- 20 Ocak 2008
- 15.092
- 31.673
-
- Konu Sahibi Neslihan90
ülser oldum, midem delindi
internetten biraz araştırısan görürsün benim gibi çok var.
ayda en fazla toplam ağırlığının %10 u kadar kilo vermelisin, fazlası zarar...
kaç kilosun söyler misin?
Tüm yorumları okumadım belki sorulmuştur da yaşın kaç ?
Bırde şok diyet yerine hızlı kılo vermeni saglayan dukan ya da atkins diyetini deneyebilirsin.
Ben atkins diyeti yapıyorum ama bu dıyetı uzun dönem yapamazsın.1 aylık dönemde yapıp sonra diger 2.ay kalorı dıyetıne dönebilirsin.
Vermek istediğin kılo 20 ama isveç diyeti ölümüne açlık diyeti uzun süreli değil.
Fazla et sevmiyorsan atkins diyeti de gelmez sana pek ama.
Diyet et,tavuk,köfte,sucuk,salam uzerıne kurulu bir diyet çünkü.Yumurta ve peynır de var tabi.
Ayran detoksu 2 gunluk bir detoks.
Ya hazır ayran alıyorsun ya lıght yogurttan ayran yapyorsun.İçine4 yemek kasıgı haslanmıs nohut,4 yemek kasıgı haslanmıs mercımek,4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,1 salatalık rendesi.Bu karısımı 2 gun boyunca içiyorsun 2 saatte bir.Bı sureden sonra cekılmez gelıyor ama degıyor.Ben içine karabiber,pul biber,nane ne bulursam koyuyorum tadı bıraz daha ıyı olsun dıye.Öğün olarak sadece sabah kahvaltısı yapıyorsun.Onda da 1 dılım kepek ekmegı,beyaz peynir,domates,salatalık ve sınırsız yeşillik.
Ayda sadece 1 kez yapıyorsun bunu ama.1,5 kıloya yakın gıdıyor ama sonra diyete devam etmen lazım.
ben 2 ayda 13.5 kılo verdımde bayabı az yedım ama metabolızman ıyıyse 20 de olur
75 kıloyum canım. Gecmis olsun cok ya ülser yaptığını bilmiyordum şimdi araştıracağım bunu
ayda %10 kadar kilo vermek son derece zararlı
normal kilolu bir bayan ayda 2kg verebilir
fazlası zarardır
Tatlimmm nasıl verdin????
ben ılk bı haftada 3.5 yada 4 kılo vermıstım
smdı ben gun ıcınde ornegın
1 slatalık
1 .kbrt ktusu lıght byaz pynır 3 zeytn yıodm bazen buna yumurtada eklenır ama ılk 10 gun 0 ekmek yedım
kacamak yok snra kılom braz drmasın dye arada 1 gun 1 dlım kepek ekmegı ekledım smdı hergun 1 dlım kepek ekmegı yıorum
aksamsa 1 kase crba 1 kase salata
bska 2.bcuk lıtre su gnde 2 bardak btkı cayı
ılk 1 ayda 8 kılo gttı snra spora basladım 1 ay sporla 6 kılo verdım az yıyerek 60 cm ınceldım
smdık sporu braktım 10 gun oluo kılo almadm aksıne 1 kılom dha gttı ve bı ay snra yıne baslıcam spora
93.5 kıloydum smdı 80 kıloyum
tek gercek ırade saglıgmda yerınde
kacamak yapmadm 2 ay byunca hıc
cola myve syu bnzerı seyler yok
10 gundr braz kacrdım ama kılo almadm :)
Ooo masallah tatlım cok guzel vermişsin sen. Darısı basıma senin ki doktorun önerdiği diyet mı
İsvec diyetini uygulamadan indirdim şimdi kızlar. Yarın ona başlamayı düşünüyorum. Yapanlarınız var mı?