- 27 Haziran 2022
- 570
- 2.160
- 33
-
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Mevcut durumunu açıkladım. Gizlemiyor zaten herkes biliyor.kadının çocukları görüşmediği sorulduğu zaman kızarıp bozardığı konuyu değiştirmeye çalıştığı, adamın genç yaşta torun torba sahibi olduğu bilgilerinin konuyla ne ilgisi var?
siz konuyla ilgisini açıklayın bende iki ev neden aynı merakınızı gidereyim.
Yani adamın eski eşi karşı dairede oturuyor?İki dairede aynı kişiye ait.
Arkadaşımın eşine.
Ahahah bakmadan alıntılamışımBende bilmiyom ki konu sahibine soralım istersen
İlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet...Mevcut durumunu açıkladım. Gizlemiyor zaten herkes biliyor.
Ya yargılamadan cevap veren ender insanlardansınız teşekkür ederimDolandırıcı olabilir mi arkadasiniz. ?
Az evvel de dedim, gözünüzden kaçtı herhalde .
Cevap vermediniz..
Aynı evi farklı iki ilan ile koyup , iki farklı kişiye satmayi mı planladılar ki ..
Dur biraz düşünsün ne desem diye sıkıştırmaİlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet...
Sen beklemeye devam et.İlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet...
O bakla o ağızdan çıkacakDur biraz düşünsün ne desem diye sıkıştırma
İlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet...Sen beklemeye devam et.
Mevcut durumunu açıkladım. Gizlemiyor zaten herkes biliyor.
Verecek cevabı yok...tamam işte mevcut durumun iki evin aynı olması ile alakası ne onu sordum.
Aynı binada değiliz. O binada sadece arkadaşlmı tanıyorum.Konunun başında ilk eş ikinci eş bahsetmişsiniz. Bi ev arkadaşınızın ve ikinci eş. Diğer evin de adamın ilk eşine ait olduğunu mu düşünüyorsunuz? Aynı binadasınız sanırım öyle birşey olsa illa duyardınız. Eğer böyleyse anormal.
Değilse normal insanların zevkleri aynı olabilir veya birbirlerinden esinlenmiş olabilirler. Kampanya vardır aynı dönem denk gelmişlerdir. Ne bileyim samimilerdir beraber alışveriş yapmış dahi olabilirler.
Sen beklemeye devam et.Verecek cevabı yok...
İlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet...Aynı binada değiliz. O binada sadece arkadaşlmı tanıyorum.
İşte malum siteye bakarken tesadüfen gördüm evlerin aynı olduğunu.
Mobilyaların aynı olması ok katılıyorum.
Masamın üstündeki örtüye saate baharatlığa kirli sepetine kadar aynı olması anormal.
İlk paragrafta verdiğiniz bilgilerin, kadının çocuklarının adamın torunlarının konuyla alakası nedir? Bekliyorum evet...Sen beklemeye devam et.
İşin gücünde yok zaten. Milleti gazla burda.
Eşi başka kadına da ev açmış, bunu mu dedirtmeye çalışıyorsunuz?İki dairede aynı kişiye ait.
Arkadaşımın eşine.
İki dairede aynı kişiye ait.
Arkadaşımın eşine.
Evine girmiyorsa eşyaları görmesi zor. O zaman da zevkleri aynı diyebilirizGerçekten mi ya.
Bak buda değişik başka bir bakış açısı.