İki Çocuklu Adam

Kesinlikle öyle yoğurdum ekşi diyen çıkmıyor çoğunda

Umarım yine bi kaza olmaz son çocukta olduğu gibi. Malum bazıları el ele tutuşsa çocukları oluyor
Bu boşanan adamlar hep mutsuz hep boşanmak istiyorlar hep aşkı sonraki kadında tadıyorlar .Ama iki çocuk var hafta sonları aynı evde geçirecek kadar tahammül var.

Bu boşanan adamlar hep mutsuz hep boşanmak istiyorlar hep aşkı sonraki kadında tadıyorlar .Ama iki çocuk var hafta sonları aynı evde geçirecek kadar tahammül var.
Ve delice bir ajkk yaşıyorlar hele kadın para kazanıyorsa o aşk taparcasınaa bir tanrıçayaa aşık olucasınaa oluyordu

Aşk sevgi bir yere kadar. 2 Çocuklu bir adam ile evliliğin çok büyük sorumlulukları var. Bunları kaldırabileceğinizi düşünmüyorum. Yaş konusunda hadi neyse diyelim ama arada çocuk varsa çok zor

yaaa bütün içimden geçnleri yazmışsınız sağolun

Bosanip ikinci evliligi yapan kadınlarımız da çok. Hayatı yalnız geçirmek istemeyen, sevmek sevilmek için yeniden evlenen kadınlarımız var. Toplum neden sıcak bakmıyor ben o kısmı anlamadım.

Bu benim en çok kanıma dokunan ve içime sinmeyen konu zaten. Bir yere varamayacaksa da bu iş, daha sonra pişman olmayacağım sağlıklı bir karar alabilmek için buradayım.
Eski eşten saklanmanız asla normal değil. Resmi olarak diyelim ki ayrıldılar siz belgeyi gördüm diyorsunuz. Sonra belki tekrar barıştılar ama evlenmeden devam ediyorlar. Haftasonları orda gidip kalmadığına, evlilik hayatı yaşamadığına emin misiniz?
Konunuzu ilk okuduğumdan beri bende bıraktığı izlenim bu oldu.

valla 1 erkek istemezse hiçbir şekilde istemediği kadınla yatağa girmiyor. ancak kadına zaafı olan ayrılmıyor bu şekilde ondan.
Ona da cevabı olur bu uyanığın.
Modernler ya sözde. İki kadeh içtik , seni bahsettim (yalandan) sonra aşkım aklıma geldi doldurr ulen bi kadeh daha dedim. Eski eşte bunu fırsat bilip adamın kadehi doldururken içine hap atıyor ve adam kendinden geçiyor ve kadın hamile kalıyor
Bak yine adamcağız suçsuz çıktı

yaaa modernlik buysa ben ilk çağa geri dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…