- 19 Nisan 2014
- 4.371
- 12.718
-
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Bölüm kurallarını okursanız bu bölümle ilgisi olmayan konuların açılmasının yasak olduğunu görürsünüz.Arkadaşlar burda açılan her konu açanı ilgilendiren şeyler mi?
Garip geldi, diğer komşularıma sormak istemediğim için size sormak istedim.
Adam hala ilk eşiyle nikahlı bildiğim.Adam iki farklı kadına
Aynı evi döşemiş.
Böyle olsa seyret kaosu...
Ama muhtemelen kıskanç komşu sendromu falandır...
Onda görür gözü kalır, alır evine koyar.
Ya da Kendi zevkli değildir, uyum konusunu beceremiyordur , komşusunda görünce hoşuna gitmiştir öyle bir esinlenmiştir...
Linkleri verseniz de biz de baksak
Sizde bunu araştırdığınıza göre baya benziyoruz.Tuhaf gelen komşu durumları
Kızlar Selamlar; Ben yeni bir yere taşındım. Yeni yeni arkadaşlıklar komşuluklar ediniyorum. Daha önce çalıştığım içinde pek vaktim olmadı bu tarz şeylere. Bana tuhaf gelen bazı durumlar var. İki komşum var. Biri Ayşe Biri Fatma olsun. Ayşe sürekli fatmanın evinde. 7/24 Kafamı ne zaman...www.kadinlarkulubu.com
Daha önce açtığınız konulardan biri...
Başkalarının hayatlarıyla fazla mı ilgilisiniz acaba?
Yazık hiç işi gücü yok demekTuhaf gelen komşu durumları
Kızlar Selamlar; Ben yeni bir yere taşındım. Yeni yeni arkadaşlıklar komşuluklar ediniyorum. Daha önce çalıştığım içinde pek vaktim olmadı bu tarz şeylere. Bana tuhaf gelen bazı durumlar var. İki komşum var. Biri Ayşe Biri Fatma olsun. Ayşe sürekli fatmanın evinde. 7/24 Kafamı ne zaman...www.kadinlarkulubu.com
Daha önce açtığınız konulardan biri...
Başkalarının hayatlarıyla fazla mı ilgilisiniz acaba?
Ee?!
Aynı binada iki karşılıklı daire birbirinin aynısı.
Kimin bilmiyorum iki karşılıklı daire birbirinin aynısı tıpatıp hemde.İlk eşle ikinci eşin mi evi aynıymış, torunlarla dedenin evi mi aynıymış?
Adam hala ilk eşiyle nikahlı bildiğim.
Arkadaşım öyle kaos çıkaracak bir tip değil.
Beğenilir ama birebir bu kadar aynı olması imkansız. Kirli sepeti bile aynı olur mu ya.
Kirli sepetmi english home’dan aldım. 40 daireli binanın muhtemelen 25’inde aynısından vardır. Çok anormal bişey değil.Adam hala ilk eşiyle nikahlı bildiğim.
Beğenilir ama birebir bu kadar aynı olması imkansız. Kirli sepeti bile aynı olur mu ya.
Çok değişik bi konu bilmece gibi Kafam iyice karıştıAdam hala ilk eşiyle nikahlı bildiğim.
İlk eş ve torunlar ne alaka o zaman?Kimin bilmiyorum iki karşılıklı daire birbirinin aynısı tıpatıp hemde.
Garip gelmiş onu anladik ta siz illaki bundan bir cikarim yapmissiniz ve şaşırmışsiniz ama iki dairenin ayni olmasindan ne anlamaliyiz biz onu anlayamadikArkadaşlar burda açılan her konu açanı ilgilendiren şeyler mi?
Garip geldi, diğer komşularıma sormak istemediğim için size sormak istedim.
Torunlar zaar.Aynı olan dairenin birinde ikinci evliliğini yapan 1 yıllık arkadaşınız oturuyor. Diğerinde kim oturuyor? Bunu anlayamadık ki.
Allah korusun...Sizde bunu araştırdığınıza göre baya benziyoruz.
İşte bilmiyorum sadece iki ev neden aynı olur ona anlam veremedim.Aynı olan dairenin birinde ikinci evliliğini yapan 1 yıllık arkadaşınız oturuyor. Diğerinde kim oturuyor? Bunu anlayamadık ki.