İki ev neden birbirinin aynısı olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bulunduğum yerde birilerine sormuş olsam dedikodu olurdu bunu bende yapmak istemem. Örnek daire gibi yorumları düşünmemiştim mesela.

Bazen satlık ev ilanlarında temsili fotoğraf kullanılıyor.. Mesela aynı binadan aynı planı olan, daha önce farklı sitelerde ilanı verilmiş bir evin fotoğraflarını kullanabiliyorlar.. Daha önce ben de satılık ev ilanlarında gördüm, tekrar fotoğraf çekmek zahmetine girmemek için yada o ev fotoğrafta daha süslü ve şirin gözüktüğü için böyle yapıyorlar. Bu o ev değil ki dediğinizde de satıcı yada emlakçı "fotoğraflar temsili olarak kondu,iki ev de aynı metrekare ve planda olduğu için " diyorlar..

Konunun başında ilk eş ikinci eş bahsetmişsiniz. Bi ev arkadaşınızın ve ikinci eş. Diğer evin de adamın ilk eşine ait olduğunu mu düşünüyorsunuz? Aynı binadasınız sanırım öyle birşey olsa illa duyardınız. Eğer böyleyse anormal.

Değilse normal insanların zevkleri aynı olabilir veya birbirlerinden esinlenmiş olabilirler. Kampanya vardır aynı dönem denk gelmişlerdir. Ne bileyim samimilerdir beraber alışveriş yapmış dahi olabilirler.

Ben de karşılıklı iki dairede aynı anda neden satılık binada sorun mu var onu merakettim

Burada sizi ilgilendiren kısım neresi ? Bizi ilgilendiren kısım neresi? Dert neresi kıızzz?

İlk olarak öyle düşündüm.
İkisi aynı ya çekmeye mi uğraşmadılar acaba diye.
Sadece aynı model bir koltuk farklı renklerde
Arkadaş a sordum.
O bizim ev değil dedi panikleyerek.

İşiniz yok mu sizin? Size sormak istedim demişsiniz, sizin bilmediğinizi biz nasıl bilelim. Küreden mi baksak fal mı açsak jahshshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…