- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
-
Arya çok güzel yazıyorsun da konu sahibi zaten bunların hepsinin farkında.
Çocukları bile suçlayacak bak az sonra iyi oku. Diyecek ki ee çocuklar babasını para için kullanıyor, çocuklar babasına saygılı davranmıyor.
Sen çok güzel yazıyorsunben dalgaya alıyorum. Sonuç olarak ikimize de cevap vermiyor. Üslup ta üslup dediği şey aslında yürü beaaa dememiz.
Benim esim çocuk delisiydi çocuğun zorluğunu gördü önceden hemen ikiyi yapalım diyen adam şimdi neyse az büyüsün demeye başladıBazılarını okudum da modernlik adı altında her şey normal olmuş.
Adam eski karısında kalıyor aloooowwwww.
Bazıları da şey yazmış(önden bi güleyim)
Ona alıştın, zorlanacaksın filan. Doğru ablalarım evlenince hiç zorlanmayacak çünkü. Adam çocuk bile istemez bence ya.
Bazılarını okudum da modernlik adı altında her şey normal olmuş.
Adam eski karısında kalıyor aloooowwwww.
Bazıları da şey yazmış(önden bi güleyim)
Ona alıştın, zorlanacaksın filan. Doğru ablalarım evlenince hiç zorlanmayacak çünkü. Adam çocuk bile istemez bence ya.
Bence denklik çok önemli
Denk olmayınca sıkıntı oluşuyor her durumda.
Mesela bu adam iki çocuk sahibi herşeyi tadmis üçüncü çocuk ister mi istese sizin kadar hevesli olur mu
Aşırı fedakar olmanız lazim
Her kavgada umarım cocuklari öne surmezsiniz.
Maddi manevi farklı önceliği olacak
Siz hep arkada duracaksıniz bu genç yaşta buna razı misiniz
Bence bekar kadın bekar çocuksuz adamla evlenmeli
Hadi yaşınız 40 olsa o yaşlarda hiç evlenmemiş adam bulmak zor derdim ama sizin yaşınız çok genç.
Bu adam yeni evliliğe enerjisi var mı acaba
Çok soru işareti olusturuyor.
Babalik sadece para vermekmi? O cocuklarin kafasi şimdi ne kadar karişik haberin varmi? Hafta sonu anne ve babayi beraber görüyorlar. Gercekten o evde bisey olmadiğinimi düşünüyorsun?
Kimse ama hiic kimse boşanip hafta sonlari eş ile geçirmez. Cocuk için hiç yapilmaz bu. Cocuk için daha büyük bir travma çünkü. "Babam hafta içi niye burda değil" diyorlar çünkü.
Cok iyi bir baba olsa, önceliği cocuklara stabil bir hayat sunmak olurdu. Cocuklari hafta sonlari kendi evinde ağirlayip, bu boşanmayi sindirmelerinde yardimci olurdu.
Adam aksine, cocuk yerine kendi ve cinsel isteklerini düşünüyor. Diyorum ya ortada boşanma yok. Adam bir yataktan diğerine gidiyor. Hii sen halen ancak zaman ver daha. Adam oyununa devam etsin.
Sorun sadece çocuk demedim önceki yorumlar da da.Hiii yoksa herşey tastamam, sorun heves ve 3cü çocuk.
Ve lütfen yaa, 40li yaşlari bu kadar yaşli yapmayin. Bir ayağimiz mezarda değil.
Herkes de müdür anasını satayım
Hem bu kadın çocuk istiyor benim için önemli yazmış o yüzden çocuklu adamın o kadar çocuğa hevesi olacağını sanmıyorum bizler kadar sabırlı degillerS
Sorun sadece çocuk demedim önceki yorumlar da da.
Ama bu adam çocuksuz olsa taniyabilirdi.
Annelik için evet bu durum hoşuma gitmese de maalesef çocuk için son yaşlar.
Keşke erkekler gibi olsak ama bizim biyolojik gerçek bu.
Çocuk istemeyen kadın her yaşta her istediğini yaşayabilir sorun yok.
Doktora gittiğimde ilk sorduğu soru bu yaşınız kaç?
Umarım yine bi kaza olmazya o eski eşte kalmanın normalliği bir bana mı anormal geldi diyordum.
tabi ki çocuklar küçük olduğu için denk gelmeleri normal. ama her haftasonu aynı evde kalmak çok tuhaf.
Bizim çay ocağında bi abi vardı, eşrafına kendini müdür diye tanıtmışHerkes de müdür anasını satayım
Bu adam ancak kredi çeker ve çektirir hdbdjdbjsjdBenim esim çocuk delisiydi çocuğun zorluğunu gördü önceden hemen ikiyi yapalım diyen adam şimdi neyse az büyüsün demeye başladı
Bu adam bebek ağlaması çeker mi
Zaten baba olmuş iki çocuğu halı hazirda var zaten erkekler biz kadar meraklı degil.
Ki benim esim aşırı hevesliydi hep beraber buyuttuk şimdi geceleri uykusuzluk arttıkça bunalmaya başladı.
Umarım yine bi kaza olmazson çocukta olduğu gibi. Malum bazıları el ele tutuşsa çocukları oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?