• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki hafta önce anne oldu. Ama hamile olduğunu hiç beklemediği şekilde öğrendi.

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
ıki hafta önce anne oldu. Ama hamile olduğunu hiç beklemediği şekilde öğrendi.

090629-032718-197557-C.jpg

ısrail'de Reut Yosef adlı 27 yaşındaki kadın, doğum yapmasına 4 gün kala hamile olduğunu öğrendi. Reut Yosef, iki hafta önce sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Ancak hamile olduğunu çok ilginç bir şekilde öğrendiği ortaya çıktı.

Sürekli kilo aldığını gören kadının, hamile olduğundan habersiz zayıflamak amacıyla bir diet programına başladığı, ancak eski kilosuna dönmekte başarısız kaldığı belirtildi.

Kadının en sonunda hamilelik testi uygulayınca doğum yapmasının çok yakın olduğunu öğrendi.

:uhm:CADIARZUfisfisfiskafamçokkarıştı alkisalkisalkis​

Son düzenleme:
bende duydum böyle bi hikaye ama saçma geldi,bi tanıdık varmış ark.ımın 7aylık mı ne öğrenmiş aynı regl olmuş.Ayy Allah korusun:))

yuhki ne yuhh,
kadının kadınlıkla ilgili hiç bir bilgisi yokmuş sanırım,:mymeka:
o işi nasıl becermiş zalak şey :oklava:

Yok canım daha neler....

Yahuuuu bizler 1 günümüz geçince acaba diye yerimizde duramıyoruz, ya da endişeleniyoruz ne rahat kadınmış helal...

Yok canım, bence abartmışlar.. O kadr da değil yani.. En azından hasta olmaz, onu da mı anlamadı..

ööööhhhh artik hic inanasim gelmiyo insan hicmi anlamaz hicmi aklina getirmez acaba???? diye
vaaahh ki vah neler duycaz daha fisfisfis

kaza geliyorum demiyor hesabi demekki bebis uslu sessiz sakin kesvedilmesini beklemis yazik
ya kilo almak bir yana karin illaki hamilelik sekli aliyo ne biilim farkedilmesi bukadarmi güc
yine sok oldum yine bir yasima daha girdim

olabilir 9 ay boyunca regl olan insanlar var.... :)

zaten kiloludur o yüzden şişliklerde belli olmamıştır....

ama bebeğin hareketlerini anlamaması ilginç.....

harbi harbi onuda gaz sıkışması falan sandı heralde....ama yinede yok canım ilginç :))

çüşünüz yani
bu ne ya kzım adetten demi kesilmedin ne bileyim canın bişey de mi çekmedi
hadi hepsini geç bu çocuk büyüdükçe öyle çok kımıldıyor ki sanki küçük bi poşetin içine canlı palamutbalığını koymuşsun gibi onu da mı hissetmedin be kadın

zaçmalık.bebek hareket etmemiş mi hiç.insan içinde yaşayan bir canlı taşırda farketmezmi ya.zaçmalık :sm_confused:

Back