İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukları bana karşı kışkırtması mesela
Sence doğru bir davranış mı
Sizin gibi halaya kimse kışkırtmasa da sevmez çocuklar. Ben de sevmem böyle halayı. Düşman başına
Bende de var bir baş belası amca, annem babam bayramda aratmak için dil döker aramam. Amcam da annemi suçluyor belki ama alakası yok.
Bazı insanlar sevilmemek için yaratılmış adeta.

Çocukları bana karşı kışkırtması mesela
Sence doğru bir davranış mı
Çocukların çok umrunda olduğunu sanmıyorum ben. Yengene laf edebileceğin tek konu bu değil mi?

Abin, annen ve sen kadının hayatıni ipotek altına almışsınız. Koloni hâlinde yaşıyorsunuz, destek olacağina bir üstüne lad ediyorsun. Kadın ne yapsa yeridir. Çocuklar annelerinin mutsuzluğuna sebep olduğunuzu bilecek yasa geldiğinde zaten sizleri sevmeyeceklerdir otomatik olarak.

boş daireniz var öyle değil mi?
tek birşey söylemek İstiyorum. Lütfen evli çiftlerin gelinlerin üzerinden gölgenizi çekin arkadaş! Bırakın yakalarını! Bir rahat huzur verin ya!

10 yıldır evli bir çiftin yanında nasıl yaşıyorsunuz? Bütün sayfaları yorumları okumadım, yenge hanım ne demis, ne yapmıs bilmiyorum. Sadece merak ettim 10 yıldır evli insanların yanında nasıl yasadıgınız.

Söyleyeceğim tek şey inşallah o gelininizin yaşadığı aynı şeyleri yaşarsın.! Başka bişe demiyorum sinirlerim tepeme çıkıyor suan.
Hiç sinirlenmeyin derim çünkü yaşattığını yaşamadan asla anlamayacak
Ben de diliyorum her konuyu gördüğümde dilerim acaip kalabalik bir aileye düşer Allahim şöyle gelmeler gitmeler bitmez ancak öyle

Amiiiiin sadece gelip gitmeler değil, sürekli yanında duran kaynanası görümceside olur inşallah

Beddua olarak algılıyor bunu kendisi ama başkasına bizzat yaşatıyorlar.
Bu benim de dikkatimi cektı, neden beddua ediyorsunuz demıs kaynana gorumce yanına git diyenlere...
E sen ve annen beddua kadar kotu musunuz ki bunu dua olarak almıyorsun dı mı.
Belkı dua ediyor diyen, senın gibi Gorumcen ve annen gibi kaynana ile yasa diyerek.

Babası yakın zamandan vefat etti umutsuzun oda dahildi bu beraber yaşamaya.
Kadın 10 yıldır, üst katta ev olmasına rağmen koloni halinde yaşıyor, aklı olan beddua olarak alır bunları tabi.
Geline gelince de kendi tercihi diyor. Eminim öyledir, bayılıyordur kendilerinin kaşına gözüne.

Beddua olarak algılıyor bunu kendisi ama başkasına bizzat yaşatıyorlar.
Eğer beddua olarak algılıyorsa, demekki kendisinin ve annesinin o kasar kötü olduğunu kabul ediyor.
Aslında bence kendide biliyo geline neler çektirdiklerini ama o rahatlığı bildiği için ayrılmıyor, yoksa ev işleri kendilerine kalacak.
Sayemizde evlerine 4 maaş giriyor diyor. E bi zahmet girsin, o evde siz de yemek yiyorsunuz, sizin için de makine çalışıyor vsvs. Siz olmasanız o kadar para da gerekmeyecek o eve. 1 maaşla mutlu mesut yaşayacaklar.

Ve gelin hakkında söylebildiği tek şey çocukları dolduruyor demesi. Bana kalırsa az bile yapıyor. Çok daha fazlasını hakediyosunuz.

Yaş kaçtı bu arada? Evlenip gitseniz en azından..

Öyle algılıyor evet.
Ben bugün kalabalık akraba ve yatılı kalmalı eş diledim kendisine bayağı bir köpürdü bakın beraber yaşamak bile demedim yani o bile yetti kendisine.
Burada asıl suçlu olan abi aslında. Karısına anne babasının hizmetini yaptırmış yaptırıyor yıllardır. Varsa bir maddi çıkarı kadının bundan nasiplendigini bile sanmıyorum. Ev işinden başka şeye fırsat kalmıyordur.
Niye bu düzene devam ediyor, bilmiyorum ama Allah yardımcısı olsun kendisinin.

Eminim kurtulmaya çalışıyordır ama böyle insanlardan kurtulmakda zor. Allah cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Konu sahibini de kendisi gibilerle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…