- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.712
- 548
Allah rizasi icin begen she nolur.Sizin tercihiniz tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rizasi icin begen she nolur.Sizin tercihiniz tabiki
Benim külotlarim yillardir hiç çekmiyor. Bebek kiyafetlerini de denerim çekerse 1 beden büyük alırım. Zaten cabucak büyüyen bir canlidan bahsediyoruz. Onemli olan küçülmesi çekmesi degil hijyenik olmasi.Hahahaha ya Lotus niye 5 giyeceğine 3 giysin![]()
Benim külotlarim yillardir hiç çekmiyor. Bebek kiyafetlerini de denerim çekerse 1 beden büyük alırım. Zaten cabucak büyüyen bir canlidan bahsediyoruz. Onemli olan küçülmesi çekmesi degil hijyenik olmasi.
Bingo mutlu yuvam,beyaz sabunu andırıyor kokusu. En severek kullandığım yüzey temizleyici oldu benim, yıllardır değiştirmedim. Tavsiye ederim.Off beyaz sabun dediniz icim acildiya bir de kalici kokusu olan bir yuzey temizleyici onerisi alirsam super olur. Cogunun kokusu cok guzel ama cook hizli ucuyorlar en azindan o gun aksama kadar kalsa harika olacak
![]()
Normal ısıda yıkayın,pamuklu kıyafetler alınıyor bebeklere hem küçülür hem renkleri solar,hemde yumuşatıcı kullanmadiğınız icin sert olur. Ütüleyeceğiniz icin 90 derecede yıkamaya gerek yok. 2 çocuğum var,ikisinin giysilerini de hiç 90da yıkamadım,sadece 2 yaşına kadar bizim çamaşırlarla birlikte yıkamamaya özen gösterdim. Şu an kızımla,oglumun giysilerini bir yıkıyorum.Önerileriniz için çok teşekkür ederim insanın motive ediyor
Bir de şey soracağım bebek kıyafetlerni yüksek ısıda yıkarsam küçülmez mi
Yipransın ne olacak ki? Hijyen onemli olan. Uzun ömürlü giysiler degiller zaten bebek büyüyor. 3 4 kere giyse sonra küçük gelecektir herhalde. Bebek konusunda bilgim yok. Belki 10 giymeden sonra küçülür. Bilmiyorum bebeğim olursa görürüm. Oralardan vurmasin kimse. Deneyimlemedim daha. Isterse ilk yikamada olanlar olsun yine de hijyen açısından 90da yikayacagim.Canim ben ceker demiyorum o da var tabi ama yipranir diyorum.
Rabbim nasip eder de o gunleri de gorursun ins.
Uc kere 90 a at bakalim bebegin cicilerini![]()
Bebek giysileri bizimkiler gibi değil. Kendinize alırken polyester karışımlı,yada cekmeyecek materyalleri olan kumaşlar alıyorsunuz/alıyoruz ama bebek giysileri pamuklu oluyor. Zıbınlar özellikle,zaten yumuşatıcı da kullanılmıyor,sabundan üretilmiş toz deterjan yada sıvısı kullanılıyor,renk koruma falan hak getire,kısacası deterjan bile bizim kendimize kullandığımızdan farklı. Bu sebeple uygun olmaz diyorlar bence.90 dereceye çok faa diyen
Yipransın ne olacak ki? Hijyen onemli olan. Uzun ömürlü giysiler degiller zaten bebek büyüyor. 3 4 kere giyse sonra küçük gelecektir herhalde. Bebek konusunda bilgim yok. Belki 10 giymeden sonra küçülür. Bilmiyorum bebeğim olursa görürüm. Oralardan vurmasin kimse. Deneyimlemedim daha. Isterse ilk yikamada olanlar olsun yine de hijyen açısından 90da yikayacagim.
Sıvı deterjan, dezenfektan bebek kıyafetine kullanılmaz. Cocuğun cildine zarar verir. Bebekler için özel deterjanlar var.Bende bebeğimde hic 90 da yikamadim.Hatta 60 a bile kakasi kiyafetine bulasti zamanlar attim.Onun dsinda hep 40 ti yani.ne bleyim aklima da gelmedi 90 da yikamak..
Burda çamaşırlar icin sivi dezenfektanlar var ara sirada onlardan atiyorum camasirlara.
Bilemedim cocugun mikroba da alismasi gerekiyor,
Ama tabiki sizin iciniz oyle rahat ediyormus.Oyle yikanabilir
Benim bildigim kadariyla ayda yilda bir taşmıyor sırtına. Konuyu bastan beri okuduysaniz bebek kiyafetlerinin utulenmesi gerektigi konusuldu. Utu ile hijyen sağlandığını. Ben de ayni mantikla yuksek ısıda yikanmali diye düşünüyorum. Ben iç camasirlarimi 90da yıkıyorum. Onlar da %100 pamuk. Çeken olmadi simdiye kadar.Bebek giysileri bizimkiler gibi değil. Kendinize alırken polyester karışımlı,yada cekmeyecek materyalleri olan kumaşlar alıyorsunuz/alıyoruz ama bebek giysileri pamuklu oluyor. Zıbınlar özellikle,zaten yumuşatıcı da kullanılmıyor,sabundan üretilmiş toz deterjan yada sıvısı kullanılıyor,renk koruma falan hak getire,kısacası deterjan bile bizim kendimize kullandığımızdan farklı. Bu sebeple uygun olmaz diyorlar bence.
Tabi ki yıllarca giymiyor bebek bir kıyafeti maksimum 3 ay ama o 3 ayda giydirebilmek için ilk yıkamada miniminnacık olmaması gerekir.
Bebek giysisi için program var onunla yıkıyorum ben şu an,uzun uzun yıkayip duruluyor tertemiz çıkıyor,ısı da 30 derece.
Ayrıca elimizi sadece sabunla yıkıyoruz,soğuk suyla da yıkıyoruz,heryere dokunduğumuz elimiz,parada dahil buna(en pis şeylerden biridir para elden ele gezen)temizleniyor,bebeğin kıyafetinde temizlenmeyecek kadar pis ne olabilir ki? Kaka,çiş desek bez var altında zaten,ayda yılda bir taşarsa bulaşır,onun dışında bebek bu yani ne kadar kirletebilir üstünü başını?
Hehh benim gibi biri daha. Ben de 90da yıkarım bir de ütülerim buharlı buharlı ohhh misss.Benim bildigim kadariyla ayda yilda bir taşmıyor sırtına. Konuyu bastan beri okuduysaniz bebek kiyafetlerinin utulenmesi gerektigi konusuldu. Utu ile hijyen sağlandığını. Ben de ayni mantikla yuksek ısıda yikanmali diye düşünüyorum. Ben iç camasirlarimi 90da yıkıyorum. Onlar da %100 pamuk. Çeken olmadi simdiye kadar.
Cok sevindim 90 derece aşığı biri gördüğümeHehh benim gibi biri daha. Ben de 90da yıkarım bir de ütülerim buharlı buharlı ohhh misss.
Üstelik gece 11de işten geldiğim zaman zaman hsonu da çalıştığım bir işim var şuan.
Bir de ütüden sonra biraz havalanmasını bekletip kaldırıyorum çünkü sıcak kaldırılınca da bakteri yapıyormuşş
Yok ben makinayı kurup gidiyorum işe genelde. 7 saat sonra başlat gibi mesela. Ben geldiğimde çıkmış oluyor asıyorum. Ben yokken çalışıyor yaniCok sevindim 90 derece aşığı biri gördüğümesen de makine 90da yikarken camına dokunup sıcaklığı hissedip keyif aliyor musun bundan
![]()
Kaç çocuk büyüttünüz?Benim bildigim kadariyla ayda yilda bir taşmıyor sırtına. Konuyu bastan beri okuduysaniz bebek kiyafetlerinin utulenmesi gerektigi konusuldu. Utu ile hijyen sağlandığını. Ben de ayni mantikla yuksek ısıda yikanmali diye düşünüyorum. Ben iç camasirlarimi 90da yıkıyorum. Onlar da %100 pamuk. Çeken olmadi simdiye kadar.