- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
-
Tek eğlencem gece 1 saat kk da takılmakAnnem cok dertli bu konuda
Bunu ekranda bir uzman söylemişti. Çok şaşırmıştım ama şimdilerde pek yadırgamıyorum ehil ağızdan duyduktan sonra. Kadınlar başkasına aşık olunca ilk iş kocasıyla cinselliği terk eder. Ama erkekler mutsuz da olsa evde, yine de cinselliği yürütebilir. Sözler bu şekildeydi. İşte ne kadar sırf içgüdülerle yaşıyor bir çoğu maalesef. (Yok o sizin çevreniz, ne biçim çevrelerdesiniz, benim çevremdeki erkekler çok medeni ekibi gelebilir. olabilir ne güzel derimAşk yok ama o işe devam.
Adamın 2 ev geçindirdiğine emin miyizAdam hafta sonu cocuklari görmeye nereye gidiyor? Eski eşin evinemi?
Adam eski eşin kirasinimi ödüyor?
Bu olay tabiki bu şekilde devam edemez. Adam 2 hayat yaşiyor resmen. Eğer gerçekten ciddiyseniz adam eski eşin kirasini ödemeyi birakmali ve cocuklar hafta sonu sizde kalmali.
Şimdiki yaşadiğin yalan bir imajdir. Adamin çocuklarin yaninda nasil olduğunu bilmiyorsun. Yaşin çok genç, o 2 cocuğun sorumluluğunu alabilecekmisin?
Yok canım haklısınız elbet ki olabilir. Ama sevmiyorum diyip cinselliğine devam eden birini ben istemem açıkçası. Hani sevmiyorum istemiyorum ama elde bu var kafası.Bunu ekranda bir uzman söylemişti. Çok şaşırmıştım ama şimdilerde pek yadırgamıyorum ehil ağızdan duyduktan sonra. Kadınlar başkasına aşık olunca ilk iş kocasıyla cinselliği terk eder. Ama erkekler mutsuz da olsa evde, yine de cinselliği yürütebilir. Sözler bu şekildeydi. İşte ne kadar sırf içgüdülerle yaşıyor bir çoğu maalesef. (Yok o sizin çevreniz, ne biçim çevrelerdesiniz, benim çevremdeki erkekler çok medeni ekibi gelebilir. olabilir ne güzel derim)
Üslup herseydir arkadaşlar. İnanın bütün ihtimalleri ben de düşünüyorum. Zaten kafam rahat, oh keka hersey mükemmel diye düşünseydim konuyu açmazdım. Ancak karşılıklı sohbet babında ilerlerse konu, kimse kimseyi kırmazsa mutlu olurum. O nedenle ciddi ciddi bir abla kardeş gibi dertleşip bana fikir verenlere tabiki her şekilde cevap veririm. Ama bu mesajların içerisinde böyle ciddi bir konuda dalga geçer gibi okuduğum mesajlar oldu. Onlara ilk ve son cevabım budur. Dedigim gibi üslup herseydir. Yine de herkese ilgilendikleri, fikirleri icin teşekkür ederim.
2 çocuklu orta yaşlı oğluna hiç evlenmemiş ve meslek sahibi bir kız bulmuş beğenmeyip ne yapacak tabi iyi anlaşır sizinle.Ben erkek arkadaşımın annesiyle tanışıyorum. Gidip geliyorum, telefonda konuşuyoruz. Aramız gayet iyi. Birlikte yaşadığımızı da biliyor.
Hadi o son paragralar bana gelsin. Düzgün yazana da cevap vermiyorsunuz çünküsü işinize gelmiyor. Burada ki kadınlar böyle adamları çooook okudu. Kimse size alkış tutmaz burada.Üslup herseydir arkadaşlar. İnanın bütün ihtimalleri ben de düşünüyorum. Zaten kafam rahat, oh keka hersey mükemmel diye düşünseydim konuyu açmazdım. Ancak karşılıklı sohbet babında ilerlerse konu, kimse kimseyi kırmazsa mutlu olurum. O nedenle ciddi ciddi bir abla kardeş gibi dertleşip bana fikir verenlere tabiki her şekilde cevap veririm. Ama bu mesajların içerisinde böyle ciddi bir konuda dalga geçer gibi okuduğum mesajlar oldu. Onlara ilk ve son cevabım budur. Dedigim gibi üslup herseydir. Yine de herkese ilgilendikleri, fikirleri icin teşekkür ederim.
O dosyaya da pek güvenmemek lazım, çoğu kadın çocuklarının babası hakkında kötü konuşmak istemiyor da şiddetli geçimsizlik diyor geçiyor, yoksa hangi kadın kolay kolay 2 çocukla işsiz güçsüz boşanır. O şiddetli geçimsizlik ibaresinin altında ne dramlar var ancak ex eş bilir, gerçeği o anlatabilirSizin yerinizde olsam bosanma dosyasina bakarim. Adamin anlattiklarini bosanmak üzere olan bütün erkekler nerdeyse anlatiyor. Adam kurban, kadin kötüüüü
O dosyaya da pek güvenmemek lazım, çoğu kadın çocuklarının babası hakkında kötü konuşmak istemiyor da şiddetli geçimsizlik diyor geçiyor, yoksa hangi kadın kolay kolay 2 çocukla işsiz güçsüz boşanır. O şiddetli geçimsizlik ibaresinin altında neler var ancak ex eş bilir, anlatabilir
Aynen.O dosyaya da pek güvenmemek lazım, çoğu kadın çocuklarının babası hakkında kötü konuşmak istemiyor da şiddetli geçimsizlik diyor geçiyor, yoksa hangi kadın kolay kolay 2 çocukla işsiz güçsüz boşanır. O şiddetli geçimsizlik ibaresinin altında neler var ancak ex eş bilir, anlatabilir
Üslup herseydir arkadaşlar. İnanın bütün ihtimalleri ben de düşünüyorum. Zaten kafam rahat, oh keka hersey mükemmel diye düşünseydim konuyu açmazdım. Ancak karşılıklı sohbet babında ilerlerse konu, kimse kimseyi kırmazsa mutlu olurum. O nedenle ciddi ciddi bir abla kardeş gibi dertleşip bana fikir verenlere tabiki her şekilde cevap veririm. Ama bu mesajların içerisinde böyle ciddi bir konuda dalga geçer gibi okuduğum mesajlar oldu. Onlara ilk ve son cevabım budur. Dedigim gibi üslup herseydir. Yine de herkese ilgilendikleri, fikirleri icin teşekkür ederim.
Daha doğrusu anlaşmalı boşanma olayında karşılıklı anlaşılıyor ve sözleşmeye yansımıyor olaylar. Diyelim ki kadın adamı başka bir kadınla yatakta yakaladı. Dava açıp kanıtlarsa ne var ne yok alır. Adam diyor ki zaten alacak, rezillik çıkmasın konu uzamasın. Tazminat, ev, araba vereyim anlaşalım. Böylece anlaşmalı boşanılmış oluyor. Her anlaşmalı boşanma medeniyetten kurularak boşanma anlamına gelmiyor. Kimbilir ne halt etti de boşadı kadın.O dosyaya da pek güvenmemek lazım, çoğu kadın çocuklarının babası hakkında kötü konuşmak istemiyor da şiddetli geçimsizlik diyor geçiyor, yoksa hangi kadın 2 çocukla işsiz güçsüz boşanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?