Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç dört gün ipte duran şeyi nasıl giyiyorsunuz yahu ben şok. Makinedeki çamaşır da değil iki gün iki saat beklese kokar asla öyle kullanamam. Bebek alerji olmasa bari tozlardan. Az yiyip birini tutacaksınız başka önerim yok.Ay sen aynı bensin ya o kurutma olayı çok mantıklı xübkü kuruyan çamaşırları katlarken 3 4 gün ipte durduğu için toz oluyor hep katlarken ev toz içinde kalıyor bende katlamıyorum yığıyorum bi kenara isteyen ihtiyacını alıp giyiyo
Evin tek sorumluluğu yemek olsa keşke evde de iş zorunluluğu var aslında kendiniz ve eşiniz için yapmalısınız bakın işler çığrından çıkmış demekki şart bazı işleri yapmakTamam ama bakın dediğim gibi konu başındada yemeğimi hiç aksatmıyorum hergün yapıyorum ama orası iş zorunluğu var burda temizlik yapmayınca sorun çıkmıyor ki
Hani üşenenin çocuğu olmazdı olmuş bal gibiBu tembelliğe birde bebek yapmışın. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. İnşallah ihmal edilen bir bebek olmaz o motivasyonunu arttırır diyorum ama![]()
hicbir şey olmuyor biz hep giyioruzÜç dört gün ipte duran şeyi nasıl giyiyorsunuz yahu ben şok. Makinedeki çamaşır da değil iki gün iki saat beklese kokar asla öyle kullanamam. Bebek alerji olmasa bari tozlardan. Az yiyip birini tutacaksınız başka önerim yok.
Doğru farkındayım başlıcam biyerdenEvin tek sorumluluğu yemek olsa keşke evde de iş zorunluluğu var aslında kendiniz ve eşiniz için yapmalısınız bakın işler çığrından çıkmış demekki şart bazı işleri yapmak
Üşengeçin çok çocuğu olur derler bizim oralarda. Yataktan çıkamadıkları içinHani üşenenin çocuğu olmazdı olmuş bal gibi![]()
Dışarıda asılı mi oluyor bu çamaşırlar yoksa evde çamaşır telinde mi?hicbir şey olmuyor biz hep giyioruz
Balkon içiDışarıda asılı mi oluyor bu çamaşırlar yoksa evde çamaşır telinde mi?
Erteleme arkadaşım yarın kaç da kalkarsan kalk evi topla makinedeki çamaşırını yika as toplu temiz evde oturmanın keyfi başka olur alıştıra alıştıra yap biseylerDoğru farkındayım başlıcam biyerden
Anlıyorum.Balkon içi
Anlıyorum.
Kelimelerim tükendi
Farkettim istemsizce gülme geldi banaKelimelerim tükendi![]()
Küf takıntım var ağlıycam şimdiTabakları sudan geçirmeden mi makineye koyuyorsunuz?
Nasıl yeşil küf oluyor, ne kadar süre acmiyorsunuz makineyi?
Tuşa basmakta mi zor geliyor?
Böyle okuyorum her mesajınızı.
Keşke kendinize çeki düzen vermeden çocuk düşünmeseymissiniz, çünkü çok uç yazdıginiz şeyler.
Önce erken kalkacagım(umarım)Konu sahibi arkadasim yarin ki is planin nedir?
Saat gec oldu erken kalkamazsın belki ama yazdıklarını mutlaka yapmaya çalış baktın yine üşenme geliyor en azından bi kısmını yap ertesi gün kalanları yaparsın bu arada bulaşık makinesini en geç 2 güne bir çalıştır küf falan mikrop kaparsınız valla ,wc temizliği de onemli bebek eve gelmeden düzeni değiştirÖnce erken kalkacagım(umarım)
İlk iş makineyi tekrar çalıştırıp nevresimleri as
Sonra tüm evi havalandıracağım
Süpürme ve toz alma mutfağı toparlama
Banyo ve klozet temizlesem yeter heralde