İki Çocuklu Adam

Çok umut verici bi hikaye olmuş
Esra erol programı gibi oldu Konu sahibi şu an hayretler içinde izliyor. Adam da kadına meyve tabağı hazırlıyordur ben olsam hazırlardım nasılsa köprüyü geçtikten sonraaaa…..

Bir tane 3 çocuklu evlenen 20lik bir kız vardı, eski eşe özeniyorum nefret de ediyorum yazmıştı aklımdan gitmemiş. Habire kuaföre gidiyor story atıyor geziyor tozuyor çocuklarına ben bakıyorum parayı da benim hıyarto veriyor yazmıştı

Materyalist olan kim acaba?

O kim yav hatırlayamadım. Ama çok var böylelerden burada. Bir de bir kız vardı 2 çocuklu biri ile evliydi hem çocuklara hem bakıyor hem dayak yiyorum demişti. En son ben boşan boşan dedim üyeliği iptal ettirdi.

Oğlu 12 yaşında onca kavga içinde sonradan, 8 yıl sonra bir daha çocuk yapmışlar. Gel de hayret etme...
Bak şimdi onu ben cevaplıyım mı ?
Prezervatif yırtıldı, spiral kaydı , inek ormana kaçtı orman yandı filan. Canım bilinçsiz oluyor o bebekler

O para resmî olarak tazminat ödememek için verilmiş para büyük ihtimal. Kadının elinde bir kanıt, adama ait bir kusur, adamın bir falsosu var ki adam kadına para vermiş. Bu tipler çocuklarına nafaka vermekten imtina eder nasıl vermiş o parayı hiç düşündünüz mü?

Ayrıca çocuklar büyüdükçe masrafları çoğalır, adamın kazandığı üç kuruş onların nafakasına, oku, servis, kitap, ihtiyaçlarına gider. 28 yaşında çıtır çıtır siz de kıçının kılları ağarmış adamın evini geçindirir çeker çevirirsiniz. Bazı kadınlar şanssız ve akılsız bazı adamlar çakal ve ballı oluyor.

Oğlu 12 yaşında onca kavga içinde sonradan, 8 yıl sonra bir daha çocuk yapmışlar. Gel de hayret etme...
Bunlar hep uzuntuden, hep kotu evliligin sonuclari ama simdi oyle mi? Adamin huzur dolu yuvasi var simdi :)) valla boyle kizlarimiz oldukca bu adamlarin sirti yere gelmez.

Bak şimdi onu ben cevaplıyım mı ?
Prezervatif yırtıldı, spiral kaydı , inek ormana kaçtı orman yandı filan. Canım bilinçsiz oluyor o bebekler
Sevgi olmadan arada yastıkla bile olmuş olabilir, aşk yok. Aşkı konu sahibinde buldu çünkü

C Calcifer hatırlasa hatırlasa bu hatun hatırlar fil gibi bir hafızası var

Düşünün artık ne halt yediyse ‘bir miktar’ sus payı verilmiş, adamın cibiliyeti (varsa) zedelenmesin diye.
Yoksa anlaşamayan herkes ortak mal paylaşımı yapıyor, kimse kimseye bir ‘para’ vermiyor çünkü kendi hakları bu.
Ha, kurtulmak mı istiyor, çekişmeli açar maksimum iki sene bitti gitti.

Insanlara fazla guvenmeyin derim. Siz o yaşda biri için bulunmaz hint kumaşisiniz. Genç, mudur, çocuklarini biliyor ses etmiyor. E cinsel yonden de tatmin ediyorsunuz. 42 yaşinda 2 çocuklu birinin yeni bir evlilik yapmasi zor bir durum. Sizi çok zor bir hayat bekliyor. Tabi Allah bilir. Sadece ongorulerimiz bu yonde. Aşk dediginiz şey gençliginizin kavak yellerimi yoksa gerçekten anlattiginiz gibi mi bunu evlilikde zorlu surece girince goreceksiniz.

Müge anlı online konu sahibi şu an tırnak yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…