- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Çocukları bana karşı kışkırtması meselaÖrnek versene ne yapmış gelin hanım size?
Sizin gibi halaya kimse kışkırtmasa da sevmez çocuklar. Ben de sevmem böyle halayı. Düşman başınaÇocukları bana karşı kışkırtması mesela
Sence doğru bir davranış mı
Çocukların çok umrunda olduğunu sanmıyorum ben. Yengene laf edebileceğin tek konu bu değil mi?Çocukları bana karşı kışkırtması mesela
Sence doğru bir davranış mı
Millet laf etmez anneniz hazıra konup rahat edip hizmetçi gibi gelinini çalıştıramaz. Türkçesi bu!Anneminde arada aklına geliyor ama millet laf eder olmaz diyor
10 yıldır kadının sırtındasınız az bile yapmıştır bu nasıl bi aile ya hiç de utanmıyorlarGelinin bize ettikleri nolacak
Tercih kendisininse neyden utanacaz10 yıldır kadının sırtındasınız az bile yapmıştır bu nasıl bi aile ya hiç de utanmıyorlar
Senin çok çekeceğin var, karmadan da korkmuyorsunuz ana kız. Yazık yazıkTercih kendisininse neyden utanacaz
Yazık üzüldüm kim bilir sen neler yaşayacaksınTercih kendisininse neyden utanacaz
Hiç sinirlenmeyin derim çünkü yaşattığını yaşamadan asla anlamayacakSöyleyeceğim tek şey inşallah o gelininizin yaşadığı aynı şeyleri yaşarsın.! Başka bişe demiyorum sinirlerim tepeme çıkıyor suan.
Amiiiiin sadece gelip gitmeler değil, sürekli yanında duran kaynanası görümceside olur inşallahHiç sinirlenmeyin derim çünkü yaşattığını yaşamadan asla anlamayacak
Ben de diliyorum her konuyu gördüğümde dilerim acaip kalabalik bir aileye düşer Allahim şöyle gelmeler gitmeler bitmez ancak öyle
Beddua olarak algılıyor bunu kendisi ama başkasına bizzat yaşatıyorlar.Amiiiiin sadece gelip gitmeler değil, sürekli yanında duran kaynanası görümceside olur inşallah
Bu benim de dikkatimi cektı, neden beddua ediyorsunuz demıs kaynana gorumce yanına git diyenlere...Beddua olarak algılıyor bunu kendisi ama başkasına bizzat yaşatıyorlar.
Babası yakın zamandan vefat etti umutsuzun oda dahildi bu beraber yaşamaya.Bu benim de dikkatimi cektı, neden beddua ediyorsunuz demıs kaynana gorumce yanına git diyenlere...
E sen ve annen beddua kadar kotu musunuz ki bunu dua olarak almıyorsun dı mı.
Belkı dua ediyor diyen, senın gibi Gorumcen ve annen gibi kaynana ile yasa diyerek.
Eğer beddua olarak algılıyorsa, demekki kendisinin ve annesinin o kasar kötü olduğunu kabul ediyor.Beddua olarak algılıyor bunu kendisi ama başkasına bizzat yaşatıyorlar.
Öyle algılıyor evet.Eğer beddua olarak algılıyorsa, demekki kendisinin ve annesinin o kasar kötü olduğunu kabul ediyor.
Aslında bence kendide biliyo geline neler çektirdiklerini ama o rahatlığı bildiği için ayrılmıyor, yoksa ev işleri kendilerine kalacak.
Sayemizde evlerine 4 maaş giriyor diyor. E bi zahmet girsin, o evde siz de yemek yiyorsunuz, sizin için de makine çalışıyor vsvs. Siz olmasanız o kadar para da gerekmeyecek o eve. 1 maaşla mutlu mesut yaşayacaklar.
Ve gelin hakkında söylebildiği tek şey çocukları dolduruyor demesi. Bana kalırsa az bile yapıyor. Çok daha fazlasını hakediyosunuz.
Yaş kaçtı bu arada? Evlenip gitseniz en azından..
Eminim kurtulmaya çalışıyordır ama böyle insanlardan kurtulmakda zor. Allah cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Konu sahibini de kendisi gibilerle..Öyle algılıyor evet.
Ben bugün kalabalık akraba ve yatılı kalmalı eş diledim kendisine bayağı bir köpürdübakın beraber yaşamak bile demedim yani o bile yetti kendisine.
Burada asıl suçlu olan abi aslında. Karısına anne babasının hizmetini yaptırmış yaptırıyor yıllardır. Varsa bir maddi çıkarı kadının bundan nasiplendigini bile sanmıyorum. Ev işinden başka şeye fırsat kalmıyordur.
Niye bu düzene devam ediyor, bilmiyorum ama Allah yardımcısı olsun kendisinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?