• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki ayri geblik testi hamilemiyimdir tam emin degilim

bende bugün certain gebelik testi aldım 2.çizgi hafif var normalde bugün adet olmam gerekiyordu.kanda baktrcm bide..
fortel en güvenilir marka c de çıkmayp t de çıktysa o test geçersz saylr canm..idrarını 5 snden fazla tutucksın o testi yaparken hadi inş. bebişleriniz :))

$testler.jpg $testler.jpg

tahminlerinizi bekliyorum insallah fotoyu yükliye bilmisimdir

bende bugün certain gebelik testi aldım 2.çizgi hafif var normalde bugün adet olmam gerekiyordu.kanda baktrcm bide..
fortel en güvenilir marka c de çıkmayp t de çıktysa o test geçersz saylr canm..idrarını 5 snden fazla tutucksın o testi yaparken hadi inş. bebişleriniz :))

canim sende hamilesin ozaman.....ne güzel bu gün bi topikte 3 hamilelik haberi var...:46::46::46::46:

rabbim insaallah olmayanlarada nasip eder...:16::16::16:

inşaallah vardır pazartesiyi iple çekiyorumm

hamilesin bence gözün aydın ama niye pazartesiyi bekliyorsun yarın gitsene dr. valla benimki adetimi 1 gün geçince baktım seninkinden silikti ikinci çizgi ben olduğuna emin olarak gidip hemen kan tahlili yaptırmıştım. pazartesiye kadar iyi sabredebilirsen

hamilesin bence gözün aydın ama niye pazartesiyi bekliyorsun yarın gitsene dr. valla benimki adetimi 1 gün geçince baktım seninkinden silikti ikinci çizgi ben olduğuna emin olarak gidip hemen kan tahlili yaptırmıştım. pazartesiye kadar iyi sabredebilirsen

caaaaannıııımmm teşekkürler ama emin olamıyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yarın ilk idrarda yaparım varsa kandada baktırırım dua edin oldu mu_?
ALLAH seninde yavrunu sağsalim kucağına versin inşaallah :)

.

Maşallah hamilesin iste..

insallah canim o en üsteki fortel saatler sonra öyle olustu aslinda göstermiyordu. galiba 20 dk gectikten sonra test gecerligini kayip eder sonradan 2. cizgi belirgin ola biliyormus. bende pazartesini beklicem kan testinde anlasilir hayirli rabbim isteyenlere versin

kizlar gez gez :10::10::10:ancak buldum yaw topigi...:9::9::9::9::9:

merak ettim tekrar test falan yapan varmi diye :ssz::ssz::ssz::ssz:

simdilik biraktigim gibiymis....:16::16::16:

yerini tekrar kaybetmessem kontrola yine gelecem....:27::27::27:

bnm testlerimde adetime 4 gün kala böyleydi cnm hamişsin tbrkler :) bkleme git testini yaptır folik asite başla

kizlar gez gez :10::10::10:ancak buldum yaw topigi...:9::9::9::9::9:

merak ettim tekrar test falan yapan varmi diye :ssz::ssz::ssz::ssz:

simdilik biraktigim gibiymis....:16::16::16:

yerini tekrar kaybetmessem kontrola yine gelecem....:27::27::27:

merhaba canim ben dayanamayip dün cumartesi aksami bir test daha yaptim buseferki ikinci cizgi hemen ve baya bi net cikti:))))) bu testle birlikte toplam 4 test oluyor su an bebisim 3 hafta 5 günlük :)))

bnm testlerimde adetime 4 gün kala böyleydi cnm hamişsin tbrkler :) bkleme git testini yaptır folik asite başla

merhaba canim 4. testide yapinca, 100% emin oldum hamilegim, folik asite daha hamile kalmadan önce baslamistim. pazartesi doktorum var folikasitin daha agirini verecek simdi. rabbim her istiyene versin cok güzel duygu

merhaba canim ben dayanamayip dün cumartesi aksami bir test daha yaptim buseferki ikinci cizgi hemen ve baya bi net cikti:))))) bu testle birlikte toplam 4 test oluyor su an bebisim 3 hafta 5 günlük :)))

ayy canim benim ya bak simdi iyice kesinlesti...:46::46::46::46::46::46::46:

insaallah kucagina aldigin günleride duyariz....:16::16::16::16:

Back