İki ev neden birbirinin aynısı olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır öyle bişey değil.
Mütahit belli şeyleri yapıyor ok.
Ama baharatlığa duvardaki tabloya kadar aynısını yapmaz ki. Hepimiz aynı yerdeyiz.

Evet evet.
Arkadaşımın evi sandım.
Koltuklarını mı değiştirdin dedim orası bizim ev değil aynısını yapmış dedi.
İkiside satılık ikiside eşyalı satılık.

Yav belki eşyalıydı ev, sizin haberiniz yok. Çünkü niye olsun?
Ama örnek daire yaparken birkaç daireye aynı eşyaları alıp koyan, o daireleri eşyalı satan müteahhitler var. Sık sık yapılan bir şey bu.
Gayet normal bir sebebi olabilecek bir şeyden siz ne gibi bir anlam çıkardınız da bu kadar dert ettiniz?

Bu parağraftaki anlatmak istediğiniz nedir adamın yaşına boşandığına tekrar evlendiğine kadar yazmışsınızda valla konuyu bi türlü anlamadım

Hepimiz aynı yerdeyiz.
Evler eşyalı değil.
Ama olabilir dediğiniz.
Teşekkür ederim doğru düzgün yorumunuz için.

Bana diyorsunda senin de baya işin yok belli.
Bahsettiğim öyle bişey değil.
Kendi evini düşün karşı dairen perdeye masaya yatağa koltuğa kadar herşeyiyşe birebir aynı.
Pazar günü ne işim olacak ki, yatıyom öyle...

Hadi hadi çıkarın ağzınızdaki baklayı bekliyoruz.

Pazar günü ne işim olacak ki, yatıyom öyle...

Hadi hadi çıkarın ağzınızdaki baklayı bekliyoruz.
Herhangi bir bakla yok.
Sürekli benimle atışmak yerine iki dk düşünseniz olayın garip olduğunu anlayacaksınız.
Bana garip geldi. Evinizin birebir aynısını düşünün karşı dairede normal mi?
Ama herşeyiyle.

Hee normal. Düşündüm garip bir durum göremedim. Bunun sizinle ve adamın torunları, kadının ikinci evliliği ile ne alakası var onu düşünüyorum şu an. Siz de azıcık düşünseniz de açıklayıverseniz. Hadi çıkarın baklayı.

Hepimiz aynı yerdeyiz.
Evler eşyalı değil.
Ama olabilir dediğiniz.
Teşekkür ederim doğru düzgün yorumunuz için.

Bu dediğim şey için bütün dairelerin eşyalı olması gerekmiyor.
Çoğu binada örnek daire yapılır ve birçoğu da o eşyalarla birlikte satılır. Bazen de birkaç daire örnek daire mantığında döşenir ve eşyalı satılır. Değeri az olan daireler daha yüksek fiyata satılabilir böylece.

Ha buradaki sebep bu olmayabilir ama sonuçta sizlik bir durum yok.

Aynı yerde oturuyoruz. Avize takılı değildi.
Halı, perde, zigon sehpa, duvarda takılan tablolara kadar aynı. Sadece mobilya olsa haklısınız.
Kötü düşüneyim. Bazı tipler var, birinde gördüğünün aynısını kendi evine de alır.

Teyzemin kızı anlatmıştı. Yandaki komşusu onlara geldiğinde veya kapıda gördüğünde neyi görse hemen aynısını satın alıyormuş.

Pekii açıklayacağım bekleyin.

O ihtimali bende düşündüm ama birebir aynısı olması kesinlikle imkansız o şekilde.
3-5 parça olsa ok ama herşeyi aynı.

Haklısınız çok garip. Ama sormuşsunuz, kadın da sizi tatmin etsin ya da etmesin br yanıt vermiş. Ötesini sorgulamak ve kurcalamak biraz ayıp gelir bana. İnsanların kendileri ile ilgili vermek istedikleri kadar bilgiyi edinmek isterim. O yüzden sizin burada konu açmanız beni rahatsız etti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…