- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Amin canım benim çok sağol inşallah o günleri de görürümcocom bebişin hayırlı olsun. çok sevindim. Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin ve analı babalı büyütsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim çok sağol inşallah o günleri de görürümcocom bebişin hayırlı olsun. çok sevindim. Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin ve analı babalı büyütsün
Canımm İyi ki varsınHayırlı olsun canım çok sevindim.
Gözünde büyütme bak ben ikiz büyüttüm bir şekilde düzene giriyor:)
İlk zamanlar biraz zorlanırsın ama sonra her şey yoluna girer.
Doğduğunda kızın 19-20 aylık falan olacak:)Yeğenlerimin arasında 20 ay falan var bir şekilde büyüdüler şimdi çok iyi anlaşıyorlar.
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş sen bu işin altından kalkarsın
Aynen 1 yas arayla 2 yaramaz oglan dogurudum canlari icinde olsun Rabbim acilarini gostermesn ama bildiginiz kafayi yedim.Direk basliga hitaben cevap veriyorum , cok kotu , ama kisiye gore degisir bu durum
Ay kiyamam kac yasindaydi siz dogum yaptinizda?Dogum yaptım, oglan hep yanımdaydı. Sezeryan dan çıktım, yemegini ben yedirdim. Kimseden yemedi. O gece hastanede benle kaldı düşün
Selam arkadaşlar..
11 aylık bi kızım var şükürler olsun,bugün ikinci hamileliğimi öğrendim.korunuyorduk condomla bir şekilde oldu işte.daha ben kızıma doyamamışken açıkcası buruk bi sevinç oluştu.aslında çok mutluyum ama acaba zorlanır mıyım ( ki büyük ihtimalle zorlanıcam) acaba çocuklarıma yetebilir miyim bu düşünceler oluştu kafamda.birde ilk Doğumdan kalma fissür rahatsızlığım vardı,ameliyat oldum ama tam iyileştim sayılmaz.hamilelikte de nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum. 2 çocuklu hayat nasıl bunu öğrenmek istiyorum.ilk bebeğinden 1 yıl sonra hamile kalan var mı acaba benim gibi?
Bende boyle dusunmustum cok aglamistim bunu sana nasil yaptim sana ihanet ettim diye kendimi tutamiyodum kizima baktikca agliyodum Allah yardimcin olsunSanki ilk çocuğa haksızlık ettim düşüncesi olmuş muydu sende de hamileliğini öğrendiğinde?
Koalina. Aklıma düştün :) Sana bakayım dedim. Ve okuduklarıma inanamadım !?!?!? Sen ikinciyi mi istiyosun şu an, doğru mu anladım?? ❣8.5 aylık şu an.
He şöyle bir şey var hala çocuk sahibi olmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum realist bakarsak. Gece uyan, her gittiğin yere götür, kendine vakit ayırama, yemesini gelişimini sürekli dert edin ve en önemlisi ne derdi olduğunu bulmaya çalış. Rahat rahat ayaklarımı uzatıp çayımı içtiğim bir hayatım varken şu an 10 kat yoğunum. Duyguları gün içinde iniş çıkışlı, üzül, sinirlen, bunal, sevin, kahkaha at, gurur duy vs. Çalkantılı bir hayat ama seviyorsun be :)
İstiyorum ya, oğlumun kardeşi olmasın mıKoalina. Aklıma düştün :) Sana bakayım dedim. Ve okuduklarıma inanamadım !?!?!? Sen ikinciyi mi istiyosun şu an, doğru mu anladım?? ❣
Selam arkadaşlar..
11 aylık bi kızım var şükürler olsun,bugün ikinci hamileliğimi öğrendim.korunuyorduk condomla bir şekilde oldu işte.daha ben kızıma doyamamışken açıkcası buruk bi sevinç oluştu.aslında çok mutluyum ama acaba zorlanır mıyım ( ki büyük ihtimalle zorlanıcam) acaba çocuklarıma yetebilir miyim bu düşünceler oluştu kafamda.birde ilk Doğumdan kalma fissür rahatsızlığım vardı,ameliyat oldum ama tam iyileştim sayılmaz.hamilelikte de nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum. 2 çocuklu hayat nasıl bunu öğrenmek istiyorum.ilk bebeğinden 1 yıl sonra hamile kalan var mı acaba benim gibi?
[/QUOTE. Ben hayırlı olsun demeye geldim sizin katagoriye uymuyorum üç cocukluyum
Maşallah maşallahhhh Tabi ki olsunnn ❣İstiyorum ya, oğlumun kardeşi olmasın mı
BU işte tam da ben yıllarcatek cocugum oalacak asla ikinciyi yapmam dedimmm... hemen hamile kalanlara daa yazık ilk cocukalrında dedimm sonuç araları 22 ay olan iki tane kızım var İYİ Kİ DE VAR..Ahahahahah.
Kimi kınadınız diye sormak istiyorum öncelikle:)
Genelde bu tarz durumlar ya büyük konuşma ya da kınama ile başa gelir, bende ikisi de mevcuttu ve öyle oldu.
İki çocuklu hayat tamamen çılgınlık.
Temponun sürekli yüksek olduğu, adeta ileri hızla sarılmış gibi günler sizi bekliyor.
Her şeyin kat be katını düşüşün.
Mutluluk, hüzün, yorgunluk, kahkaha vs.
Aklınıza gelecek her şey en az 5 kat daha kuvvetleniyor.
Aşırı aşırı aşırı zor, ama bu çocuğa göre de değişen bir şey.
Asla pişman değilim, deli evim kuduruk çocuklarım ve sıyırmış anne olmaktan da çok mutluyum:)