İki Çocuklu Adam

Bence denklik çok önemli
Denk olmayınca sıkıntı oluşuyor her durumda.
Mesela bu adam iki çocuk sahibi herşeyi tadmis üçüncü çocuk ister mi istese sizin kadar hevesli olur mu
Aşırı fedakar olmanız lazim
Her kavgada umarım cocuklari öne surmezsiniz.
Maddi manevi farklı önceliği olacak
Siz hep arkada duracaksıniz bu genç yaşta buna razı misiniz
Bence bekar kadın bekar çocuksuz adamla evlenmeli
Hadi yaşınız 40 olsa o yaşlarda hiç evlenmemiş adam bulmak zor derdim ama sizin yaşınız çok genç.
Bu adam yeni evliliğe enerjisi var mı acaba
Çok soru işareti olusturuyor.

Bazılarını okudum da modernlik adı altında her şey normal olmuş.
Adam eski karısında kalıyor aloooowwwww.
Bazıları da şey yazmış (önden bi güleyim)
Ona alıştın, zorlanacaksın filan. Doğru ablalarım evlenince hiç zorlanmayacak çünkü. Adam çocuk bile istemez bence ya.

Buna çok benzer bir evliliğe şahidim ben. O hikayede erkek cidden saf kadın gerçekten paragöz, uyanık. Boşanmayı erkek istiyor, boşanırken kadın tabiri caizse donuna kadar alıyor vs. Kadın çalışmıyor. Ortada çocuk da var. Çocuğu babaya karşı kışkırtıyor sürekli. Acındırtıyor kendini para istesin diye. Sonra adam kendinden küçük, eğitimli, akıllı çalışan bir kadınla evleniyor. Kadın bunu duyar duymaz kuduruyor, daha fazla nafaka istiyor. Sonra ilişki boşanma sonrası başlamış olmasına rağmen biz evliyken görüşüyorlardı vs diyor. Neler neler. Nafaka kesilmesin diye de evlenmiyor falan. İkinci evlilikte de çocuk var. Karı koca çalışıp iki eve bakıyorlar resmen. Yani burda arkadaşların dediği gibi adam cin kadın iyi değil de cidden dediğiniz gibi kadın paragözse bile en iyi ihtimalle bunları yaşarsınız gibi.

Ya hayir bu yazdiklarimda epey beyin gücü gerektiren şeyler değil ki.
Ortada şey psikolojiside var "o eski karisi tüh kaka, baaa ne kaa harika bir kadinim ben. Cok genc ve güzeeel, onun veremediklerini ben veriyoruum" gibi tuhaf bir "ben kazandiim" psikolojisi. Ego tatmini.

Halbuki bilse hiçbişey kazanmadiğini. Egosu şiştiği kadar bir o kadar kolayda söneceğini. Yazik yaa ama en çok o çocuklara aciyorum. Kafalari ne kadar çok karişiktir.

Benim esim çocuk delisiydi çocuğun zorluğunu gördü önceden hemen ikiyi yapalım diyen adam şimdi neyse az büyüsün demeye başladı
Bu adam bebek ağlaması çeker mi
Zaten baba olmuş iki çocuğu halı hazirda var zaten erkekler biz kadar meraklı degil.
Ki benim esim aşırı hevesliydi hep beraber buyuttuk şimdi geceleri uykusuzluk arttıkça bunalmaya başladı.

ben boşanmış çocuklu biriyle ilk evliliğini yapan bir üye olarak yapma diyorum.
boşanmış biriyle evlenmeden önce 98 kere falan düşünün hatta.
şüphe edilecek o kadar çok şey var ki
bir kere 2 çocuk olması zaten artı bir yük, hadi bir çocuk olsa neyse
bir de eski eşinde kalıyor? bu kısmı zaten hiç anlamadım mantıklı da bulmadım, olması gereken kesinlikle bu değil.
3. annesine de bakıyor arada yardım ediyor.

yani adamın elinde size verecek güzel sözlerden başka hiçbir şey yok. O nedenle güzel sözlerini sizinle paylaşıyor o kadar.
Aileniz nasıl kabul etti bu şekilde inanın anlamadım.

ya o eski eşte kalmanın normalliği bir bana mı anormal geldi diyordum.
tabi ki çocuklar küçük olduğu için denk gelmeleri normal. ama her haftasonu aynı evde kalmak çok tuhaf.

Hiii yoksa herşey tastamam, sorun heves ve 3cü çocuk.

Ve lütfen yaa, 40li yaşlari bu kadar yaşli yapmayin. Bir ayağimiz mezarda değil.

aynen sonuna kadar katılıyorum
hiç ben konu sahibinin sürecini anlamadım
kendim bizzat bu şekilde evlendiğim için ve evlenen tanıdıklarım da olduğu için bu şekli hiç sağlıklı ve normal bulmadım.

Banlanmamak için özenle konuşmaya çalışıyorum ama adam sanki evli de konu sahibine ev açmış gibi tuhaf bir hayat olmamış mı allah aşkına?

S
Hiii yoksa herşey tastamam, sorun heves ve 3cü çocuk.

Ve lütfen yaa, 40li yaşlari bu kadar yaşli yapmayin. Bir ayağimiz mezarda değil.
Sorun sadece çocuk demedim önceki yorumlar da da.
Ama bu adam çocuksuz olsa taniyabilirdi.
Annelik için evet bu durum hoşuma gitmese de maalesef çocuk için son yaşlar.
Keşke erkekler gibi olsak ama bizim biyolojik gerçek bu.
Çocuk istemeyen kadın her yaşta her istediğini yaşayabilir sorun yok.
Doktora gittiğimde ilk sorduğu soru bu yaşınız kaç?

ben bu evliliğin sadece resmi olarak bittiğini düşündüm on aydır birlikte yaşadığı kadınla çocuklarını tanıştırırdı. Hafta sonları da orda kalıyorsa sevgilisi olduğunu da eski eşe söylemiyor bitmemiş bi ilişki var. Eğer sadece ark. olarak kalsalardı muhakkak haberi olurdu. Konu sahibinin anlattığı o sınırsız ve sonsuz aşk belki kendisiyle değil kopamadığı eşiyle yaşanıyordur. Şimdi sevgilisinden ayrılsa konu sahibi o adamın hayatında ne değişecek sadece maddi yönden kaybı olacak iki evi geçindirmek ve evde bir kadın olmayacak onun için de hafta sonu gidiyor zaten.

Hem bu kadın çocuk istiyor benim için önemli yazmış o yüzden çocuklu adamın o kadar çocuğa hevesi olacağını sanmıyorum bizler kadar sabırlı degiller
Çünkü burada da bir kadın vardı esimin çocuğu var benim olmuyor esim tedaviye yanaşmıyor akışına birakalim diyor demisti.
Şuan tek çocuğum var benimde birdaha olsun diye şahsen uğraşmam olursa diye bende akışına bırakırım ama hiç olmayan olana kadar uğraşır bu da insan doğası.

ya o eski eşte kalmanın normalliği bir bana mı anormal geldi diyordum.
tabi ki çocuklar küçük olduğu için denk gelmeleri normal. ama her haftasonu aynı evde kalmak çok tuhaf.
Umarım yine bi kaza olmaz son çocukta olduğu gibi. Malum bazıları el ele tutuşsa çocukları oluyor

Sevgilinizin 12 yaşında çocuğu olduğuna göre evlendiğinde muhtemelen daha kariyer yapmamıştı. Eski eşi paragöz olarak tanımlamışsınız ama kadın gençliğinde doğru düzgün geliri olmayan adama katlanıp adam müdür konumuna geldikten sonra ayrılması sizce mantıklı mı ayrıca küçük bir kızı da varken. Sevgiliniz belli ki para hesabı tutmayı bilmeyen biri. Yıllarca çalışıp müdür konumuna gelmiş birinin evi yada arabasının olmaması garip. Şimdi nafaka veriyor ve annesini geçindiriyor peki ya öncesi?

Adam boşanmış ama sizinle yaşamak onu pozitif yönde etkilemiş. Mesela maaşından annesine para veriyor ama anneyle yaşamak zorunda kalmıyor, haftada bir gün çocuk sesi çekiyor 6 gün kafası rahat ve sizin sayenizde maddi ihtiyaçlarını da rahatlıkla karşılayabiliyor, kendinden yaşça küçük bir kadınla seks ihtiyacını karşılıyor, yine bir ev düzenine sahip.

Gelelim size, siz 30 lu yaşlarınızda iken adam 50 yaşında olacak ve kronik hastalıklar baş göstermeye başlayacak, siz anne olmak isteyeceksiniz belki benim zaten hem kızım hem oğlum var diye bu düşünceye sıcak bakmayacak. Eski eş ve çocukları sizi öğrenince ya kadın çocukların tek velisi ben değilim biraz da siz bakın diyip tüm haftasonlarınızı ve tatillerinizi çocuklarla geçirmek zorunda kalacaksınız yada kadın ben o kadının olduğu yere çocuklarımı göndermem diyip sürekli sorun çıkartacak. Çocukların size cephe almasını hiç söylemiyorum bile. Çocuklar tüm özel günlerinde sadece anne ve babalarını yanlarında isteyebilirler bir süre sonra sizin için çekilmez bir hal olabilir.

Adam evlenmiş çocukları olmuş yani sizin yabancı olduğunuz tüm duygulara aşina zaten. Daha fazla zaman kaybetmeden kendinize denk biriyle olsanız daha iyi olur.

Bu adam ancak kredi çeker ve çektirir hdbdjdbjsjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…