İki erkek arasinda

Jezabel34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
327
599
23
Kızlar, sorunum aslında kucuk ne dertler var ama fikir almak istedim.

Ben Mehmet diyelim biri ile tanıştım. Mehmet çok ilgili ve tatlı bir insan.mehmet ile normal arkadaşlık etmeye başladik. Bir süre sonra Mehmet'in en yakın arkadaşı Ahmet ile de tanıştık. Mehmet işe gideceği için o akşam Ahmet beni eve bırakacaktı. Bu arada grup olarak bulusmustuk. Ahmet ile ilk tanıştığımız geceydi.cok yağmur vardı ve araba çamura saplandı. Yardım için birini beklerken bir saate yakın konuştuk ve aramızda bir elektriklenme oldu. Ardından Ahmet ile peşpeşe beş gün buluştuk. Bu arada arada bana özelden yazdı arada wp grubundan bana laf attı. Ücuncu buluşmada öpüştük. Yani ciddi anlamda etkilenme oldu. Adam bana sadece sarılıp on dakika duruyordu. Sevgili olma konusu hiç gecmedi. Ondan bekledim bu adımı.ama sürekli seni görmeden yapamıyorum, sana çok alıştım, başka kimse ile görüşme falan diyor. Evde buluşma falan olmadı bu arada. Ama evi bir saat uzakta adam hasta haliyle bile beni görmeye geldi on dakika çok özledim diye. Bu arada Mehmet bana yazmaya başladı ben de ona arkadaşça yaklaştım cevap vermedim vs. En son Mehmet'i tersledim.

Bir haftadır uzaktaydim. Ahmet beni arayıp çok özlediğini soyledi. Gelir gelmez goreyim dedi.bu arada mehmette en sonunda gruba benden hoşlandığını yazdı.ahmet ve ben durumu zaten biliyorduk.ben mehmete bunun olmayacağını söylemiştim ama Ahmet ile ilgili durumu bilmiyor çünkü sevgili değiliz ki ne diyeyim. Bu arada Ahmet ile yaza planlar yapiyoruz yanında sevgilim diye hitap ediyor benden başka hiçbir kadını düşünmediğini anlatıyor.ama özelde mesajlaşma yok denecek kadar az. İki üç günde bir özledim yazıyor sadece. Gruba hergun yazıp hatrimi dolaylı yoldan soruyor ama.mehmet ise sürekli bana yazıyor ve cevap alamıyor benden. Böyle saçma bir durum.ben de ahmetten çok çok etkilendim. Adam yanımda iken çok ilgili sonra tekrar tekrar görüşmek istiyor ama mesajlaşma cokaz.

Mehmet bunları yazıp gruba Ahmet ben bir kız arkadaş ile daha buluşmak istedi. Ahmet ise o gün mesaim var dedi çünkü Ahmet ile geldigim gün bulusacaktik. Geldim buluştuk.cok çok güzel geçti. Görür görmez sarildi bana belki on beş dakika kaldik öyle arabada. Sonra Mehmet konusu açıldı bana dediki sen çocuğu niye tersliyosun. Çünkü görüşmek gelmiyor içimden dedim ama insan olarak çok seviyorum yine de anlamıyor dedim. Bana dedi ki benle görüştüğünü biliyor zaten adamın ilgisi varmış onceden demekki. O bizi tanıştırdı ve su an ego yapmış olabilir dedi. Gruptan ilk iki görüşmede Ahmet ile napalim bugün konusmasi geçmişti ordan tahmin etmiş olabilir Mehmet.

Şimdi sıkı durun. Ahmet bana dedi ki dün eve bırakırken, yarın Mehmet ile bulus çocuk üzülüyor sana da çok değer veriyor kalbini kiriyorsun.hatta Mehmet'in arabası sanayide olduğu için yarın ona arabamı vereyim görüş dedi. Kahve için dedi.

Ben bişi demedim sadece ne bu şimdi dedim kapadım konuyu zaten inmek uzereydim.bunlar çok çok yakın arkadaş bu arada.

Bu Ahmet ne yapmaya çalışıyor. Bu zamana kadar kimse ile görüşme diyen, ellerimi öpen, gel dediğim zaman hasta hasta gelen, hergun görmek isteyen adam şimdi neden Mehmet ile görüş üzme çocuğu diyor. Arkadaşına vicdan mi yaptı yoksa beni mi deniyor yoksa şerefsiz benimle sadece vakit geçirdiğini mi ima etmeye çalışıyor?

Guncelleme: sayfa 12

Son düzenleme:
Ahmet sizi sevmiyor, vakit geçiriyor.
Mehmet de Ahmet’in arkadaşı olmaz o iş de.
İkisini de hayatınızdan çıkarın. Bu durumda ikilimde kalmak bile garip.
Sizi sevse git buluş falan demez.
Ya dana önce Mehmet ile gorusmemem için elinden geleni yaptı bu adam. Hatta arkadaşı ile arasına mesafe koydu resmen. Hepsi anlık miydi yani?

Ahmet'e guvenmezdim. Saglam ayakkabiya benzemiyor. Fazla mesajlasmiyoruz dedin. Telefonda ne kadar konusuyorsunuz? Eger telefonda da pek konusmuyorsaniz senin Ahmet'in niyeti iyi degildir. Gorusmeyi birak boyle bir durum varsa

Ahmet'e guvenmezdim. Saglam ayakkabiya benzemiyor. Fazla mesajlasmiyoruz dedin. Telefonda ne kadar konusuyorsunuz? Eger telefonda da pek konusmuyorsaniz senin Ahmet'in niyeti iyi degildir. Gorusmeyi birak boyle bir durum varsa
Telefonda iki günde bir arıyor. Ben pek aramiyorum.

Tam müge anlı 'lık konu yemin ederim.Arkadaş arkadaşın pervanesidir demişler ;)

Kızlar peki arabasını vermek nedir allasen? Bugün o arabayı verip Mehmet'i benle buluşmaya yollarsa?

Mehmet Ahmet ile olan şeyi biraz tahmin ediyor ama bu kadarını bilmiyor bence. Mehmet kıskanıyor beni çok ahmetten bunu biliyorum. Ahmet de kıskanıyor sanıyordum ama anlamadım

Back
X