- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.039
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizliği ben yapmıyorsam konu çok değişirbenim ailemin evinde temizlik en cok dikkat edilen konuydu hala da oyle. biz el havlularini tek sefer kullaniriz, aksam da hepsi yikanir. aslinda ben de bu sekilde degildim 6 yildir tek yasiyorum ama bir rahatsizlik gecirdim o donem evde yardimcimiz vardi her gun vu rutin devam ediyordu cunku babam oyle istemisti. tedavi bitti kadin da gidince ben de devam etmek istedim boyle.
ama sevgilime agir geldi herhalde cunku kendisi ailesinin evinde “pasa” olarak buyudugu icin her gun supurmeyi kaldiramadiben de aydinlandim bu konuyu okuyunca cidden. isi kendim yapmadigim icin evde teror estiriyordum cunku.
Kırmızı çizgiler mühim tabiTemizliği ben yapmıyorsam konu çok değişir
Kim ne zaman isterse yapsın
Ben yapacaksam canıma eziyet görürüm sizin saydıklarınızı
Konuda bi tuvalet lavabo kırmızı çizgin sanırım
Sürekli ovmasam bile bi çamaşır suyuna temas ediyorlar en kötü 2 3 günde bi
Hastalığınıza bi etkisi yoksa biraz salın siz de kendinizi![]()
Bi somon bi çamaşır suyuKırmızı çizgiler mühim tabi![]()
ohh ellerinize sağlıkYok bende iyi hissettim kendimi hatta çııkıp deterjan alışverişi yapmak bile istiyorum
ya benim bu tedavi surecimde yardimcimiz vardi yukarida da yazdim. babam kadina iki saatte bir klozet temizlenecek, yassy girsin veya girmesin su ilacla klozeti temizleyeceksin, evde toz olmayacak diye konusmustu cunku bagisikligim asiri asiri dusuktu. hatta o donem el havlularini yikamiyorduk bile direkt kullanip atiyordum. yine babamin tavsiyesiydi.yapma sassy
ayrıca senin robot süpürgen yok muydu
aç süpürsün
yani yanlışsam düzelt de Ankara'daki evde iseniz zaten halı malı da yoktu
neden delice temizlik yapıyorsunuz ki
ayrıca banyoya nasıl boyun yetmiyor
banyo dediğin duşun içi değil mi
benim yetiyor da denin nasıl yetmiyor (tamam bunu bizim damat a çaktırmayacağım)
valla açıkça soruyorum
o tuvalete kaç kere giriyorsunuz da her gün ovuyorsunuz
yani sabah kalktınız girdiniz birer kez
hadi birer kez daha girin
eve geldiniz birer kez yatarken de birer de arada etti 10
koca koca insanlarsınız sifonu çekince çişiniz tuvalette nasıl bir kir oluşturuyor
şimdi gelirler işte birikmesin her gün yapıyoruz derler ama biriksin ya
her gün tuvalet mi yıkanacak, duş da yıkanacak ay şurayı da akşama süpürüp silelim diye kafamı meşgul edeceğime biriktirir sonra yaparım
O kadar şanslısın ki okumadığın için detaylarıDun konuyu okurken de 17 sayfaydi okumadim dunden bugune 33 sayfa olmus ben de okumaya üşendim![]()
Bu sayfada daha pes dedim,çocuğu bari yapmadaydınız keşke,yazık sefil olacak zavallı, onun bezini değiştirecek enerjinin potansiyelini göremedim benMantıklıymış aslında ama ben seviyorum içimden gelmiyo mesela fısfıs heryeri köpük yapıyorlar ya sonra miss gibi bide Oda kokusu en son hep öyle istiyorum ama yok içim ölmüş
Benim annem de lise bitene kadar hic is yaptirmadi ama sonra evin temizlikcisi resmen ben olmustum annem rahattır ben daha titizim ona göre :) ama yas aldikca anneme benziyorum amannn oldugu kadar diye. Yine de saldim cayira olamiyorum yani insan kendisi temiz gormek istiyor. Yani annem bana da yaptirmadi ama ben anneme giderim eve dip kose dalarim kendi evim 2+1 yine bi sekilde idare ediyorum. Konu sahibi de rahatsiz çünkü dağınıklık zihni de yorar. Ama nasil yapacagini bilmiyor diye dusundum yorumlarindan.Arkadaşımın annesi evde hiç iş yapmazmış çok tembelmiş. Arkadaşım doğduğu günlerde mikrop kapmış evde hastalanmış. Annesi ondan sonra başlamış. Size de bir musibet gerekiyor galiba
Aradaki alintilari gördüm musait bir zamanda kitaptaki gibi çöp apartman niyetine okurum artikO kadar şanslısın ki okumadığın için detayları![]()
Ben bagisiklik düşürücü ilaclar kullaniyorum 22 senedir annem de hic o kadar titiz değildir ben de her gün temizlemem tuvaleti ve ben hic enfeksiyon kapmadim sorun yasamadim ne kadar çok deterjan o kadar cok hastalık aslında. Ben ekolojik deterjanlar kullandigim halde alerji çıktı, camasir suyu kullanmayi 5-6 sene önce birakmistim. Gercekten çok kendinizi yormayin, aman su lekesi olsa nolacak her gun eziyet etmeyin kendinize.ya benim bu tedavi surecimde yardimcimiz vardi yukarida da yazdim. babam kadina iki saatte bir klozet temizlenecek, yassy girsin veya girmesin su ilacla klozeti temizleyeceksin, evde toz olmayacak diye konusmustu cunku bagisikligim asiri asiri dusuktu. hatta o donem el havlularini yikamiyorduk bile direkt kullanip atiyordum. yine babamin tavsiyesiydi.
delice degil aslinda ya dedigin gibi bir tane hali var. robotu yanimizda goturduk turkiyede yok yani simdi. o 10 dakikada supuruyor ben de arkasindan siliyorum. gece yatmadan once o dus aliyor o zaman da bir zahmet dusun icini temizliyor. benim boyum su lekelerini silmeye yetmiyor dusun icine bir sey taktirdik. o yuzden ben ugrasmayayim diye o siliyor orayi da. yani bu kadar zorlandigini dusunmemistim adam isyan etti resmen. bana gore dedigim gibi 10 dakikalik is, cunku sadece supuruyorum
beni “ulke ekonomisine zarar vermekle” sucladi yahuiyi tamam temizlik icin calisan insanlarin isini biz yapalim, herkes birbirinin isini yapsin ulkede herkes issiz kalsin oldu mu falan dedi ahsjhssjshsj biraz izin vereyim kendisine
![]()
Ev için yardımcınız yoksa yardımcı alın bence.Haftada 1 gelse bile yeterİyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum
hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum
(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Tebrik ediyorumKalktımmm çamaşır makinesine bi dünya deterjan doldurup bi güzel tekrar yıkadım nevresimleri mis gibi oldu astım onları tekrar renkliler için çalıştırdım makineyi , robot süpürgeyi çalıştırdım banyoyu klozeti temizledim mutfak halılarını çırptım Bu kadar yaptım şimdilik
Kalktımmm çamaşır makinesine bi dünya deterjan doldurup bi güzel tekrar yıkadım nevresimleri mis gibi oldu astım onları tekrar renkliler için çalıştırdım makineyi , robot süpürgeyi çalıştırdım banyoyu klozeti temizledim mutfak halılarını çırptım Bu kadar yaptım şimdilik
ya benim bu tedavi surecimde yardimcimiz vardi yukarida da yazdim. babam kadina iki saatte bir klozet temizlenecek, yassy girsin veya girmesin su ilacla klozeti temizleyeceksin, evde toz olmayacak diye konusmustu cunku bagisikligim asiri asiri dusuktu. hatta o donem el havlularini yikamiyorduk bile direkt kullanip atiyordum. yine babamin tavsiyesiydi.
delice degil aslinda ya dedigin gibi bir tane hali var. robotu yanimizda goturduk turkiyede yok yani simdi. o 10 dakikada supuruyor ben de arkasindan siliyorum. gece yatmadan once o dus aliyor o zaman da bir zahmet dusun icini temizliyor. benim boyum su lekelerini silmeye yetmiyor dusun icine bir sey taktirdik. o yuzden ben ugrasmayayim diye o siliyor orayi da. yani bu kadar zorlandigini dusunmemistim adam isyan etti resmen. bana gore dedigim gibi 10 dakikalik is, cunku sadece supuruyorum
beni “ulke ekonomisine zarar vermekle” sucladi yahuiyi tamam temizlik icin calisan insanlarin isini biz yapalim, herkes birbirinin isini yapsin ulkede herkes issiz kalsin oldu mu falan dedi ahsjhssjshsj biraz izin vereyim kendisine
![]()
Siz dalga geçmek için açmışsınız konuyuHasta olur çocuk haftada bi kere yetmiyomu banyo zaten ıslak mendille siliniyo
yardimcisi var tabi ki, asla evdeki kisiye yaptiramaz yoksa o kadar isiben olağan şartlarda babanın evini soruyorum