İki ev neden birbirinin aynısı olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar burda açılan her konu açanı ilgilendiren şeyler mi?

Garip geldi, diğer komşularıma sormak istemediğim için size sormak istedim.
Bölüm kurallarını okursanız bu bölümle ilgisi olmayan konuların açılmasının yasak olduğunu görürsünüz.

Bölümle ilgisi olan konular ise tam olarak “Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz.” şeklinde ifade edilmiş.

Son düzenleme:
Adam hala ilk eşiyle nikahlı bildiğim.
Arkadaşım öyle kaos çıkaracak bir tip değil.
Beğenilir ama birebir bu kadar aynı olması imkansız. Kirli sepeti bile aynı olur mu ya.

Sizde bunu araştırdığınıza göre baya benziyoruz.

Yazık hiç işi gücü yok demek

Beğenilir ama birebir bu kadar aynı olması imkansız. Kirli sepeti bile aynı olur mu ya.

Olmaz.
Nereye götürecek şimdi bu cevap sizi?

Kadının özel hayatının dedikodusunu yapmaya gelmişsiniz siz.

Kirli sepetmi english home’dan aldım. 40 daireli binanın muhtemelen 25’inde aynısından vardır. Çok anormal bişey değil.

Ancak burası sizin dedikodu yapma ihtiyacınızı gidereceğiniz bir platform değil. Bunları arkadaşlarınızla yapmalısınız.

Arkadaşlar burda açılan her konu açanı ilgilendiren şeyler mi?

Garip geldi, diğer komşularıma sormak istemediğim için size sormak istedim.
Garip gelmiş onu anladik ta siz illaki bundan bir cikarim yapmissiniz ve şaşırmışsiniz ama iki dairenin ayni olmasindan ne anlamaliyiz biz onu anlayamadik

Avizeler aynı olabilir. Eve yerleştiklerinde takılıdır. Koltukların modeli aynı olabilir. Ablamın evlendiğinde aynı mobilyalar kaç tane arkadaşımda var. Moda öyleydi. Çamaşır sepetini de BİM'den aldılarsa tamamdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…