Gec Dollenme ve Kan Test Sonuclari

Merhaba kizlar..bugün itibariyle adetim 6 gun gecikti..normalde 28 gün u geçmez hatta genelde 27 26 günde bir olurum..hemen kostum kan testine ve sonuç negatif çok moralim bozuldu. dünde pembe lekelenmem olmuştu. Baya umutlanmistim..ara arada pecwteye sildikce lekelwnmem oluyor.arada adet sancisi gibi karni m agriyor tam oldum diyorum yok.ilk defa boyle oluyorum...sizce geç döllenme olabilirmi hala umutlanmalimiyim?

Canım ben geç döllenme yle hamile kaldım. Ilk kan testi yaptirdigim da adetin üstünden 8 gün geçmişti ve sonuç 0.58 di. Adet olmayınca 2.ci kez adetim in 13.cu günü yine kanda baktır dim yine aynı sonuç 0.58 çıktı. 16.ci günü adet olmayınca yine kan verdim ( çünkü gerçekten hissetmistim hamile olduğumu ) 80 çıktı. Doktor bile çok şaşırdı. Umarim hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlüne göre versin :))
Peki gebelik olmadığını gördüğümde ilişkiye devam ettin mi yoksa öncekilerden mi gebelik

Peki gebelik olmadığını gördüğümde ilişkiye devam ettin mi yoksa öncekilerden mi gebelik
Siz de benzer bir durum mu yaşıyorsunuz ? Ben yaşıyorum da . Benim de dün itibariyle 3 gün geçti adetimi kan testi yaptırdım negatif (5 den küçük yazıyor yani ) . Bugün hala olan birsey yok, olacak gibi de hissetmiyorum . Bugün 30. Gün böyle olmamışti hiç ( normalde 24-26 gün arasında Regl olurum ) . Kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum. Sizde durum nedir ?

Siz de benzer bir durum mu yaşıyorsunuz ? Ben yaşıyorum da . Benim de dün itibariyle 3 gün geçti adetimi kan testi yaptırdım negatif (5 den küçük yazıyor yani ) . Bugün hala olan birsey yok, olacak gibi de hissetmiyorum . Bugün 30. Gün böyle olmamışti hiç ( normalde 24-26 gün arasında Regl olurum ) . Kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum. Sizde durum nedir ?
Ben adet oldum

Herkese merhaba arkadaslar. Gec dollenme yasayanlara bir sorum var;

son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)

supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/

Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti :KK43:
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.

Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...

Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen

Herkese merhaba arkadaslar. Gec dollenme yasayanlara bir sorum var;

son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)

supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/

Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti :KK43:
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.

Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...

Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen
O sonradan testlerde beliren çizgidir. Bende bu markayı kullanmıştım varsa çıkar

Merhaba adetim 12 gün gecikti. Gecikmesinin 8.günü kan verdim ve negatif çıktı.hcg değeri ise 2.0 kadın doğum dokturana gittim bir hafta daha bekleyelim dedi geç döllenme olabilir dedi. İlk defa başıma geliyor ve bilmiyorum geç döllenme nasıl bir durum. 8.günü çıkan değer çok mü düşük geç döllenme olabilmesi için ?

Kızlar merhaba ben 27 mayısda kürtaj oldum boş gebelikden 25 haziranda regli gördüm 3 gün şuan 10 gün geçti dün doktora gittim test yaptı 1.84 çıktı. Rahmin kalınlaşmış dedi ya regli yada gebelik dedi sizce gebelik var mı

Merhaba canım benimde reglmin bugün itibariyle üstünden 11 gün geçti pcos sendromu var.Dün ultrason ve kan testi 0.5 çıktı çoğu yiyeceklerden tiksinme kasıklarda batma gibi problemlerim var sence tekrar ne zaman test vermeliyim halen bi umut bekliyorum.

Merhaba cevabınız üzere size yazıyorum bende bu durumdan mustaribim rvde tam 4 tane test yaptım ve hepsi zamanımda ve pozitif çıktı ardından kan testi verdim kan testinde negatif çıktı 4 tane gerçekten ciddi bi rakam hadi biri yanıldı ikisi yanıldı 4 ü birden de mi yanıldı kafam çok karıştı

X