- 31 Ocak 2013
- 548
- 54
-
- Konu Sahibi Neslihan90
iki ayda 20 kilo verilebine bir diyet varsa bende taliplisiyimşaka bir yana 20 kilo vermen sağlıksız olmayacakmı?
Bu arada kiloların için doktora göründün mü hiç? Belki şekerin var, belki hormon bozukluğun, kim bilir? Önce sağlık kontrolünü yaptır, sonra bir diyetisyenden yardım al.
öncelikle merhaba bu kadar kısa süre içinde bu kadar kilo vermen imkansız maalesef sağlığını kaybedersin llan korusun
ekmek ve şeker kullanma ve mümkünse akşam 6 dan sonra yemek yeme bol bol yürü bunu uyguarsan kilo verirsin ama bunu yaşam şekli haline getirmen lazım bi süre değil sürekli uygulamalısın ben 1 haftada 3 kilo verdim ama sırf sıkıntı strestengeçtiğimiz temmuz ayında 67 kiloydum şu an 54,5 kiloyum benim stres etkili oldu ama özellikle ekmek ve yemek saati konusunda çok kararlıydım hatta şu an hiç ekmek yemem şeker kullanmam bi süre zorlar ama bi süre sonra alışıyorsun merak etme :) 2 ayda 20 kilo çok fazla
amaok kilo aldığım dönemde ıspanak diyeti yapmıştım bi arkadaşımdan duyup onunla haftada 2 kilo vermiştim ıspanağı kendi suyunda yağsız tuzsuz haşlayıp light yogurtla karıştırıp günde 3 öğün bunu yemiş bol bol da yeşil çay içmiştim ama bir yerden sonra ıspanak görmeye tahammül edemiyorsun yapabilirim diyorsan bunu yap bir porsiyon ıspanak 28kaloriama başka bişi yemiycen sadece ıspanak
öncelikle merhaba bu kadar kısa süre içinde bu kadar kilo vermen imkansız maalesef sağlığını kaybedersin llan korusun
ekmek ve şeker kullanma ve mümkünse akşam 6 dan sonra yemek yeme bol bol yürü bunu uyguarsan kilo verirsin ama bunu yaşam şekli haline getirmen lazım bi süre değil sürekli uygulamalısın ben 1 haftada 3 kilo verdim ama sırf sıkıntı strestengeçtiğimiz temmuz ayında 67 kiloydum şu an 54,5 kiloyum benim stres etkili oldu ama özellikle ekmek ve yemek saati konusunda çok kararlıydım hatta şu an hiç ekmek yemem şeker kullanmam bi süre zorlar ama bi süre sonra alışıyorsun merak etme :) 2 ayda 20 kilo çok fazla
amaok kilo aldığım dönemde ıspanak diyeti yapmıştım bi arkadaşımdan duyup onunla haftada 2 kilo vermiştim ıspanağı kendi suyunda yağsız tuzsuz haşlayıp light yogurtla karıştırıp günde 3 öğün bunu yemiş bol bol da yeşil çay içmiştim ama bir yerden sonra ıspanak görmeye tahammül edemiyorsun yapabilirim diyorsan bunu yap bir porsiyon ıspanak 28kaloriama başka bişi yemiycen sadece ıspanak
Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama ben İsveç diyetini öneririm. 14 günlük bir program çevremde uygulayanlar genelde olumlu sonuc aldılar. Bi araştır derim ben.
Merhaba kk nin melek kalpli akıl hocası dert ortaklarım
Sizlerin tecrübesine yine ihtiyacım var. Küçüklüğümden beri hep baliketliyim. Su güne kadar yakışıyor güzelsin dedikleri icin ciddiye almadım. Ama son bir ayda fazladan kilolar almaya başladıkca kotu hissetmeye başladım.
İki ay sonra ablamın düğünü var ve bu iki ay içerisinde 20 kilo vermek istiyorum. Hic olmadığım 36 bedeni en azından yasamak istiyorum.
Sizlere sorum su, hangisi en etkili yöntem ?
Pilates mı? Dukan mı? Kondisyon bisikleti mı ? Hızlı diyet mı?(Mısır gevreği diyetleri mesela) Karatay diyeti mı? Sabahları elma sirkesi icmek mı?
Sizler hangi yöntemlerle hızlı sonuclar aldınız kızlar ve ben hangisini uygulamalıyım???
Canim ben gecen yil 3ay gibi bi surede 8kilo verdim. yaptigim ise sabah kahvaltida yesil cayla bi dilim ekmek peynir haslanmis yumurta ve yogurt yedim akşam yemegm iste pilav ve ekmek hic yemedim yemegime cok çok az bi yag ile sebze ve et yemeklerini yedim. aksam yemekten sonra pek bise yemedim. aralarda da cubuk kraker yedim:) bir uzman misir gevregi yemektense cift kasarli tost yiyin demisti:) sirkeli suda bi o kadar zararli. dukan diyeti hizli kilo verdiriyo. plateste 10seanstan sonra ancak sonuc aliyosun ama diyetle birlikte:)
Kızlar öncelikle tirstim:) ama bir keresinde 20 kilo vermeyi basarmistim iki ayda. Vücudum gercekten cok su topluyor benim. Hatta o 20 nin eminim ki 7 si su kızlarpeki o zaman soyle soyleyeyim iki ayda en etkili zayiflama yöntemi nedir sizce