- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
sabah ilk işin bir makine çamaşır yıkamak olsun.temiz nevresim kokusu gibi var mıııı misss missssso mendıllerı cıkaran kımse ellerınden operım :) gercekten harıka bır bulus cok memnunum ondan
kesınlıkle camasır sodası harıka oluyor perdelerde de kullanıyorum
benımde canım çekti
Peki bu çamaşır soyası perde dışında beyaz camaşırlardada kullanılır mıo mendıllerı cıkaran kımse ellerınden operım :) gercekten harıka bır bulus cok memnunum ondan
benımde canım çekti
Sanki dersin eskiler gibi çamaşırları ellleryle yıkıyor . Zavallı insanlar kışın soğuk günlerinde kilolarca çamaşır yıkarlardı. Onlarınki patlıcan sanki ... teknoloji geliştikçe rahatlık geldi , rahatlık gelince insanlar böyle tembelleşti
Kan testi yaptırın. Benim magnezyum ve B12 sinirdaymis. Doktor hap verdi. İlacı kullanali beri eskisi kadar yorgun hissetmiyorum. Olay psikolojikse çeki düzen şart. Bebek bakmak aşırı zor bir şey. Ben kurutma makinesi bir sarjli el bir de robot süpürge almak zorunda kaldım. Tembel bir insan asla değilim aksine sorumluluk sahibi mukemmeliyetci ve çalışkan biriyimdir. Çocuk o kadar dagitiyor ki baş edemiyorum.1 bçk yaşında Yerde bir şey bulursa ağzına sokar. Ev temiz olmak zorunda. Ustelkk zararli bir şey yapar diye de gozunu ayiramazsin. Bir de erken kalkıyorlar oyle çocuk sonrası 1lere kadar uyuyamazsin. 7 de 8de damlar tepeneİyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum (Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Evet ben beyaz çamaşırlar icin kullanıyorum özelliklePeki bu çamaşır soyası perde dışında beyaz camaşırlardada kullanılır mı
tabııı kesınlıkle kullanın aradakı farkı goreceksınız :)Peki bu çamaşır soyası perde dışında beyaz camaşırlardada kullanılır mı
Soda benim vazgecilmezim çok şanslıyız makine var sabunlar yumuşatıcılar herşey elimizin altında napıyonuz sanki as katlao mendıllerı cıkaran kımse ellerınden operım :) gercekten harıka bır bulus cok memnunum ondan
benımde canım çekti
Başından beri takipteyim de gerçek olduğu hissi vermiyor. İnşallah dediğiniz gibidir. Bugün mesela akşam yemeğinden sonra mutfağı temizlediniz mi?? Emin misiniz sürekli cevap veriyorum biraz üste çoksarsanız yorumumu görürsünüz burdan okuyup motive olup yaptığım şeyleride yazıyorum çok fazla mesaj olduğu için kaçırmış olabilirmisiniz
Bugün yemeği kayınvalidemde yedik ama gitmeden önce zaten ocağımı asperox almıştım onunla bi güzel temizledimBaşından beri takipteyim de gerçek olduğu hissi vermiyor. İnşallah dediğiniz gibidir. Bugün mesela akşam yemeğinden sonra mutfağı temizlediniz mi
Kayınvalideniz nasıl temizlik konusunda size nasihat verdiği oldu mu?Bugün yemeği kayınvalidemde yedik ama gitmeden önce zaten ocağımı asperox almıştım onunla bi güzel temizledim
Yok ben o geleceği zaman dip köşe temizlik yaparımKayınvalideniz nasıl temizlik konusunda size nasihat verdiği oldu mu?
Amcamın eşi hep şey derdi bana İnsanin evi dağınık ve pisse kafasında dağınıktır diye. Yorumunuza hak veriyorum. İnsan mutsuzken hiç bişey yapasi gelmiyorKk yine kınama moduna geçmiş. O yüzden gerçek sorunu görememişler.
Mutsuz musun konu sahibi? Mutluyum derken kendini kandırıyor olabilir misin? Mutlu insan yaşadığı alanı temizlemeye, temiz tutmaya üşenmez. Mutluluğunu, huzurunu pisliğin bozmasına izin vermez. Mutsuz insan ise çevresini önemsemez. Zaten içi karanlık ve hüzünle doluyken evin karanlığı çirkinliği onun için öncelik değildir. Bunlar bana hiç yabancı gelmiyor. Tüm gün evde oturduğum halde parmağımı kımıldatıp da bir bulaşık toplamak ölüm gibi gelirdi. Çünkü mutsuzdum. O evin temiz ve düzenli olmasının mutsuzluğuma hiçbir katkısı olmayacaktı. Şimdi ise günün 12-15 saati çalıştığım halde evimin işini koşa koşa yapıyorum. Robot evi süpürürken ben banyoyu yıkayıp toz alıyorum. Mis gibi evde masa başında çalışmaya koyuluyorum.
Diyeceğim o ki pis olmak insan doğasına aykırı. Altında yatan sorunu bulup önce onu temizlemen gerekiyor.
Valla bu gidişle mutsuz olduğuma inanmaya başlıcam yada gerçekten öyle değil ve mutsuz isem sayenizde farkına varacağımAmcamın eşi hep şey derdi bana İnsanin evi dağınık ve pisse kafasında dağınıktır diye. Yorumunuza hak veriyorum. İnsan mutsuzken hiç bişey yapasi gelmiyor
Yok canım senin için demek istemedimValla bu gidişle mutsuz olduğuma inanmaya başlıcam yada gerçekten öyle değil ve mutsuz isem sayenizde farkına varacağım
Sabah 5 akşam 4Yok ben o geleceği zaman dip köşe temizlik yaparımsöylemiştim ya mesajlarda misafirim gelecekse sabah 5 te kalkar öğlen 4 e kadar temizlik yapar sonra yemek faslına geçerim yada çay yanı canım çıkar o ayrı ama işte o yüzden gayet temiz görünüyorum dışardan
Ama olabilir tabi dıştan olmamada içten içe yaşadığm travmalarımın etkileri olabilir farkında olmasamda beni etkileyenYok canım senin için demek istemedimMutlusun dur tabi. Herkes mutsuz olcak diye bişey yok. Aklıma geldi öyle
Ah sormayın oturacak halim kalmıyor bel ağrısındanSabah 5 akşam 4düzenli yapılmadığı için bu kadar sürmesi de normal gerçi ama başkaları için değil de kendin için yaşa en güzeli
Olursunuz inşallah sizin elinizde her şey yeter ki isteyinAh sormayın oturacak halim kalmıyor bel ağrısındançok pisim burda söylenenlere göre katılıyorum haklılar ama işte keşke o azim hep olsa da hergün az az yapsan böyle yorulmasam dengesizlik var bende ortada olamıyorum yap dip ya uç
Aynen kuzum Belkide olabilir. Peki bu konuyu acali bı değişme oldumu . Evi temizlemeye başladın mı.Ama olabilir tabi dıştan olmamada içten içe yaşadığm travmalarımın etkileri olabilir farkında olmasamda beni etkileyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?