• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Ĺ
Yani ben bu kadar pis olunabilecegine ihtimal vermek istemiyorum.evet bebek yorumları beni de rahatsiz etti.eger gerçekse de kocasına ve doğacak bebeğine acırım.o kadar da olmaz ya..
Böyle evler var maalesef .görmesem ben de inanmazdım .yeni evliydim apartmana bi kadın taşındı eşinden yeni ayrılmıştı 8 yaşında oğlu vardi önce taşınma telaşı falan zannettim kapının önünde bir ayakkabılık vardı yazlik kışlık bütün ayakkabılar dışarıdaydı .aradan iki ay falan geçti o ayakkabılık halen ordaydı ama o buzdağının görünen kısmiymiş.bi gün kadın beni aradı çalışıyordu oğlu okuldan gelip annesi gelene kadar evde yalnız duruyordu bana oğlumu aradım çocuk telefonu açmadı merak ediyorum kapıya gider mısın dedi gittim çocuk kapıyı açtı evden eksi bir koku geliyordu neyse ben telefondan tekrar aradım çocuğuyla konuştu akşam bana teşekkür için geldi kahve içelim dedi eve girdim dağınıklık koridorda başlıyordu rulo halinde halılar, ivir zivir eşyalar, yerlerde kırıntılar ev toz içinde koltuğun üzerine örtü örtülmüş üzeri kırıntı dolu inanın evin halini görünce şaşırdım ancak koltuğun ucuna oturabildim sonra kahve yaptı kahvemi içtim zehir mi bilemiyorum cok rahatsiz oldum.bu da ilk ve son oldu zaten .hafta sonu çalışmamasına rağmen bir iş yapmıyordu ve kapının önündeki ayakkabi yığınına yeni ayakkabılar dışında şemsiye, damacana gibi yeni döküntüler ekleniyordu .ve bu kadının oğlu astım hastasıydı çocuk o leş gibi ortamın içinde yaşıyordu o süreç içinde bi kaç kez çocuğu annesi işteyken kontrol ediyordum evin hali hep öyleydi kendisi öğretmendi o eve ne bir kadın geldi ne de kendisi temizledi düzeni o şekilde oturtmuş. Komşular bir iki kere hoşgeldine gitmek için haber vermişler kabul etmemiş komşular evin içini bilmedikleri için neden kabul edilmediklerine anlam veremiyorlardi bi kahve içecektik diyorlardi(o ortama girmedikleri için sanslıydılar ama farkında degillerdi🤣)kadın eve kimseyi kabul edemiyordu çünkü. Yani cocukluda olsa böyle kadinlar ve böyle düzenler var maalesef

Bacım ben bir yıl senin gibiydim. İşten gelir uyur işe yakın uyanırdım. Şimdi farkettim de bunlar hep evliliğimdeki problemlerden kaçmak için bir yolmuş bana. Yani gerçekten sıkıntıdaymışım. Eşine fazla güvenme çok dayanamayacağı noktaya gelirse en son patlayabilir. Geçmişte olan birşeyleri kafana takıyor olabilir misin?

Moraliniz bozuk olabilir. Bir destek alabilirsiniz. İnsan depresyonda olunca içinden bir şey yapmak gelmiyor. Pandemi de yeterince sinirlerimizi bozdu zaten.

Vikingin her urununu tavsiye edebilirim stajimi orada yapmistim gercekten ozenli calisiyorlar👊

Banyo ürününü de kullanıyorum. Muslukları çok güzel parlatıyor. Mutfak için olanla da Ocak ve dolap kapağı siliyorum. Hatta bazen yer yapış yapış oluyor (ocağın önü, kızartma yaparsak falan), yere iki fıslamıyorum, sonra da mop ile siliyorum. Baya rahatlatıyor 😊

Aaa aspirini hic kumasta denemedim. Dediginiz gibi kokusu agir ana aklimda lazim olursa eger👍yeni evlendim esyalar yeni kurulumu yapan personel de ısrarla duru suyla silin mobilyalari kimyasal kullanmayin dedi🤦‍♀️ boyle rahat edemiyorum ama kapilari portmantoyu falan o sularla siliyorum🤗
Kalıp sabunu ilik suda köpürtüp onunla da silebilirsiniz. Beyaz sabun hem güzel temizler hem de kimyasal değil

Kalıp sabunu ilik suda köpürtüp onunla da silebilirsiniz. Beyaz sabun hem güzel temizler hem de kimyasal değil
Off beyaz sabun dediniz icim acildi😍 ya bir de kalici kokusu olan bir yuzey temizleyici onerisi alirsam super olur. Cogunun kokusu cok guzel ama cook hizli ucuyorlar en azindan o gun aksama kadar kalsa harika olacak🤣

Banyo ürününü de kullanıyorum. Muslukları çok güzel parlatıyor. Mutfak için olanla da Ocak ve dolap kapağı siliyorum. Hatta bazen yer yapış yapış oluyor (ocağın önü, kızartma yaparsak falan), yere iki fıslamıyorum, sonra da mop ile siliyorum. Baya rahatlatıyor 😊
Ohhh ellerinize saglik☺☺ mutfak zaten batmaya yer arıyor😒

Off beyaz sabun dediniz icim acildi😍 ya bir de kalici kokusu olan bir yuzey temizleyici onerisi alirsam super olur. Cogunun kokusu cok guzel ama cook hizli ucuyorlar en azindan o gun aksama kadar kalsa harika olacak🤣
Viking pembe harika kokusu var,birde bim'de abc gelmişti şimdi pek yok artık bahar tutkusu trendyol'da filan bulabilirsiniz belki.

Konuyu sabah uyaninca gördüm. O saattir kadinlar kulübü uygulamasini son ekranlarimdan silmedim. İşimi yapıyorum, boş kalınca gelip okuyorum. 40 sayfanin 40ını da okudum.😄 hayyretler icinde hem de.
Konu sahibine ve ilgisini çekenlere pratik onerilerle geldim.

Cam silmeye, duşakabin silmeye üşenenler icin,

Parex teleskobik saplı cam sileceği var tekzende. Baska yerlerde de vardir. Bir tarafi sünger bir tarafı çekpas.
Çok buyuk efor harcamadan yapabiliyorsunuz.

Ayrica bazi markalarin su kaydirici ozellikte spreyleri var.
Hiç bulamıyorsaniz ayni sudan otomobiller icin de uretiyorlar. Temizledikten sonra şöyle bir sıkın suyu tutun aksin. Çok uzun bir süre su damlasi lekesi olmuyor. Musluk basliklarini temizledikten sonra da sıkın ayni etki olacak.

Asperox onerisi gelmis bence de muhtesem bir şey kendisi.

Highgenic buzdolabı temizleme spreyi var cok sevdiklerim arasinda. Hem doğal icerikli hem tertemiz yapiyor.

Sıktığınız limon yarisini makineye koyabilirsiniz. Bulasiklar yikanirken iceride olsun. Parlaklik ve guzel koku veriyor.

Klozete bref toplardan takabilirsiniz. Haftalarca yıkamamaya yeterli gelmez tabii. Ama hiç yoktan iyidir.

Yer silme suyunuza 1 kapak yumuşatici ekleyin. Ev mis gibi kokar.

Highgenic silikonlu toz alma spreyi de muhtesem kokuyor.

Güzel koku seviyorsaniz eger bunlari deneyince yapmak isteyeceksiniz hep.

Camasir ve bulasik makineleri icin ozel temizleyiciler oluyor. Bence bunlardan satin alip once bi temizleyin makinelerinizi.

Bebek dogunca da onun camasirlarini baska camasir karistirmadan 60 derecede, beyaz renk ise 90 derecede bebeklere ozel deterjanla yikayin. Yumusatici eklemeyin.
Bulasiklarini da makinede degil elinizde yıkayın.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim insanın motive ediyor
Bir de şey soracağım bebek kıyafetlerni yüksek ısıda yıkarsam küçülmez mi

Back