İki cocukla aldatılma

peki şimdi nasılsınız?

Bence çocuklar rahat anne ve baba ile güzelce yaşıyorsa evliliğinizi bozmayın.13 yıllık evlisiniz.anne babanız arkanızda durmaz ve size sıkıntı verir evlilikteki o rahatlığı dönünce bulamzsinz.hic yerinizden kipirdamayio bilmiyor numarası yapın.siz kenid cikariniza bakın iş konusunda keninizi geliştirip cocuklarinada eğitimini ilerleyip büyütün en son raddade tekmeyi basın .hem siz hem çocuklarınızın ona ihtiyacı kalmayacak.
Kullanmakta aldatmaksa sizde onu böyle kullanınin

diğer yorumları okumadım. ama baya benzer süreçler yaşamışız.
33 yaşındayım birisi bebek iki yavrumla hem çalıştım eve para getirdim ki bütün paraları birikim yapıyorum ayağına yemiş!, hem de beni önüne gelenle aldatıp bunla da gurur duya duya etrafa söylemiş.
bir kere barıştım ama içimde asla affedemedim sonunda ayrıldım.
evet bebeğim 11 aylık büyük yavrum 8 yaşında kimsemin yanımda olmadığı bir şehirde kovdum evden. param da yoktu evimde! bir tek borçlu arabam vardı. ha onu da benim diye resmen parçalamış.
avantajım işim vardı. ara vermiştim. hemen işe döndüm. bebeğimi kreşe verdim. 3 ay ayrı yaşadım. o sırada daha da yaptığı iğrençlikleri duyunca açtım davayı 1 haftada boşandım. ha bu arada sürüldü başka bir ile ama benim sayemde bu şehirde duruyordu. şimdi gidip kurumuna söylesem hemen sürerler ama zarar verir diye korkumdan gidemedim.
benim annem geldi yanıma destek olmaya. evimi taşıdım. çünkü öderim kirayı dediği evden beni çıkarttırdı! çocukların hayatını düzene soktum. kendim işimde gücümdeyim. üzerime yıktığı borçları hafiflettim. kendime bakmaya başladım.
artık aklımda beni aldatıyor mu, yalan söylüyor mu, eve hacizleri gelecek mi gibi sorular yok.
özgüvenim süper, tekrar okumak için adım attım, çocuklarım mutlu, amaaaa babaları yok artık çünkü ilgilenmiyor. yalnızlık hissi oluşuyor bazen. hayat sorumluluğum hep bendeydi ama sanki daha fazla sorumluluğum oldu gibi.

işin özeti iş bulup kendinizi garantiye alıp boşanın. daha rahatlarsınız. olduğunuz yer de kalmaya devam edin.
bir de o adamla birlikte olmayın Allah korusun hastalık falan getirir.
heee bunun kiloyla, görüntüyle fala ilgisi yok. aldatmak bir karaktersizlik meselesidir.
evlenirken 82 kiloydum aşıktı şimdi 60lı kilolardayım ve fazlasıyla genç görünüyorum o zamana göre ama aldatıldım. hem de gerçekten kritersiz önüne gelenle!

Nasıl bir yol izlersiniz bilmiyorum bunu önceki yorumlarda söyleyen oldu mu onu da bilmiyorum ama bir an önce cinsel yolla bulaşan hastalıklar için kan verin, hpv için de test yaptırın eşiniz denen mahluk eğer onunla bununla yatıyorsa bunlar için test verin derim bazen hiç belirti vermeden ilerleyen hastalıklar olabilir

Merhaba arkadaslar, merak ettiğiniz mesaj yazdıgınız, benimle birlikte uzuldugunuz için çok teşekkür ederim. Konuyu actıgımdan beri dusunuyorum, hemen hergun girip mesajlarınızı tekrar tekrar okuyorum. Bir sürü bu konuyla ilgili benzer hayat hikayeleri, yorumlar, videolar vs seyrettim ama çogunlukla da uzaklara bakıp saatlerce gunlerce dusundum. Yakın bir arkadasımla konusmanın ve buranın dısında kimseye bürsey anlatmadım.

Ruh halim sürekli gidip geliyor, ya hıckırarak aglıyorum, ya intikam planları yapıyorum yada onu zerre umursamadan hayatımı yaşayayım diye planlar yapıyorum. Bazen hiç umursamıyorumda ama dediğim gibi tüm hislerim anlık değişiyor, sanırım depresyona girdim. Ailemle o gunden beri konusmuyorum, aramıyorum, içimden gelmiyor şuan için.

Bu arada ufak tefek gelişmelerde oldu mesela aynı kişiyle görüştüğünü, görüştüğü kişinin asyalı kısa boylu zayıf bir hayat kadını oldugunu anladım, ve ona takılmış anladıgım kadarıyla ve aynı kişiyle yatıp kalkıyor sanırım sürekli. Suan ramazan oldugu için gidemiyor paşa, ama ramazanın bitmesini dört gözle bekliyor. Beni de evinin çocuklarının fedakar annesi olarak konumlandırmış. Bana ne oldugunu anlayamıyor birşeylerin yolunda olmadıgının gayet farkında ama takılmıyor, benim yanlış yapmayacagımında gayet farkında, galiba beni artık sevmiyorsun ama eger sevdiğin biri varsa farklı bir hayat istiyorsan hiç kızmam gidebilirsin diyor, ben senin gibi yapmam anlayısla karsılarım diyor. Benim gibi yapmayacagını soylediği seyde tehtit ettim, eger tekrar aynı hataya düşmeye kalkarsan bu sefer gecen seferki gibi olmaz canına okumadan bırakmam dedim.

Kafamı toparlayamıyorum tahmin edebileceğiniz üzere. Bu arada ogrendiğim gunden beri yabancı dil calısıyorum hic bırakmadım, bir yandan da kilo veriyorum bu istemsizce oluyor gerci.

Kararsız kaldıgım konu cezasını verip vermeme mevzusu, kafamda üç senaryo var,
1- Ya hiçbirseyi takmadan konusup yada konusmadan cocukları alıp gitmek, bu durumda ona meydanı boş bırakmış olacagım ki bunca harcanan yılımın ardından bu secenek cok da içime sinmiyor, tüm kazandıgıyla gununu gun edip bir süre sonrada onu tanıdıgım kadarıyla daha kariyerli iyi para kazanan birini agına dusurup onunla evlenecek, onunla da cocuk yapacak ki abisiyle bu konuda yarısıyor, onun dort cocugu var buda cocuk istiyor ama beni ikna edemediği için yapamadı bu gune kadar,
2- O bende açık kalan uygulaması sayesinde kadınla buluşmaya gittiğinde nereye gittiğini görüp oraya polis baskını düzenletip tutuklatacagım, onu ülkeden sınır dışı ettirip o hayatını adadıgı kariyerine agır bir darbe verdirmiş olacagım, boylelikle en azından ne yaptıgının farkına varacak (okudugum kadarıyla zina durumunda ülkeden sınır dısı veya bir yıl hapis cezası varmış, bu secenegi birde avukatla görüşmem lazım tabi) Dımdızlak Türkiyeye dondusunde de orada bir guzel boşanacagım. Bu secenek içimi en çok rahatlatan tabi, ama burada herhangi bir nafaka filan alamam çocuklar için.
3- Yada uzun vadeli intikam planıyla dilimi biraz daha geliştirp işe girip sonra onu burada bırakacagım. En son secenek cocuklarımın gelecegi için daha mantıklı görünüyor ama onun da zorlugu bu kadınla buluşmalarını gördüğüm halde sakin kalmamın gerekmesi. Oysa şuan bile onu parçalamamak için kendimi zor tutuyorum.

Bu arada mesajlarınıza geri dönüş yapamadıgım için çok özür dilerim, tek tek dönüş yapacagım, biraz dağınıgım şuan.

Kocanız ve benim eski kocam gibi adamları ancak eskortlar kabul eder zaten. Ucunda para var çünkü. O kadar ezikler ki şu an bu tipler bir kere daha gözümden düştü. Anneniz de tam kadın düşmanı. Sende de var hata demek ne kadar acımasızca. Aldatmayı hak gören bir zihniyet. İğrenç

2 numara güzel bence

3.yu netlestirip sonra 2.yi uygulasanız keşke. Yani kendinizi garanti alıp onu sürüm sürüm süründürün. Baya eziyet çeksin inşallah. Sizin de her şey gönlünüzce olsun

Suan bunları yapmak bile içimden gelmiyor biliyormusunuz, bunu ilk yasadıgımda tüm delilleri almıştım herseyi hazırlamıs avukatlada gorusmustum. Simdi bitmişlik var içimde, hiçbirsey toplayasım gelmiyor.

o zaman sizde onu salak yerine koyun. zayen sevişmiyormuşsunuz herşey normalmiş gibi davranıp işinizi gücünüzü ayarlayın kendinize orada bir hayat kurun sonra da boşanın.
Evet o gunden beri ayrı yatıyorum benimle aynı yatakta uyumak için çok çabaladı kabul etmedim ama hiç cinsel yonden bir yaklasımı da olmadı, bunu istemiyorum kabul de etmem ama demek ki onun da gozunu genc bedenler burumuş. Kalıp çabalayıp işe gireyim istiyorum aslında ama şuan bunu yapabilecekmiyim ondan da emin değilim.

Nasıl bu kadar gerizekalı olabiliyor gercekten anlam veremiyorum artık. Gecen gun konusurken birden tansiyon yukseldi dedim “eger bir pisliğini yakalarsam seni burada barındırmam canına da okurum ona gore ayagını denk al”. Bayagı tedergin oldu ama nafile huylu huyundan vazgecmiyor.

Annemde kendi annesinden boyle gordu, sulale boyu boyle bir sıkıntı var yani, bir teyzem dayak yiyip aldatılıp eve gelince anneannem boşanacagı enişteyi arayıp oglum nasılsın filan demişti cocuktum cok net hatırlıyorum. Eşim olacak kişi gecen gun diyorki “sen çok sogudun var sende birseyler bak eger varsa sevgiğin görüştüğün biri varsa zorluk çıkarmam anlayısla karsılarım” sonra ertesi gun diyorki “ben senin ayrılacak olursak baskasıyla evlenecek bile olursan hayat boyu yanında olurum”. Bu ne şimdi, yemin ediyorum hayatımda normal bir insan yok.

yurtdışından yazan kadınların şu çaresizliğini anlamıyorum
illa ki sosyal hakları vardır
nedir bu milyon yıl öncesindeki aileme veya şerefsiz basiretsiz ezik kocama muhtaçım olayı
Guzel kızkardesim inan hayat nerede olursan ol aynı, hatta yurtdısında olunca daha bir rahatlıyorlar. Eger bir avrupa ulkesinde olsaydım dediğin dogru daha rahat olabilirdim ama şuan Katarda yasıyoruz boşanınca herhangi bir hakka sahip olamıyorsun ha iş bulurum o ayrı. Dilerim hiçbir hemcinsimin başına gelmez bendeki aile eş cocuk kombinasyonu da kimse boyle çaresiz arada kalmaz.
Artık bunu yapmayı düşünmüyorum sanırım biraz attım üzerimden o ilk şok ve öfkeyi, artık kadın bulamadıgında kıvırsın bir tarafına soksun ne yapayım. Çok kırgınım sadece, o kaldı sadece içimde birde yakalatıp hapse attırma isteği. Oda belki gececek zamanla bilmiyorum.
Elinizi güçlendirin o zaman ayrılın. Hazır yurt dışındasınız. Meslek edinip çalışın, güçlü olun ayrılırsanız da onun gözünün önünde olun size baktıkça eriyip dursun.

Gönlüm tamamen bu dediğinizden yana hala daha calısıyorum özel ders ayarladım başlayacagım insallah, bir yandan bunu yapmak istiyorum bir yanımda pes ediyor geri donemk istiyor ne yapacagımı bilemiyorum.

Yok garanti işimi bırakmadım hala geri donme sansım var, olmasaydı zaten asla gelmezdim. Gerci geldim çocuklarımda dil öğrenmiş oldu buda artı kaldı bana ne diyeyim. Şimdi geri donme veya bırada tutunma konusunda kararsızım sadece.

Çok tesekkür ederim nazik yorumunuz için, eksik olmayın. Hayatta birilerinin ufak da olsa birseyleri takdir edebildiğini gormek nasıl mutluluk verici tarif edemem. Dilerim hep guzelliklerinizi ortaya serecek insanlar çıkar karsınıza. Bende tedaviyle olacagını düşünmüyorum, haklısınz, aileside boyel çünkü, tüm ailede bir mutsuzluk hakim, abisi bile üçüncü kez boşandı. Hepsinde de neden aldatma.

3.yu netlestirip sonra 2.yi uygulasanız keşke. Yani kendinizi garanti alıp onu sürüm sürüm süründürün. Baya eziyet çeksin inşallah. Sizin de her şey gönlünüzce olsun
Valla aklıma gelmemişti, eger kendimde burada kalıp hayatımı devam ettirebilme enerjisini bulursam kesinlikle sizin soylediğiniz daha mantıklı. İnşallah o enerjiye sahip olabilirim.
İnşallah bşr an önce toparlanır ve hem çocukların hemde kendin için en doğru kararı verebilirsin
İnsallah çok teşekkür ederim guzel dilekleriniz için.
herkes boyu devrilesice kocanız için yorum yapmış zaten. Ama ben ailenize çok sinir oldum. Özellikle annenize. Onu da hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor bence.

Uzun zamandır konusmuyoruz biliyormusunuz ve bu aksam benden telefon beklediğini yazmıstı nasılsınız demişti, aradım bir saat sonra telefonu bile açmadı. Annem Allah katında sorumluyum diyerek eşimden geleni yapmaya calısıyorum ama cidden en cok o yordu beni. Eger beni ilk ayrılmaya kalktıgımda barıstırmak için kendini paralamasaydı kesinlikle barısmazdım.

Bir de sanıyorum gittiği eskorta ya aşık olmuş yada ciddi bir çekim var aralarında, sürekli küçük ayaklı kısa boylu beyaz tenli kadın guzellemesi yapıyor evde, onceden anlamazdım tahmin bile edemezdim şimdi işin en acı tarafı anlıyorum her soylediğinin altında ne var. Kadının tipi ne olursa olsun hiç önemli de değil umrumda da değil ama insan yıllarını verdiği adamında bu kadar ezik bu kadar zavallı olusuna hakkaten akıl sır erdiremiyor.

Mesajlarınızı tek tek gorebildiğim kadarıyla cevaplamaya calıstım, gormediğim olduysa affola. Yardımlarınız yorumlarınız desteginiz için de ayrıca tek tek tesekkur ederim.

Son kararınız ne bilmiyorum ama ben şu tabloda üçüncüyu seçerdim. Sizin yerinize koyunca elini güçlendir. Orda onsuz kalacak duruma gel. Vur tekmeyi kime gidiyorsa gitsin elinden geldikçe delil biriktir tazminat için o kendini yirtsin vermemek için

Gonlumden gecen sizin soylediğiniz, tam olarak en akıllıca yapmam gerekende bu. Ama evde oyle bir hava olustu ki sürekli beni darlıyor onunla uyumam için, yatmıyorum ama bu seferde senin neyin var diyip duruyor. Şimdi ramazan ayının da bitmesini bekliyor kadına gitmek için farkındayım. Şimdi ben haritadan bunun otele gittiğini gorunce ne yapacagım nasıl sakin kalabilecegim gercekten bilmiyorum. Varsa degerli tavsiyeniz alırım. Cidden bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…