Geleceği biraz görme şansımız olsaydı keşke demişsin ya. Ben sana bu sornadan peydah olan adamı hayatına soktuğunda olacakları söyleyeyim mi? Çok değil kısacık bir süre sonra diyeceksin ki " Nasıl vaadlerle girdi hayatıma , çok da ilgiliydi neden böyle oldu şimdi bu? Ben yanlış bi seçim mi yaptım.. Nasıl oldu da bu kadar değişti vs vs." Ama şunu söyleyeyim bu en en iyi ihtimal.. Çok daha kötülerinin başına gelebileceğine neredeyse meinim ama bu söylediklerim de yeterli olur umarım...
Hayatında biri olduğu halde gel bırak şunu benimle ol diyen adamdan ne hayır beklediğini anlayamadım açıkçası? Kandırana kadar çiçek böcek canım cicim bunlar çok kolay işler...
Şimdiki sevgilini de sevmiyorsun zaten böyle bir sevgi çeşidi yok çünkü emin olabilirsin. Ben bir adamı seveceğim de acaba diğeri daha iyi mi diye düşüneceğim?? Olmaz öyle şey çok netim!!! Birinde gönlün yok, diğernden asla hayır gelmez. Sen zaten kararsızlıktan öleceksin.. İlla bir karar vereceğim diye kasma kendini elbise almıyorsun sonuçta? Çıkar hayatından ikisini de önüne bak. Gerçekten sevdiğin biri olursa onu alternatifsiz yanında tutarsın zaten...