İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abimle birlik oturuyoruz yazısını okuyunca diğer konu aklıma geldi sizin konunuzmuş zaten
Orada daha önce de söylenmişti anneniz ile ayrı daireye gecin diye ama anneniz istemiyordu diye hatırlıyorum maddi sebeplerden dolayi
Ama yine de kesin çözüm anne ile ayri eve cikmaniz ya da sizin ayri eve çıkıp kendi ayaklarınız uzerinde durmaniz
Diger dairede de hakkiniz var madem mutfagini yaptirip girin yasayin illa onlarla iyi geçineceğim diye diretmeyin

Umutsuz vaka hadi ama isyerindeyim bi ise baslicam sen gelismeleri yazmadin diye konsantre olamiyorum. Sen de "bu videoma on k layk gelirse devamini cekicem arkadaslar" diyen yeni nesil youtuberlara benzedin iyice he.
Herşeyi anlattım bir önceki yorumda
Şimdi gönül rahatlığıyla işine konsantre olabilirsin şekerim

Yaaa hani ama nerde Kan nerde vahşet nerde Entrika
böyle kuru kuru çözüm olmaz ki...

Birde haftasonu yengem ve cocuklar memlekete gidecekler yaz boyu orda kalacaklar.
Oh be kafamı dinleyecem gerilmeyecem onun yüzünden
Abim annem ben kalacaz.
Umarım yengenizin kaçış planıdır bu

Bir de evin hizmetçisi yokken siz şimdi iki evi birden nasıl idare edeceksiniz temizliği yemeği filan. Zor olmayacak mı sizin ve anneniz için?

Rüyanda görürsün onu anca
Bu ne terbiyesiz bi yorum böyle komiklik yapacağim diye yazmışşın ama rezil oluyorsun farkındamısın burdaki hanımların sana ettikleri içten dualar tutar inşallah o zaman senide görümcen tutsak eder hatirlarsin bu yazdıklarini

sanki tek sorun yengesiyle çocuklarmis gibi kafamı dinliycem demiş ya sabir...kız madem üçünüz mutluydunuz niye yaktıniz o kadının başını...yetiş ya ümmeti muhammed ,biriniz bulsun şu yengeyi de artik okutsun şurayı , dönmesin kalsın gittiği yerde kadın , bi de dava açsın malinizı mülkünuzü alsın elinizden hayırlisiyla o zaman dinlersiniz kafanızı doya doya

Umarım yengenizin kaçış planıdır bu

Bir de evin hizmetçisi yokken siz şimdi iki evi birden nasıl idare edeceksiniz temizliği yemeği filan. Zor olmayacak mı sizin ve anneniz için?
Ahh ahhh sorma annemde çok yaşlı çoğu işi yapamıyor
Bütün işler bana kaldı
Bi yandan iyi bi yandan kötü oldu işte gitmesi

Ahh ahhh sorma annemde çok yaşlı çoğu işi yapamıyor
Bütün işler bana kaldı
Bi yandan iyi bi yandan kötü oldu işte gitmesi
Ao tebrikler yeni hizmetçi siz seçildiniz sanırım. Hem paranız ortak olacaj hem işe gideceksiniz hem de evin hizmetçisi oldunuz. Üzdü.

Yengenizin döneceğinden emin misiniz?

Ara ara gelip konuyu hortlatma amacınız nedir? İnsanların sinirini bozup mutlu mu oluyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…