- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 39
-
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Hayır öyle bişey değil.10 yillik binada gecen sene dogalgaz yaptirirken ustteki kiraci nasil olacak diye benim eve bakmaya gelmis
dolaplaric gorunce cok sasirmis ayy herkesin dolabi ayni mi demis
bu konuyu okuyunca aklima o geldi muteahhit istek listesi tutmuyor ki tabi ayni yapacak
Evet evet.
Arkadaşımın evi sandım.
Koltuklarını mı değiştirdin dedim orası bizim ev değil aynısını yapmış dedi.
İkiside satılık ikiside eşyalı satılık.
Bu parağraftaki anlatmak istediğiniz nedir adamın yaşına boşandığına tekrar evlendiğine kadar yazmışsınızda valla konuyu bi türlü anlamadımArkadaşlar Selamlar,
Bir arkadaşım var yaklaşık bir yıldır tanıyorum. İkinci evliliği kendisinin. İlk evliliğinden olan çocukları ile görüşmüyor hatta konusu açıldığında başkaları bişey sorduğunda vs kızarıp bozarıp konuyu değiştiriyor. Aynı şekilde eşininde ikinci evliliği adam genç 47-48 yaşlarında olmasına rağmen gelinleri torunları var erken evlenmiş.
Bu arkadaşım aileyle de iyi bildiğim kadarıyla
Hepimiz aynı yerdeyiz.Yav belki eşyalıydı ev, sizin haberiniz yok. Çünkü niye olsun?
Ama örnek daire yaparken birkaç daireye aynı eşyaları alıp koyan, o daireleri eşyalı satan müteahhitler var. Sık sık yapılan bir şey bu.
Gayet normal bir sebebi olabilecek bir şeyden siz ne gibi bir anlam çıkardınız da bu kadar dert ettiniz?
Pazar günü ne işim olacak ki, yatıyom öyle...Bana diyorsunda senin de baya işin yok belli.
Bahsettiğim öyle bişey değil.
Kendi evini düşün karşı dairen perdeye masaya yatağa koltuğa kadar herşeyiyşe birebir aynı.
Yani napalım onu söyle aynı he aynı napalim Allahım sen sabır verBana diyorsunda senin de baya işin yok belli.
Bahsettiğim öyle bişey değil.
Kendi evini düşün karşı dairen perdeye masaya yatağa koltuğa kadar herşeyiyşe birebir aynı.
Herhangi bir bakla yok.Pazar günü ne işim olacak ki, yatıyom öyle...
Hadi hadi çıkarın ağzınızdaki baklayı bekliyoruz.
Bende anlamadım kimin eli kimin cebindeİlk eşle ikinci eşin mi evi aynıymış, torunlarla dedenin evi mi aynıymış?
Dert ettiğim yok.Yani kendinizi buraya konu açmak zorunda hissedip elalemi kendinize dert etmeniz çok komik.
Hee normal. Düşündüm garip bir durum göremedim. Bunun sizinle ve adamın torunları, kadının ikinci evliliği ile ne alakası var onu düşünüyorum şu an. Siz de azıcık düşünseniz de açıklayıverseniz. Hadi çıkarın baklayı.Herhangi bir bakla yok.
Sürekli benimle atışmak yerine iki dk düşünseniz olayın garip olduğunu anlayacaksınız.
Bana garip geldi. Evinizin birebir aynısını düşünün karşı dairede normal mi?
Ama herşeyiyle.
Size ne ???Yazık hiç işi gücü yok demek
Hepimiz aynı yerdeyiz.
Evler eşyalı değil.
Ama olabilir dediğiniz.
Teşekkür ederim doğru düzgün yorumunuz için.
Kötü düşüneyim. Bazı tipler var, birinde gördüğünün aynısını kendi evine de alır.Aynı yerde oturuyoruz. Avize takılı değildi.
Halı, perde, zigon sehpa, duvarda takılan tablolara kadar aynı. Sadece mobilya olsa haklısınız.
Pekii açıklayacağım bekleyin.Hee normal. Düşündüm garip bir durum göremedim. Bunun sizinle ve adamın torunları, kadının ikinci evliliği ile ne alakası var onu düşünüyorum şu an. Siz de azıcık düşünseniz de açıklayıverseniz. Hadi çıkarın baklayı.
O ihtimali bende düşündüm ama birebir aynısı olması kesinlikle imkansız o şekilde.Kötü düşüneyim. Bazı tipler var, birinde gördüğünün aynısını kendi evine de alır.
Teyzemin kızı anlatmıştı. Yandaki komşusu onlara geldiğinde veya kapıda gördüğünde neyi görse hemen aynısını satın alıyormuş.
Azzzz sonraaaa....Pekii açıklayacağım bekleyin.
Haklısınız çok garip. Ama sormuşsunuz, kadın da sizi tatmin etsin ya da etmesin br yanıt vermiş. Ötesini sorgulamak ve kurcalamak biraz ayıp gelir bana. İnsanların kendileri ile ilgili vermek istedikleri kadar bilgiyi edinmek isterim. O yüzden sizin burada konu açmanız beni rahatsız etti.Herhangi bir bakla yok.
Sürekli benimle atışmak yerine iki dk düşünseniz olayın garip olduğunu anlayacaksınız.
Bana garip geldi. Evinizin birebir aynısını düşünün karşı dairede normal mi?
Ama herşeyiyle.