- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.799
- 358
Kesin eminim ki ergenin biri gelmiş sinir hoplatıyor. Aynen gülüm arada bir de ınga diyorlar onda da hemen emzik ver susar.Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin eminim ki ergenin biri gelmiş sinir hoplatıyor. Aynen gülüm arada bir de ınga diyorlar onda da hemen emzik ver susar.Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Allahınızın aşkına gitmeyin konudanNeyden vakit bulamıyorsunuz?
Ben kişisel temizlige önem veriyorum onun dışında mutfağı sabahları toplarım gergin supururum kırık oluyor illaki ama evin diğer yerlerini 3gun bazen 1 haftada supururum acikmasam yemek bile yapmam hiç sevmiyorum ama mecbur yapıyorum bende tembelim ama daha makinada öle çamaşır bekletmedim kokar ya bidaha yıkamak lazım onu ama işe başladımmi devamı gelir Allah'tan temiz olan yer hoşuma gittikçe banyosu odası girmedik yer bırakmam yeterki biyerden başlayayım bu sayede o pis dağınık görüntü olmaz bide utuden nefret ederim katlar başka yere kaldırım bı ara yaparım mecbur kalınca ama baktığın zaman öle pis dağınık görüntü olmaz iki çocuk var evde illa koşturmaca yaparım oyuncak kiyafet falan 2 gün ellemesem evde adım atılmaz mecbur biyerden başlayıp bitiryorum sende bı gayret de başla devamı gelir belki,İyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum
hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum
(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Hayal dunyasındasın Sen gece bile her 2-3 saatte bir tatlı uykudan uyanıp sut vermeyi alt acmayı kolay sana durBebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Haftada bir makine çalıştırıyormuş üşeniyormuş tuşuna basmayaAradaki yorumlara baktim da bulasiklar küf oluyor denmis nasil.oluyor ?
Ben de bulasiklari makineye koymadan önce akitma isine karsiyimdir finish reklamındaki gibi :) su israfi olarak görürüm ki tek yaşıyorum her gun de calistirmam ama oyle kuf falan olmaz
Isleri planlamaya calisin inanin mutfak derli topluysa sanki her yer piril piril gibi gelir gözüme diger odalar basit sonucta topla kaldır toz al supur bitti. En önemlisi mutfak![]()
Valla bilemedim aslinda deterjan koymadan calistirsa yine temizlenir yani o dereceHaftada bir makine çalıştırıyormuş üşeni
Şimdi böyleysen çocukla beraber daha da zorlaşır hayatın. Bence önce erken kalkmayla başla yataktan. Hiç bi işini erteleme. Ne kadar ertelersen o kadar sırtına yük oluyor. Ama günlük bi düzen kurarsan hem işin birikmemiş olur hemde çok fazla yormaz seni. Ben sabah uyandığımda ilk işim yatağımı toplayarak çıkarım yataktan. Sonra varsa çamasırım makineyi çalıştırırım. Kahvaltı ve ortalık toplama bitene kadar oda bitmiş olur. Onu da asarım. Öylece dinlenmeye gecerim. Haftada bir genel temizlik yaparım. Ama oturma odası ve mutfağa günlük süpürge açarım. Tuvalet hergün fırcalarım. Onun dışında gözüme çarpan bi yer varsa anında temizlerim ki bekledikçe bana yük olmasın dşye. 2çocuklu 3.ye hamile çalışan bi anneyim ki bunu ben yapıyosam sen de yapabilirsinİyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum
hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum
Rahatsız olup nasıl bir şey yapmadan durabiliyorsunuz?İyi akşamlar hanımlar