İki ayda en etkili zayiflama yöntemi

5 yıl kadar önce İsveç diyetiyle 15 günde 15 kg vermiştim,
Sonra 25 kg olarak geri döndü bana
ayrıca bir de ömür boyu kalacak bir de mide rahatsızlığım var kendisinden yadigar...
şu an da hamilelik kilolarımdan kalan ve yaza kadar vermem gereken 15 kg. var ama asla isveçe ya da bu tarz şok diyetlere yönelmem
sadece tatlı ve hamurişini keserek 2 ayda 10 kg verdim. bu hız yeterli bence sen de 10 kg hedefle

5 yıl kadar önce İsveç diyetiyle 15 günde 15 kg vermiştim,
Sonra 25 kg olarak geri döndü bana
ayrıca bir de ömür boyu kalacak bir de mide rahatsızlığım var kendisinden yadigar...
şu an da hamilelik kilolarımdan kalan ve yaza kadar vermem gereken 15 kg. var ama asla isveçe ya da bu tarz şok diyetlere yönelmem
sadece tatlı ve hamurişini keserek 2 ayda 10 kg verdim. bu hız yeterli bence sen de 10 kg hedefle

Mide rahatsızlığı mı :KK43: ne tarz bir hastalık bu Ozel degilse söyleyebilir mısınız :KK43:

Kızlar sagolun aklım basıma geldi. 20 kilo olmasada en azından 10 u hedefledim kendime. İsvec diyetini okudum pek cok yerden onu deneyeceğim ama saglık sorunu yaratıyor mu ondan emin degilim

İntihar etmek ıstıyorsan tabı ıkı ayda 20 kılo yonetemı cok uygun..
Normal olarak bır ınsan haftada 1-2 kılo vermelıdır.
Dıyet yapmana da gerek yok bunun için ,

Ekmek+tuz+şeker+ fast food urunlerını cıkar hayatından bır de kalorı sayımı yap
Her gun sabah 1,5 saat yuruyus ıle 1 ayda cok rahat 6-7 kılo verırsın ..
2 ayda verecegın 12 kıloylada gayet guzel bır kız olabılrsın.

İntihar etmek ıstıyorsan tabı ıkı ayda 20 kılo yonetemı cok uygun..
Normal olarak bır ınsan haftada 1-2 kılo vermelıdır.
Dıyet yapmana da gerek yok bunun için ,

Ekmek+tuz+şeker+ fast food urunlerını cıkar hayatından bır de kalorı sayımı yap
Her gun sabah 1,5 saat yuruyus ıle 1 ayda cok rahat 6-7 kılo verırsın ..
2 ayda verecegın 12 kıloylada gayet guzel bır kız olabılrsın.

Kalori sayımını doktorda önermişti bana ama gercekten denedim sadece vücudum küçüldü o da pilates sayesinde. Ama kilo gram azalmadı

Kızlar sagolun aklım basıma geldi. 20 kilo olmasada en azından 10 u hedefledim kendime. İsvec diyetini okudum pek cok yerden onu deneyeceğim ama saglık sorunu yaratıyor mu ondan emin degilim

Arkadasim bak yukarida doga arkadasimiz isvec diyetini uygulamis ve sonucunda da saglik sorunlari ortaya cikmis istersen bir doktora gt senin bunyeye gore sana diyet listesi verecektir.

istediğin diyeti yap bunu yasam tarzı haline getirmezsen sonrasında yine kilo alırsın birden değilde yavas yavas kilo vermen idealdir.mesela sen şimdi yemekte sürekli kalorili yiyecekler yiyosundur mantı baklava vb vb ama sürekli spor yapıyosundur hareketlisindir yediğini yakıyosundur kilo almazsın.ama sen istediğin kadar ıspanak pırasa gibi yiyecekler ye bu yediğini yakamazsan sebze yiyorum yine kilo alıyorum dersin bende isvec dıyetıyms ıspanak dıyetıtmıs yok su dıyet bu dıyet yapana kadar herseyden ye ama cok az ye vücudun her vıtamıne ıhtıyacı var atıyorum eskiden bir kepce yiyosan sımdı bir yemek kasıgı kadar ye.ama hersey ye yok et cok kalorılı bn bunun yerıne yeşillik yiyeyım dersen et vıtamını alamazsın yıne sorun olur bol su iç yeşil çayı en az günde bir iç bol yürüyüş yap hareket yap ama azcık azcık sık sık ye.sürekli böyle yaparsan hem zayıflamış olursun hemde saglıklı yaşamış olursun.hemde canının cektigi herseyden yemiş olursun diğer türlü sen diyettesın diyelım gezmeye gittin sen domates salata yeken karsındaki pizza yicek senin canın cekcek neymiş diyetmiş.bir ömür boyu kilo alıp vermekle ugrasmak zorunda kalırsın en güzeli yasam tarzın haline getirmek.

Mide rahatsızlığı mı :KK43: ne tarz bir hastalık bu Ozel degilse söyleyebilir mısınız :KK43:

ülser oldum, midem delindi :KK43:
internetten biraz araştırısan görürsün benim gibi çok var.

ayda en fazla toplam ağırlığının %10 u kadar kilo vermelisin, fazlası zarar...
kaç kilosun söyler misin?

Son düzenleme:
Neslihan kac kilosun ve boyun kac?

ülser oldum, midem delindi :KK43:
internetten biraz araştırısan görürsün benim gibi çok var.

ayda en fazla toplam ağırlığının %10 u kadar kilo vermelisin, fazlası zarar...
kaç kilosun söyler misin?

75 kıloyum canım. Gecmis olsun cok ya ülser yaptığını bilmiyordum şimdi araştıracağım bunu

1.70 boyo gore 20 kg vermek istiyorsunuz.Aslinda suan boyunuza gore 6_7 kg verseniz yeter. Gerisi zamanla olur.

Ama kilom 75 ve gercekten yağ yağ her tarafım. Ben hic memnun degilim. Herkes baliketlisin fazla degil diyor ama ben kendim icin en azından 59 olmayı cok istiyorum

İki ayda yirmi kilo, sağlığından eder güzelim..
36 olmasın da 40 olsun ama usul usul olsun..
Aman diyim nice kızlar okuyoruz gazetelerde, Allah korusun..

Canım cok teşekkürler bu bilgiler icin. Mısır gevreğinin üstünde 14 gun paketi yazıyor şimdi daha mı kaloriliymis o:KK43:. Dukana baktım ama cok bana uymuyor devamlılık istiyor hayatın bütününde oyle olmak gerekiyor. Benim gibi cok et sevmeyen birine o diyet pek iyi gelmez. Pilatesi evde yapıyorum ama eğer on seans sonra ise yariyorsa ona göre yapayım :)

misir gevregi kalorisini bilmiyorum uzmandan duymustum ama ben yerinde olsam normal yemeklerden az az yiyerek zayiflamani tavsiye ederim. plates kesinlikle faydali dogru yaparsan ama devamlilik istiyo

Ama kilom 75 ve gercekten yağ yağ her tarafım. Ben hic memnun degilim. Herkes baliketlisin fazla degil diyor ama ben kendim icin en azından 59 olmayı cok istiyorum

canim benim boyum 1.62 ve ben 58kiloda idealim bence sen 65 olursan ideal olursun. cok zayiflikta guzel degil ki. ustelik saglikli kilo vermedikten sonra. hic diyetisyene gidip yag oranlarina baktirdin mi

Tüm yorumları okumadım belki sorulmuştur da yaşın kaç ?
Bırde şok diyet yerine hızlı kılo vermeni saglayan dukan ya da atkins diyetini deneyebilirsin.
Ben atkins diyeti yapıyorum ama bu dıyetı uzun dönem yapamazsın.1 aylık dönemde yapıp sonra diger 2.ay kalorı dıyetıne dönebilirsin.
Vermek istediğin kılo 20 ama isveç diyeti ölümüne açlık diyeti uzun süreli değil.

Şimdi bu isvec diyeti kotu sonuclar mı doğuruyor kızlar eğer öyleyse pilates ve kondisyon bisikletiyle birlikte az yiyerek başlıcam. Ama aklımın bir köşesi hep isvec diyetinde kalmasın diye soruyorum gercekten zarar görenleriniz baska var mı

canım öncelikle öyle büyük diyetlere girme
herkesin dediği gibi yağ şeker tuz unlu mamüller ekmek çikolata kola cips gibi yüksek kalorili yiyecekleri hayatından çıkar
gideceğin yere elinden geldiğince yürüyerek git
bir kaç günlük detoks uygula
mesela ayran detoksu olabilir çorba gibi sonuçta
yerinde durma hep hareket et
oturduğunda bile bacağını elini kolunu hareket ettir
yemek tabağını küçült
sabah uyandığında su iç
biberiye çayı ödem atmak için ve yağ yakmak için çok iyi geliyor
yemeklerinin yanında yoğurt ye

bu gibi küçük değişimler seni zayıflatır

X