Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Iki göğsün eşit olmama durumu

testerella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
94
1
..............................................................................................................................

Selam kızlar iki göğsü aynı olmayan varmı
Benim sol göğsüm sağdan daha küçük
Bitkisel kür uyguluyorm göğüslerim büyüyor ama sol yine küçük..
Bunun için önerileriz varmı yada bunu kabullenmelimiyiz
Çok kafaya takıyorum göğüslerimle belaya gircek başım en sonunda...senağlama

..............................................................................................................................

nası bi kür uyguluyosun da büyüyor önce onu açıkla bize
büyümeden kastın dolgunluk falan mı baya baya büyüme mi..
nası fark gördüğüne bağlı, eğer krem ya da masajsa diğerine iki katı uygulama yap, büyüme görüyosan biraz zaman alır ama eşitlenir.

aynı sorun bendede var cnm ya çok sinirim bozuluyo ama bakıyorumda cogununda oyle ve hiç takmıyorlar ama benım goguslerım kucuk dııl 90 takıyorum ole olunca fark daha cok bellı oluyor eger bırını buyutme sansımız varsa cok guzel olur var mı acaba oyle bır sonuca varan??????

Genelde bütün kadınlarda olan bir durum kızlar, bence dert edilecek kadar birşey yoktur..benimde biri diğerinden küçük dikkatli bakınca sutyensiz anlaşılıyo...

aynen benimde sudyensız anlasılıo ama bazen abiyelerde sudyensız gıymek gerekıyor ama gıyemıyorum esıt olmadıgı ıcnn

Genelde bütün kadınlarda olan bir durum kızlar, bence dert edilecek kadar birşey yoktur..benimde biri diğerinden küçük dikkatli bakınca sutyensiz anlaşılıyo...

şekerim niye düşünüyoruz bizi beğenen böyle beğensin arkadaşımın dediği gibi sütyenli anlaşılmıyor ki dimi ama kaydirigubbakcemile2 hiç strese gerek yok kızlar hiçç

Benimde sağ göğsüm küçük sol göğsüm büyük we sütyensiz anlaşılıyo herkezde war galiba takmıcazda büyüyolar ama ikiside aynı yani biri yine küçük napalım böyle idare edicez heralde sewgilerra.s.

ınsan biyolojisi gereği sol taraftaki bütün organlar sağa nazaran küçüktür bunun nedeni kalbin sol tarafta yer almasıdır buna bağlı olarakda sol akciğer sağ akciğerden sol böbrek sağ böbrekten hatta sol göz sağ gözden küçüktür.Kafanıza takmanızı gerektirecek bir durum değil bütün insanalarda aynı şey söz konusudur çok az sayıda insanda ise istisnalar olabilir:)

benim de göğüslerim büyük ve sol sütyeli sütyensiz fark edilecek şekilde büyük kafamçokkarıştı ameliyat olucam ama doktor cocugun olduktan sonra gel hem deformasyonu düzeltiriz hem de süt verme sorunun olmaz dedi. kuzu kuzubeklemekteyim

Ablam da da var ayni sorun pek sorun mu bilmiyorum aslinda bir cok kiside oluyor bildigim kadariyla, birine biraz da masaj yap bence ise yarar ablam da öyle yapacam diyordu, bakarsin ise yarar canim ne diyim, de bence kafana takma cok büyük fark yoksa, burda bir cogumuz gögüsümüz kücük diye takinti yapiyoruz yani hic olmasaydi bir de onu düsünnnn....

kızlar ılk yazdıĞım yazı bana suan asırı saÇma gelıyo.sılmeyı becerebılsem konuyu komple sılıcem.uĞrasmayın oranızla buranızla sakın saĞlıktan Önemlı hÇbıŞey yok gectıĞımız ıkı ay ıÇınde bunu anladım.amelıyat oldum dıkıŞ ızlerım hala sancı yapıyo ve omrum boyunca orda kalıcak ızler...bırakın kuÇuk olsun buyuk olsun bırı buyk bırı kuÇuk olsunn..dunyada en guzel sey saĞlıklı olmak...goruntuyu kafaya takmayın...ben yasayarak anladım bunu sız yasamadan anlayınn...saygılarla...saĞlıklı gunler dılerımm

cnm ameliyatın nasıl oldu.Benimkilerde esit degil ve bende kafama takıyorum.
Silikon mu taktırdın.Ameliyat olanler genelde cok memnun oluyorlar sen neden memnun degilsin.
Üzüldüm şimdi...

cnmm geçmişş olsun benimde fark var ama ben amelıyat felan olmayı düşünmedim sen neden bu kadar taktın ki kafana inş daha fazla sorun çıkmazz allah sağlık şifa versinn

Benimde eşit değil arada çok fark var
ve 15 yasındayım 16 ma giricem çok fark var belli oluo sütyenle bile utanıyorum ve kafama takıyorum(

ne silikonu kızlar ya hastaydım bn o yuzden amelıyat oldum...sizede dyorum kii sağlığınız varsa oranıza buranıza takıyosunuz çunku uğrascak baska bişeyınız yok..bnde aynısıydım bılıyormm dyorm..kendınızı tipinize vermeyınn daha onmli seylerle uğrasın..

cnm silikon mu yaptırdın dememin sebebi gögsündeki eşitsizligi düzelttirmek için yaptıgını sandım.
Dikiş izi deyince de heralde memnun kalmadı diye düşünmeme neden oldu...
Yazdıgından öyle bir sonuç cıkıyor...

Tabi ki her şeyin başı sağlık,ben de ameliyat oldum 2 kere(göğüsle alakalı değil);ama insan aynaya baktığında kendini iyi hissetmek istiyor ve bunun için çabalıyor çoğu zaman.Bizim de yaptığımız şeyler de kendimizi daha iyi hissetmemiz için diye düşünüyorum.Sağlığımızı bozcak şeyler yapmıyoruz sonuçta ve burda aynı durumda olan insanlarla bunu paylaşıyoruz.Tek yapmamız gereken kafaya pek takmamak ve elimizden geldiği kadarıyla söylenen doğal yöntemleri uygulamak.

Sağlıklı olalım gerisi boş ewet bizim yaptığımız zararsız şeyler zaten geçmiş olsun canım tüm hastalara rabbim şifa wersin sağlıklıken wucudumuzun kıymetini bilelim kızlar
sewgileropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…