İki ev neden birbirinin aynısı olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam hala ilk eşiyle nikahlı bildiğim.
Arkadaşım öyle kaos çıkaracak bir tip değil.
Beğenilir ama birebir bu kadar aynı olması imkansız. Kirli sepeti bile aynı olur mu ya.

Yani o iki insanı, karşılıklı ilişkilerini bilemiyorum tabi .
Oturdukları semt e yakın çarşı pazar varsa alışverişlerini oradan yapıyorlarsa aynı ürünu beğenip alabilirler herhalde .
Bir gün xx üründe kampanya vardır herkes almıştır falan olabilir ...

Bilmem, gerçi çok fazla aynı ürün diyorsunuz.
Değişik.

İkisi de madem arkadaşınız kendilerine sorun.
İlle altında bir şey olmak zorunda değil sonuçta..
Komik bularak, tesadüfün böylesi diye sorun.

Allah korusun...

Ben sizin dedikodunuzu yapmıyorum, yüzünüze yazıyorum. Ki buraya konu açıp yorum isteyen sizsiniz.
Bu durum bana son derece ilginç geldi.
Kiii kim görse şaşırırdı. Dedikodu yapmak istesem hiç tanımayan insanları tercih etmezdim.

İkiside arkadaşım değil.
Biri arkadaşım sordum aaa senin evin aynısı diye beğenmiş almıştır dedi ama.
Birebir aynı olunca şaşırmamak imkansız.

İşte bilmiyorum sadece iki ev neden aynı olur ona anlam veremedim.

Ya hu size ne? Kadın kendince bir cevap verip geçmiş. Belki doğru belki yanlış ama cevabınızı almışsınız.
Diğer evin kime ait olduğunu bile bilmiyorsunuz, olayın o kadar dışındasınız yani. Oturup evler kimin, niye aynı şekilde döşenmiş diye beyin fırtınası mı yapacağız burada?

Aynı yerde oturuyoruz. Avize takılı değildi.
Halı, perde, zigon sehpa, duvarda takılan tablolara kadar aynı. Sadece mobilya olsa haklısınız.

Bu durum bana son derece ilginç geldi.
Kiii kim görse şaşırırdı. Dedikodu yapmak istesem hiç tanımayan insanları tercih etmezdim.
Size ilginç gelen her şeyi buraya mı taşırsınız? Komşum diğer komşuma gidiyor çok ilginç geldi, arkadaşımın evinin aynısını gördüm çok ilginç geldi, sokakta iki tane köpek birbirine havladı çok ilginç geldi diye devam mı edecek...

Bu yaptığınızın adı dedikodu...

İstediği bir cevap var, altında bişey arıyor ama çıkaramadı baklayı bir türlü...

Hayır taşımam.
Konularımı araştırmışsınız zatwn bilirsiniz az çok.

Hayır taşımam.
Konularımı araştırmışsınız zatwn bilirsiniz az çok.
Hanfendi araştırmamıza gerek yok, nickinize tıklayınca görüyoruz zaten konularınızı. Çok büyük çaba gerekmiyor.

Siz bi ağzınızdaki baklayı çıkarın bakalım derdiniz ne, ne söylemek ya da duymak istiyorsunuz?

10 yillik binada gecen sene dogalgaz yaptirirken ustteki kiraci nasil olacak diye benim eve bakmaya gelmis

dolaplaric gorunce cok sasirmis ayy herkesin dolabi ayni mi demis

bu konuyu okuyunca aklima o geldi muteahhit istek listesi tutmuyor ki tabi ayni yapacak

Evet evet.
Arkadaşımın evi sandım.
Koltuklarını mı değiştirdin dedim orası bizim ev değil aynısını yapmış dedi.
İkiside satılık ikiside eşyalı satılık.

Aynı evi iki farklı evmis gibi ilana koymuş, dolandırıcılik yapiyor olabilirler mi ?
Ama koltuklar farklı diyorsunuz.

Off
Dünya küçük , nasıl ki insan insana benzer diye biliyoruz demek ki ev eve de benzermiş

İstediği bir cevap var, altında bişey arıyor ama çıkaramadı baklayı bir türlü...
Bana diyorsunda senin de baya işin yok belli.
Bahsettiğim öyle bişey değil.
Kendi evini düşün karşı dairen perdeye masaya yatağa koltuğa kadar herşeyiyşe birebir aynı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…