- 7 Eylül 2017
- 3
- 0
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım bir ihtimal. Lekelenme gibi demişsin ya o yüzden dedimAy umut var diyorsun yani tamam canım yapacağım doktor 1.20 sonic çok düşük yok kesin demişti ihtimal var diyorsun yani
Arkadaslar yeni oldgum icn konu acmasini bilmiorm sizlere bi sorum olacak doktorum hamile oldgmu soyledi kan testi sonucm 4482 kac haftalk hamileyim
Canım peki şüpheli ilişkin adet gününden kaç gün önceydi hatırlıyor musun?Canım ben geç döllenme yle hamile kaldım. Ilk kan testi yaptirdigim da adetin üstünden 8 gün geçmişti ve sonuç 0.58 di. Adet olmayınca 2.ci kez adetim in 13.cu günü yine kanda baktır dim yine aynı sonuç 0.58 çıktı. 16.ci günü adet olmayınca yine kan verdim ( çünkü gerçekten hissetmistim hamile olduğumu ) 80 çıktı. Doktor bile çok şaşırdı. Umarim hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlüne göre versin :))
Canim adet olacağım günden 2 gün önceydi ilişki. 28 günde 1 adet olurum genelde. Hafif bel ağrım dışında hiçbir belirtum olmamıştı benim. Bulantılar vs her iki gebeliğimde de 10.cu haftadan sonra başladı benim.Canım peki şüpheli ilişkin adet gününden kaç gün önceydi hatırlıyor musun?
Bir de kaç günde bir adet oluyordun?
bir de hamile kaldığın ay adet belirtileri yaşadın mı?
Ayy ağzından bal damlıyor.Canim adet olacağım günden 2 gün önceydi ilişki. 28 günde 1 adet olurum genelde. Hafif bel ağrım dışında hiçbir belirtum olmamıştı benim. Bulantılar vs her iki gebeliğimde de 10.cu haftadan sonra başladı benim.
Inşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin :))Ayy ağzından bal damlıyor.
Benim de son ilişki adet tarihimden iki gün önce olmuştuu.
benim de hiçbir belirti yok adetime dair.
İnşallah senin gibi olurum ben de
Merhaba benim sonucuda yorumlarmisiniz test negatif ama merak ettim 5 mi sonuc yoksa 5 altimi benim bat 8 gun geciktideBiraz daha bekleyip idrar ve kan testlerini tekrar edin, geç döllenme sonrası beklemek zor bir durum umudunuzu kaybetmeyin. Tahlilinize göre henüz bir gebelik yok ama bu tarz durumlarda olmayacak değil, sabırlı olun :)
Canm bende adetimin üstünden 12 gün geçmişti kan da 0.28 çıkmıştı ama hala adet olmadım ve son 4 5 ay adetlerim duzenliydi tam 20 gün oldu adetimin üstünden geçeli acaba bende hamilemiyimdir yaa yine kanda negatif görmekten korkuyormCanım ben geç döllenme yle hamile kaldım. Ilk kan testi yaptirdigim da adetin üstünden 8 gün geçmişti ve sonuç 0.58 di. Adet olmayınca 2.ci kez adetim in 13.cu günü yine kanda baktır dim yine aynı sonuç 0.58 çıktı. 16.ci günü adet olmayınca yine kan verdim ( çünkü gerçekten hissetmistim hamile olduğumu ) 80 çıktı. Doktor bile çok şaşırdı. Umarim hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlüne göre versin :))
Tekrar test yap benimde 8.gun hala olmadim 2 gundurde sidetli adwt samcisi hisettim ama bugun pek yok ve hala olmadimCanm bende adetimin üstünden 12 gün geçmişti kan da 0.28 çıkmıştı ama hala adet olmadım ve son 4 5 ay adetlerim duzenliydi tam 20 gün oldu adetimin üstünden geçeli acaba bende hamilemiyimdir yaa yine kanda negatif görmekten korkuyorm
Ama negatif görmekten çok korkuyorum cesaretim 0Tekrar test yap benimde 8.gun hala olmadim 2 gundurde sidetli adwt samcisi hisettim ama bugun pek yok ve hala olmadim
Bence stres yapmaktansa yapAma negatif görmekten çok korkuyorum cesaretim 0
Adet olayım diye doktor progestan verdi 1 hafta kullan dediBence stres yapmaktansa yap
Kan testi yaptiktan sonra kulan bence ne olur ne olmaz forumda kulanmayanlar cok var bilmiyorum artikAdet olayım diye doktor progestan verdi 1 hafta kullan dedi
Progestan bi sorun cikarmazki canm hamile bayanlara düşük engelleyici olarak veriyolar bebek tütünsun diye ama hamile degilsem adet olurumKan testi yaptiktan sonra kulan bence ne olur ne olmaz forumda kulanmayanlar cok var bilmiyorum artik
Bilmiyorum sen bilirsin herşeyin hayirlisi olsun insallah bebişlerimiz bizimledirProgestan bi sorun cikarmazki canm hamile bayanlara düşük engelleyici olarak veriyolar bebek tütünsun diye ama hamile degilsem adet olurum