İki ayda en etkili zayiflama yöntemi

merhaba aslında çok kısa zamanda en etkili sonuç veren şey dukan diyeti ama rus ruleti oynamak gibi birşey bu ben diyete cok sadık kalmsamda bikaç ayda 11 kilo vermiştim siz tam yaparsanız eksiksiz hedefinize ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum ancak çok iyi düşünülüp başlanması gerek benim iradem bi yerden sonra patladı ve inanılllmaz bi şekilde kilo aldım .çünkü tamamen bıraktım .ama teyzemde yapmıştı dukan diyetini halada yapıyor yani en azından ben gibi salmadı kontrol altında tutabilyo ve kilosunuda koruyo.ben yaptığım için çokkk pişmanım şuan psikolojimde yerlerde ve taktım birgün mide ameliyatı olucam bu hayatım boyunca yakamı bırakmayan illetten başka türlü kurtulamıycam sanırım .ama oda maddiyata bakıyor ne yazık ki

bence verirsin en azından 15 verirsin haftada 2 kilo versen 16 kilo eder, benimde vermem lazım 1000 kalori alıp bi saat spor yapıyorum başladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…