- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 33
İnşallah kuzum insallahBilmiyorum sen bilirsin herşeyin hayirlisi olsun insallah bebişlerimiz bizimledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum insallahBilmiyorum sen bilirsin herşeyin hayirlisi olsun insallah bebişlerimiz bizimledir
Peki gebelik olmadığını gördüğümde ilişkiye devam ettin mi yoksa öncekilerden mi gebelikCanım ben geç döllenme yle hamile kaldım. Ilk kan testi yaptirdigim da adetin üstünden 8 gün geçmişti ve sonuç 0.58 di. Adet olmayınca 2.ci kez adetim in 13.cu günü yine kanda baktır dim yine aynı sonuç 0.58 çıktı. 16.ci günü adet olmayınca yine kan verdim ( çünkü gerçekten hissetmistim hamile olduğumu ) 80 çıktı. Doktor bile çok şaşırdı. Umarim hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlüne göre versin :))
Siz de benzer bir durum mu yaşıyorsunuz ? Ben yaşıyorum da . Benim de dün itibariyle 3 gün geçti adetimi kan testi yaptırdım negatif (5 den küçük yazıyor yani ) . Bugün hala olan birsey yok, olacak gibi de hissetmiyorum . Bugün 30. Gün böyle olmamışti hiç ( normalde 24-26 gün arasında Regl olurum ) . Kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum. Sizde durum nedir ?Peki gebelik olmadığını gördüğümde ilişkiye devam ettin mi yoksa öncekilerden mi gebelik
Ben adet oldumSiz de benzer bir durum mu yaşıyorsunuz ? Ben yaşıyorum da . Benim de dün itibariyle 3 gün geçti adetimi kan testi yaptırdım negatif (5 den küçük yazıyor yani ) . Bugün hala olan birsey yok, olacak gibi de hissetmiyorum . Bugün 30. Gün böyle olmamışti hiç ( normalde 24-26 gün arasında Regl olurum ) . Kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum. Sizde durum nedir ?
Ben adet oldum
[/QUOTE
12 gün geçti o gün adet oldum bu ay maydanoz suyuna oturma denicem bir de doktorum klomen verdi ama bir ay erteliyormuş Ramazan’dan dolayı
Ben adet oldum
[/QUOT
Ben adet oldumben de oldum dünBen adet oldum
Herkese merhaba arkadaslar. Gec dollenme yasayanlara bir sorum var;
son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)
supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/
Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.
Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...
Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen
O sonradan testlerde beliren çizgidir. Bende bu markayı kullanmıştım varsa çıkarHerkese merhaba arkadaslar. Gec dollenme yasayanlara bir sorum var;
son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)
supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/
Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.
Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...
Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen
bende aynı durumdayım sen hamilesin inşallahAyy ağzından bal damlıyor.
Benim de son ilişki adet tarihimden iki gün önce olmuştuu.
benim de hiçbir belirti yok adetime dair.
İnşallah senin gibi olurum ben de