- 30 Kasım 2019
- 11.968
- 38.159
- 598
- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
Karılık(!) yapmıyordu var bir de unutmayalım.Bir de eve bakmıyordu yemek yapmıyordu mevzusu var ki totomun kenarı dedirtiyor insana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karılık(!) yapmıyordu var bir de unutmayalım.Bir de eve bakmıyordu yemek yapmıyordu mevzusu var ki totomun kenarı dedirtiyor insana
Oyledir zaten ya yazmasaydiniz bile ben eski esinin cok kotu biri oldugunu anlamistim zaten. Sevgiliniz mukemmel oldugu icin size kalmis. Yoksa coktan kapmislardi adami yani. O eski esler var ya o eski esler hepsi cehennemlik :))) valla bu kadar saf ve temiz kalpli kalabildiginiz icin adam gercekten 4 ayakTekrar merhaba, neden ayrıldığını sormuşsunuz, ona cevap vermek istiyorum. Evliliğin başından beri hep bir boşanma lafı geçiyormuş. Genel olarak kişilik uyuşmazlıkları var. Eski eşi materyalist ve para varken iyi yokken eşine kötü davranan evden bela okumaya ağır laflar etmeye başlayan bir insanmış. Onun dışında bunca yıl içinde hep kavga gürültü. Çocuklar için katlanılmış ve aşkın olmadığı bir evlilik. Erkek arkadaşım duygusal yapıda bir insan. Çocuklarının ona ters cikma ihtimalinden bahsederken bile gözleri doluyor. Bu hassasiyeti jir baba ve insanı açıdan benim çok hoşuma gidiyor ama bir yandan da korkutuyor beni. Boyle bir durum yaşayacağım daha önce aklıma bile gelmezdi benim. Evlilik, çocuk konusunda tabiki daha önce evlilik yaşamış çocuk sahibi olmuş birine göre çok toyum. Yeni bir durum, katlanilmasi zor duygusal çıkmazlar oluyor kafamda. Kesin karar vermiş değilim. Duygularım herseyiyle evet diyor. Mantığım ise dur bakalim orada diyor. Bu arada hayatimda birçok kişi oldu. Girdi, çıktı. Yani ilk kez ilişki yaşayıp da hemen kapılmış biri değilim. Bu olay çok farklı benim icin. Hayatimda ilk kez biriyle evlilik istedim oyle soyleyeyim.
Hep aynı laflar. Yaratıcılıkta yok.+1111
Katılıyorum.
Çok klişe.
Sen çocukta yapmıyorsunBoyle bir deneyimim yok. Boşanmis, cocuklu adam demek başina dert almak gibi geliyor bana. Ugrasamazdim kesinlikle.
Benim askimin belli sinirlari var valla asigim diye evlenemezdim kesinlikle.
Daha iliskiniz 1 seneyi doldurmamis bile galiba, bu iş ömürlük.
Cocuklara para yetismiyor, annesine yardim ediyor, ev yok kira diyorsunuz. Siz mi bakacaksiniz hep?
Bu konularda kavga etmeye baslarsaniz aşkinizda yavastan soner zaten.
Bir de eve bakmıyordu yemek yapmıyordu mevzusu var ki hay senin yalanına dedirtiyor insana
Bu kulaklar eski esin psikolojik sorunlari oldugunu da duydu. Hala instagram listesinde eski es, ailesi anasi danasi olmasi disinda yenilebilir bir yalandiHep öyle olur zaten. Sevmemiştir/aile zoruyla evlenmiştir vb vb vb. Madem bu kadar ponçik bir erkekmiş sevmediği biriyle ite kaka zorla evlenmeseymiş? 2 çocuk yapmasaymış? Kadını sevmiyorsa koynuna girmeseymiş??
Arkadaş biri de çıksın dürüstçe severek evlendim ama beceremedim evliliğimi b.k ettim desin elini opücem eğilip. Dürüstçe doğruyu söyleyen isterse 5 çocukla boşanmış olsun önemli değil, canımı yesin.
Bu zavallı, mağdur, mazlum erkek kadının koynuna da ağlaya ağlaya zorla girip 2 çocuğu da mağduriyetten! yapmıştır eminim.
Kanmayın yaf bunlara yıl oldu 2021 adam Emrahlık yapıp acındırıyor. Yiyorsa dava dosyasını getirir, kim ne dedi görürsünüz net.
Ayy şeyde varrr bakımsızKarılık(!) yapmıyordu var bir de unutmayalım.
Bizim boşanan tanıdıklar ayıp olur diye söylemedi bunu zağar ama daha yakınlarına söylemişlerdir kesinKadınlık yapmıyordu da var onu unutmayalım
Karılık(!) yapmıyordu var bir de unutmayalım.
Sizin yerinizde olsam bosanma dosyasina bakarim. Adamin anlattiklarini bosanmak üzere olan bütün erkekler nerdeyse anlatiyor. Adam kurban, kadin kötüüüü
Ya işte böyle böyle güzelim erkekler öyle nalet kadınların elinde heba oluyor. Neyse ki boşanmış, karşısına siz cikmissiniz, şimdi güzel günler güneşli günlerTekrar merhaba, neden ayrıldığını sormuşsunuz, ona cevap vermek istiyorum. Evliliğin başından beri hep bir boşanma lafı geçiyormuş. Genel olarak kişilik uyuşmazlıkları var. Eski eşi materyalist ve para varken iyi yokken eşine kötü davranan evden bela okumaya ağır laflar etmeye başlayan bir insanmış. Onun dışında bunca yıl içinde hep kavga gürültü. Çocuklar için katlanılmış ve aşkın olmadığı bir evlilik. Erkek arkadaşım duygusal yapıda bir insan. Çocuklarının ona ters cikma ihtimalinden bahsederken bile gözleri doluyor. Bu hassasiyeti jir baba ve insanı açıdan benim çok hoşuma gidiyor ama bir yandan da korkutuyor beni. Boyle bir durum yaşayacağım daha önce aklıma bile gelmezdi benim. Evlilik, çocuk konusunda tabiki daha önce evlilik yaşamış çocuk sahibi olmuş birine göre çok toyum. Yeni bir durum, katlanilmasi zor duygusal çıkmazlar oluyor kafamda. Kesin karar vermiş değilim. Duygularım herseyiyle evet diyor. Mantığım ise dur bakalim orada diyor. Bu arada hayatimda birçok kişi oldu. Girdi, çıktı. Yani ilk kez ilişki yaşayıp da hemen kapılmış biri değilim. Bu olay çok farklı benim icin. Hayatimda ilk kez biriyle evlilik istedim oyle soyleyeyim.
Anlaşıldı mı acaba ? Ondan bi emin olamadımGuzel ve ince bir mesaj
Çalışmayan bir kadın iki çocukla boşanmayı göze almışsa sağlam bir bit yeniği var bu durumda.Eski eşi çalışmıyor. Hayatı boyunca çalışmamış. Bütün maddi yük onun üzerinde. Ayrılsak bile tekrar barışma olayını ben de düşünüyorum. Hayatım boyunca aklımdan çıkmamasından ve asıl ayrılarak çok büyük bir hata yapmış olmaktan korkuyorum.
Seviyorum seni kalpler karşılıklı.Valla aynı anda yazmışız bu klasiği unutmak olmaz
Pek sanmıyorum ama umut kesilmezAnlaşıldı mı acaba ? Ondan bi emin olamadım
Birde tabi bosanma karşılığı eski eşe verilmiş bir miktar para var :)