• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Çocuklu Adam

Bosanip ikinci evliligi yapan kadınlarımız da çok. Hayatı yalnız geçirmek istemeyen, sevmek sevilmek için yeniden evlenen kadınlarımız var. Toplum neden sıcak bakmıyor ben o kısmı anlamadım.
Niye anlamadin? Baska bir toplumda yasamiyorsan bosanmis kadin hele cocuklu kadin istemez kimse bekar ya da bosanmis ogluna kolay kolay. Ha hakli yonleri var istememekte cocuk varsa sorumluluk omur boyu oluyor..ama istemiyolar yani

Boşanma dosyaları da hiçbir şey ifade etmiyor bana. Babamın biz ve anneme yaşatmadığı şey kalmadı. Yıllar sonra boşandıklarında dava dosyasında şiddetli geçimsizlik, anlaşmalı boşanma olarak yer aldı sebep olarak. Babam da evlendi, kadının bir halttan haberi yok. Annemi bile kötülemiş inanamadım yani. Babannem ve halam da annemi suçlar konuşmuştu da ergenken kapatmıştım daha çenelerini. Her neyse.

Adam olan adam kötü bir kadının yanında çocuklarını bırakmaz. Çocuklarından vazgeçen adam sizden bir anda vazgeçer menfaati yoksa. Adamın maddi durumu zaten yeterli değil. Siz de çocuk istiyorsunuz, nasıl geçineceksiniz?

Eşi materyalist yani paracı olsa o adamı asla ve asla boşamazdı, zaten çalışmıyormuş ki siz buna inanmayın bence. Ayrılır ayrılmaz yeni birisini bulan adam bunu evliyken de yapmıştır büyük ihtimalle. Çocuğunuz olduğunda maddi özgürlüğü olmayan 2 çocuklu bir kadının kolay kolay boşanmayacağını siz de anlayacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

S
Sorun sadece çocuk demedim önceki yorumlar da da.
Ama bu adam çocuksuz olsa taniyabilirdi.
Annelik için evet bu durum hoşuma gitmese de maalesef çocuk için son yaşlar.
Keşke erkekler gibi olsak ama bizim biyolojik gerçek bu.
Çocuk istemeyen kadın her yaşta her istediğini yaşayabilir sorun yok.
Doktora gittiğimde ilk sorduğu soru bu yaşınız kaç?

Bu adam cocuksuzda olsa, zenginde olsa bisey değistirmez. Adam yalanci bir avci.

Hadi diyelim konu teorik olsun ve ortada iyi bir baba olan 40li yaşlarinda erkek olsun. Sirf 2 cocuğu var diye, niye 3cü icin hevessiz olsun? O halde tüm 3cü cocuk olan kişilere çok yazik.

Yaşadiğim yerde "yeni aileler" çok normal. Kadininda, erkeğinde önceki evliliğinden olan/olmayan çocuklar ile beraber yaşanilmasi.

26 yaş annelik için son yaşlarmi? Cok yanliş. Evet 40li yaşlardan sonra riskler artiyor ama 40lardan sonra işte, 30larda değil.

Boşanma dosyaları da hiçbir şey ifade etmiyor bana. Babamın biz ve anneme yaşatmadığı şey kalmadı. Yıllar sonra boşandıklarında dava dosyasında şiddetli geçimsizlik, anlaşmalı boşanma olarak yer aldı sebep olarak. Babam da evlendi, kadının bir halttan haberi yok. Annemi bile kötülemiş inanamadım yani. Babannem ve halam da annemi suçlar konuşmuştu da ergenken kapatmıştım daha çenelerini. Her neyse.

Adam olan adam kötü bir kadının yanında çocuklarını bırakmaz. Çocuklarından vazgeçen adam sizden bir anda vazgeçer menfaati yoksa. Adamın maddi durumu zaten yeterli değil. Siz de çocuk istiyorsunuz, nasıl geçineceksiniz?

Eşi materyalist yani paracı olsa o adamı asla ve asla boşamazdı, zaten çalışmıyormuş ki siz buna inanmayın bence. Ayrılır ayrılmaz yeni birisini bulan adam bunu evliyken de yapmıştır büyük ihtimalle. Çocuğunuz olduğunda maddi özgürlüğü olmayan 2 çocuklu bir kadının kolay kolay boşanmayacağını siz de anlayacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım o kadın babanıza çektirir desem kötü olmam galiba değil mi ? o_O

Umarım o kadın babanıza çektirir desem kötü olmam galiba değil mi ? o_O
Babam geçen yıl vefat etti. Kanser oldu, aylarca çekmiş. Vefatına yakın haberimiz oldu. Yine de Allah rahmet eğlesin. Ben hakkımı helal ettim kendisine. Babam da kişilik olarak herkes tarafından sevilen bir adamdı ama işte. O yüzden boşanmış bir adama 1000 defa temkinli yaklaşırım ben.

Mutlu değilsindir sen:KK70: müdür olunca da mutlu olamayacaksın. İyice bi düşün :KK70: hahha
Konu sahibiyle mutluluk ve aşk anlayışımız çok farklı. şimdi ona göre burdaki kadınlar onunla sadece dalga geçiyor.Aslında dediklerimizi okusa ve anlasa hayatı değişir. Kendi yaptığı iş mükemmel ailesi mükemmel anlayışlı sevgilisi mükemmel bir adam bir tek kötü paragöz bir kadın var ama kime göre ? Bu kadın adamı müdür olunca boşamış ama niyeyse parayı düşünmeden. 28 yaşında yönetici bir kadının ayakları da biraz yere basmalı.

Babam geçen yıl vefat etti. Kanser oldu, aylarca çekmiş. Vefatına yakın haberimiz oldu. Yine de Allah rahmet eğlesin. Ben hakkımı helal ettim kendisine. Babam da kişilik olarak herkes tarafından sevilen bir adamdı ama işte. O yüzden boşanmış bir adama 1000 defa temkinli yaklaşırım ben.
Allah rahmet eylesin o zaman. :(

Back