yıllar önce ben de iki iş arasında kalıp, az maaşlı olanı seçmiştim. Kafama tüküreyim ama sonuç olarak gittiğim yerde eşimle tanıştım kısmetinizde hangisi varsa o olacaktır zaten. Siz mantık çerçevesinde tercihinizi yapın, gerisini de artık kadere bırakın derim.