İki ev neden birbirinin aynısı olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolandırıcı olabilir mi arkadasiniz. ?
Az evvel de dedim, gözünüzden kaçtı herhalde .
Cevap vermediniz..

Aynı evi farklı iki ilan ile koyup , iki farklı kişiye satmayi mı planladılar ki ..

Mevcut durumunu açıkladım. Gizlemiyor zaten herkes biliyor.

Dolandırıcı olabilir mi arkadasiniz. ?
Az evvel de dedim, gözünüzden kaçtı herhalde .
Cevap vermediniz..

Aynı evi farklı iki ilan ile koyup , iki farklı kişiye satmayi mı planladılar ki ..
Ya yargılamadan cevap veren ender insanlardansınız teşekkür ederim
Sanmam çünkü daire numaraları var.

Aynı binada değiliz. O binada sadece arkadaşlmı tanıyorum.
İşte malum siteye bakarken tesadüfen gördüm evlerin aynı olduğunu.
Mobilyaların aynı olması ok katılıyorum.
Masamın üstündeki örtüye saate baharatlığa kirli sepetine kadar aynı olması anormal.

İlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet...

İlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet.

Tamam bekle

İki dairede aynı kişiye ait.
Arkadaşımın eşine.

Ee adam o zaman ne aldıysa aynısını öteki eve de almış olabilir. Her şeyden iki tane .

İki ev de madem adamın, ikisini de aynı döşedi.

Arkadaşım panikledi demişsiniz, öteki evin bilinmesini istemiyordur belki..

O evde kimin yaşadığını bilemeyiz, belki tamamen her şey tesadüfen aynı, belki de az evvel yazdığım gibi adam o evi de bir başkası için döşemiştir.

Aklınıza gelen metres durumu mu var ? O yüzden mı ilk paragrafta ikinci evlilikleri yaşları falan ayrıntıları verdiniz..
Ya da yani siz insanları daha iyi tanıyorsunuz, daha iyi fikir yürütürsünüz.

Metres olmaz, yaşlı annesi olur.
İlk karısı zor durumdadır orada ona bakıyorlardır.

Falan filan ...

Öyle bir şeyler de olabilir.

Israrla evin her şeyi çok aynı dediğiniz için fikir ürettim kendimce yoksa bir iki biblo aynı diye bu kadar konu acmazsiniz herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…