• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki hafta önce anne oldu. Ama hamile olduğunu hiç beklemediği şekilde öğrendi.

benim arkadasim 4 aylikken ögrendi, normal adet görmüs ve karni da ice dogru büyüdügü icin farketmemis. korundugu icinde akline hic gelmemis. cani birseyler isteyince test yapmak aklina gelmis en nihayetinde. ve ögrendiginde tam 4 aylikti. ne güzel 9 ay beklmekten iyidir:))

gögüsleri büyük olanin karni sissede farkedilmiyor. 8 aylik hamileye bekar misin diye sormuslardi yanimda :)

hamileyken adet olan kişileri duydum hemde 9 ay boyunca ...
ama insan bi şekilde bilir heralde başka belirtilerden felan bu kadarıda pes doğrusu...:1shok:fisfisfisdelikafadulden

9 - 10 yaşlarımdayken sokağımız da bir apartmanın görevlisi adamın karısı gece yarısı birden fenalaştı...kadını hastaneye kaldırdılar...ve sonra kucağında bir bebekle evine döndü...

kadın oldukça kiloluydu...anlamamış hamile olduğunu...hadi diyelim ki burası türkiye ve cahil bir kadın anlamadı...
fakat israil gibi bir ülkede yaşayan genç bir kadının anlamaması cidden akıllara durgunluk veriyor...

arkadaşlar bu arada haber doğru...tüm haber sitelerinden konuya ulaşabilirsiniz....

5 ay bilmeyen duymuştum bu daha ilginç kaydirigubbakcemile3
hayret ben 3 gün geçmeden hemen anlarımzemuszemus

bu nasıl bir annelik duygusu acaba :olmaz:
şaşırdım
aslında bir yönden iyi hamilelik sitresi yasamamış zemuszemus

9 - 10 yaşlarımdayken sokağımız da bir apartmanın görevlisi adamın karısı gece yarısı birden fenalaştı...kadını hastaneye kaldırdılar...ve sonra kucağında bir bebekle evine döndü...

kadın oldukça kiloluydu...anlamamış hamile olduğunu...hadi diyelim ki burası türkiye ve cahil bir kadın anlamadı...
fakat israil gibi bir ülkede yaşayan genç bir kadının anlamaması cidden akıllara durgunluk veriyor...

arkadaşlar bu arada haber doğru...tüm haber sitelerinden konuya ulaşabilirsiniz....

İşte bu da süperrr:1shok: Bu gibi durumlarda bizim Türk erkeklerinin ne düşünecekleri de belli olmaz..:mymeka:Allah etmesinn...:nazar:

daha neler duyacağız bir kadın kendini bilmez tanımazmı ya hiçmi hareket etmemiş bebek annesinin karnında çok ilginç

dokuz ay boyunca onunla birlikte yaşıyorsun
senin içinde büyüyor kalbi atıyor
zaman zaman tekme atıyor
bunlarıda hissetmeyecek kadar hissiz bir kadınsa pes yani ne diyim
bu kadını uykusunda bi güzel kesseler hiç bir şey hissetmez sanırım
bende en ufak sesi bile duyarım
böyle hissiz olarak yaşamak varmış yahu....

kocaman bir yyuuuhhhhhhhhhhhh....
bence yalan nasıl bilmiyo ya ...çocuk hiç mi hareket etmedi......külliyen yalan...

yok canım yalan yaaa...
bence kadın kesin biliyordur hamile olduğunu.
kocası olacak salağa yutturmuş olabilir.
çocuğun babası konusunda bir katakulli varsa eğer...

Evet komik ama oluyor.Benimde arkadaşımın annesi son ayda anlamış hamile olduğunu.Bayağı kiloluydu e her ayda regl olunca anlamamış kadıncağız.Zavallımın yaşıda vardı ama ne yapsın doğurdu işte.Hayat süprizlrle dolu...:emir_bebek:

Back