İki ayda en etkili zayiflama yöntemi

Ayran detoksu yaz aylarının kurtarıcısıı kesinliklee.
Bunu deneyebılırsın misal madem vucudum cok su tutuyor dıyorsun.
2 ayda 2 defa bu detoksu uygulasan zaten ortalama 3 kılo gidiyor ve vucuttakı toksınlerden fazlasıyla arınıyorsun.

ülser oldum, midem delindi
internetten biraz araştırısan görürsün benim gibi çok var.

ayda en fazla toplam ağırlığının %10 u kadar kilo vermelisin, fazlası zarar...
kaç kilosun söyler misin?

ayda %10 kadar kilo vermek son derece zararlı
normal kilolu bir bayan ayda 2kg verebilir
fazlası zarardır

Yasım 23 tatlım. Atkins diyetini de bir araştırayım o zaman teşekkürler

Fazla et sevmiyorsan atkins diyeti de gelmez sana pek ama.
Diyet et,tavuk,köfte,sucuk,salam uzerıne kurulu bir diyet çünkü.Yumurta ve peynır de var tabi.
Ayran detoksu 2 gunluk bir detoks.
Ya hazır ayran alıyorsun ya lıght yogurttan ayran yapyorsun.İçine4 yemek kasıgı haslanmıs nohut,4 yemek kasıgı haslanmıs mercımek,4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,1 salatalık rendesi.Bu karısımı 2 gun boyunca içiyorsun 2 saatte bir.Bı sureden sonra cekılmez gelıyor ama degıyor.Ben içine karabiber,pul biber,nane ne bulursam koyuyorum tadı bıraz daha ıyı olsun dıye.Öğün olarak sadece sabah kahvaltısı yapıyorsun.Onda da 1 dılım kepek ekmegı,beyaz peynir,1 yumurta,domates,salatalık ve sınırsız yeşillik.
Ayda sadece 1 kez yapıyorsun bunu ama.1,5 kıloya yakın gıdıyor ama sonra diyete devam etmen lazım.

Son düzenleme:

Hm cok teşekkürler tatlım bunu da not aldım. Atkins e baktım da eğer tavuk göğsuyle idare edebilirsem onu yapabilirim gibi geldi

ben 2 ayda 13.5 kılo verdımde bayabı az yedım ama metabolızman ıyıyse 20 de olur

75 kıloyum canım. Gecmis olsun cok ya ülser yaptığını bilmiyordum şimdi araştıracağım bunu

ben de 1.68 im 75 kiloyum, ama benim göbek bölgem feci... Bu arada bikaç ay önce 85 dim, 2 ay gibi bir sürede 10 kg verdim, sonra durdum... 60 kilo olsam yeter bana, sen de şimdilik 60-65 hedefle, sonra yavaş yavaş devam edersin.

ayda %10 kadar kilo vermek son derece zararlı
normal kilolu bir bayan ayda 2kg verebilir
fazlası zarardır

bu benim uydurmam değil, şimdiye kadar 3 diyetisyene gittim üçü de aynı hedefi koydu, ben beceremedim o ayrı

Son düzenleme:
Tatlimmm nasıl verdin????

ben ılk bı haftada 3.5 yada 4 kılo vermıstım
smdı ben gun ıcınde ornegın
1 slatalık
1 .kbrt ktusu lıght byaz pynır 3 zeytn yıodm bazen buna yumurtada eklenır ama ılk 10 gun 0 ekmek yedım
kacamak yok snra kılom braz drmasın dye arada 1 gun 1 dlım kepek ekmegı ekledım smdı hergun 1 dlım kepek ekmegı yıorum
aksamsa 1 kase crba 1 kase salata
bska 2.bcuk lıtre su gnde 2 bardak btkı cayı
ılk 1 ayda 8 kılo gttı snra spora basladım 1 ay sporla 6 kılo verdım az yıyerek 60 cm ınceldım
smdık sporu braktım 10 gun oluo kılo almadm aksıne 1 kılom dha gttı ve bı ay snra yıne baslıcam spora
93.5 kıloydum smdı 80 kıloyum
tek gercek ırade saglıgmda yerınde
kacamak yapmadm 2 ay byunca hıc
cola myve syu bnzerı seyler yok
10 gundr braz kacrdım ama kılo almadm :)

Ooo masallah tatlım cok guzel vermişsin sen. Darısı basıma senin ki doktorun önerdiği diyet mı

Merhaba arkadaşlar..Tv satış reklamlarında gösterilen yağ yakıcı ,inceltici kremleri kullanan var mı ? işe yarıyor mu ?

Canım 2 ayda 20 kilo biraz fazla ama imkansız değil. Ben 2 haftada 4 kilo verdim hala devam ediyorum, hem de sağlıklı. Bazı yorumlardı okudum, Dukan demişler, benim annem doktor ve dukan aşırı proteinden ötürü karaciğer enzimlerini tahrip ediyor. İsveç Diyeti mi, bir tanıdığım aneroksiya oldu o yuzdan. Ve ben ne yapıyorum... Sabah öğle ve aksam 1"er saat yürüyüş, sabah ve akşam 1 tabak Nesfit, yağsız süt. Öğle sebze yemeği.
Yasaklar: Gazlı içecekler-soda hariç, ekmek, makarna, şeker, patates, cips. Aşırı tatlı krizine girersen 1 dilim bitter ama günde en çok 1 dilim. Kolay gelsin.

merhaba, öncelikle bende öncesinde aynı durumdaydım. çalıştığım şirkette sağlıklı yaşam projemiz başlayınca diyete başlamadan önce sağlıklı yaşamaya başladım. ör; ilk olarak hayatımndan fast food u çıkarttım! sonra abur cuburu. şirketteki otomatlara hiç yaklaşmamaya başladım diyebilirim. eski kilom 50 iken son bir kaç yılda 61 olmuştum ve bu durum canımı sıkıyordu. bu arada boyun 1.60. sonra bu ingiliz karbonatı denilen şeyi araştırdım bir kaç gün yaptım, belkide psikolojik bilmiyorum çarpıntı yaptı bende, tadı kendisi midemi bulandırıyordu. iştah keser tabi,tadı berbat! 3.gün şirketimize gelen diyetisyen ile görüştüm ve 2.aydayız 6 kilo verdim! öyle uygulanmayacak çok zor listeler vermedi bana. 2haftada tarttı,yediklerimi yazmamı istedi. görüşmelerde yanına liste ile gittim yediklerimi tartıştık,inceledik. benki yemek yemeyi çok seven birisiyim,ben yaptıysam eminim sizde alışırsınız. bana soracak olursanız,ilk pilates çok yanlış.inanın 1 yıl gittim kilom durdu ama az sıkılaştım. yani istediğim sonucu alamamıştım. asıl doğru olan diyet ve bol hareket yürüyüş bu dans,ve ya zumba tarzı aktiviteler de olur, onlar. en son kilo verince başlayın pilatese derim. ben diyet listeme adapte olmak için şöyle düşündüm. herkeze yetercek kadar yemek var, bitince ya da yapamazsam istediğimde yine bunlara ulaşacağım, sıkacaksın kızım biraz dişini uyacaksın.bak düğünün olacak vs vs. hı birde benim bi beyaz pantolonum var,hedefim ona girmekti.dün içine insan gibi girebildim :):) zaman epey geçmiş yaptınızmı diyet bilmiyorum ama inanın 1 aya kalmaz listeye bakmadan yemeklere, alışıyorsunuz! mide küçülüyor, ikramlara hayır diyebiliyorsunuz, herşeyden önce sağlıklı besleniyorsunuz,mide rahat. daha ne olsun. ^.^ heleki karşılığınıda alınca insna çok çok mutlu oluyor. başarılar şimdiden.

bu arada
prenses_girl_01 sana kesinlikle katılıyorum,çok haklısın. raf ürünlerinden uzak durup sağlıklı beslenip hareket edersek sanmıyorumki kimse başarısız olmasın. bir yerden başlamak lazım

Merhabalar,

Bende hamile kaldığımda 104 kg dım... hamilelikte sadece 4 kg aldım.. doğum sonrası hemen gitti zaten bu kilo.. ancak emzirme gece uykusuzluk derken bir anda 120 kg gördüm gerçekten kötüydü sürekli yemek yemek istiyorum tatlı canım çekiyordu dur diyemiyordum.. ve karar verdim ameliyat olmaya yakın bir arkadaşım Dr. Faruk Öncel den bahsetti.. 4 ayda 40 kilo vermiş ve geride almamış kilolarını.. şaka gibi.. bende ameliyat olmaya çok sıcak bakmadığımdan denemek istedim sonuçta kaybedecek bir şey yoktu.. diğer doktor yöntemleri çok uzun vadeli olduğundan bir müddet sonra sıkılıp bırakıyordum.. karar verip gittim.. kendisi çok konuşkan biri arkadaş gibiyiz... ve başlayalı 20 gün olmasına rağmen 10 kg verdim... o kadar hafif ve iyi hissediyorum ki kendimi.. en önemlisi canım bir şey çekmiyor.. aklıma geldiğinde de sizi 3-5 ay sonra yiyeceğim kaçmıyorsunuz diyorum :) :) gerçekten zamanı ve maddiyatı olan arkadaşlar ameliyat olmaktansa bence deneyebilirler..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…