• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Ay sen aynı bensin ya o kurutma olayı çok mantıklı xübkü kuruyan çamaşırları katlarken 3 4 gün ipte durduğu için toz oluyor hep katlarken ev toz içinde kalıyor bende katlamıyorum yığıyorum bi kenara isteyen ihtiyacını alıp giyiyo
Üç dört gün ipte duran şeyi nasıl giyiyorsunuz yahu ben şok. Makinedeki çamaşır da değil iki gün iki saat beklese kokar asla öyle kullanamam. Bebek alerji olmasa bari tozlardan. Az yiyip birini tutacaksınız başka önerim yok.

Tamam ama bakın dediğim gibi konu başındada yemeğimi hiç aksatmıyorum hergün yapıyorum ama orası iş zorunluğu var burda temizlik yapmayınca sorun çıkmıyor ki
Evin tek sorumluluğu yemek olsa keşke evde de iş zorunluluğu var aslında kendiniz ve eşiniz için yapmalısınız bakın işler çığrından çıkmış demekki şart bazı işleri yapmak

Üç dört gün ipte duran şeyi nasıl giyiyorsunuz yahu ben şok. Makinedeki çamaşır da değil iki gün iki saat beklese kokar asla öyle kullanamam. Bebek alerji olmasa bari tozlardan. Az yiyip birini tutacaksınız başka önerim yok.
hicbir şey olmuyor biz hep giyioruz

Evin tek sorumluluğu yemek olsa keşke evde de iş zorunluluğu var aslında kendiniz ve eşiniz için yapmalısınız bakın işler çığrından çıkmış demekki şart bazı işleri yapmak
Doğru farkındayım başlıcam biyerden

Zor bir hamilelik geçirmiyormuşsunuz ne mutlu size Allah bozmasın. Doğum sonrası depresyona girmemek için yavaştan aktifleşmeye başlayın bence. Son ay zor geçecek. Yorucu iş yapamayacaksınız. Yatmaya alıştırmayın kendinizi. Bebek bakması yardım alınınca bile kolay değil. Bu psikolojide olun. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi.

Tabakları sudan geçirmeden mi makineye koyuyorsunuz?
Nasıl yeşil küf oluyor, ne kadar süre acmiyorsunuz makineyi?
Tuşa basmakta mi zor geliyor?
😲😲 Böyle okuyorum her mesajınızı.
Keşke kendinize çeki düzen vermeden çocuk düşünmeseymissiniz, çünkü çok uç yazdıginiz şeyler.
Küf takıntım var ağlıycam şimdi

Konu sahibi arkadasim yarin ki is planin nedir?
Önce erken kalkacagım(umarım)
İlk iş makineyi tekrar çalıştırıp nevresimleri as
Sonra tüm evi havalandıracağım
Süpürme ve toz alma mutfağı toparlama
Banyo ve klozet temizlesem yeter heralde

Önce erken kalkacagım(umarım)
İlk iş makineyi tekrar çalıştırıp nevresimleri as
Sonra tüm evi havalandıracağım
Süpürme ve toz alma mutfağı toparlama
Banyo ve klozet temizlesem yeter heralde
Saat gec oldu erken kalkamazsın belki ama yazdıklarını mutlaka yapmaya çalış baktın yine üşenme geliyor en azından bi kısmını yap ertesi gün kalanları yaparsın bu arada bulaşık makinesini en geç 2 güne bir çalıştır küf falan mikrop kaparsınız valla ,wc temizliği de onemli bebek eve gelmeden düzeni değiştir

Back