- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bizimkiler ayrı eve çıkmama asla müsade etmezlerAyni evde mi durun diyorum hanımefendi.Ayrı eve çıkın demeye getiriyorum lafı.Önceki konunuzu hatırlıyorum annenizde abinizde size değer vermiyor zaten.Kendi ayaklarınızın üstünde durun işte.
Evi tutup eşyaları ayarlayacaksiniz.Sonra evden kendinize ait eşyaları alıp gidiyorum diyeceksiniz.Vurmaya calismazlar herhalde?Bizimkiler ayrı eve çıkmama asla müsade etmezler
Aile yapımı biliyorum çünkü
1000 küsürlük konuyu sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim öncelikle
Evet birlikte oturmamızın sebebi benim
Abim evlenirken çıngar çıkarttım abimden ayrılmayalım aynı evde yaşayalım yoksa kendimi intar ederim dedim bizimkilere o yüzden birlik oturuyoruz.
Valla bunun sorumlusu benmişim gibi yazmayın yahu yeter artık da
Şu iki mesajını da bana yazdın arada ki farka bak bakalım anlayabilecekmisin?Her koyun kendi bacagından asılır
O da evlenirken birlik oturalım ama yatma yerleri ayrı olsun diye şart sunmuştu
Bizimkilerde kabul etti.
Ben ayrı eve cıkmak istiyorum deseydi direkt
E herhaldeki hep sen temizleyeceksin. Senin yattigin daireyi de gelip temizleyecek değil.Elini bile sürmez
Hep ben temizliyorum
Ben tamamen ortadan konuşuyorum . Gorumceyim de gelinim de. Ama siz evli değilseniz bilmezsiniz insan gerçekten çok zorlanıyor bu gibi durumlarda bazen eşiyle cekirdek ailesiyle yalnız kalmak istiyor siz de anlayış gösterin hala daha düşünceniz den vazgecmiyirsunizYahu burda hiç mi görümce düşmanı olmayan yok
Herkes gelin yandaşı maşallah
Ben evden gittiğimde de dahabüyük olaylar çıkıyo onu napıcazBen tamamen ortadan konuşuyorum . Gorumceyim de gelinim de. Ama siz evli değilseniz bilmezsiniz insan gerçekten çok zorlanıyor bu gibi durumlarda bazen eşiyle cekirdek ailesiyle yalnız kalmak istiyor siz de anlayış gösterin hala daha düşünceniz den vazgecmiyirsuniz
Abinizi karşınıza alıp adamakıllı konuşmadan küsüp giderseniz çıkar tabi ki . Annenizle konuşun önce. Bizim için de onlar için de daha hayırlı olan ayrı yaşamamız ayrı pisirmemiz deyin . Daha sonra anneniz konuşsun oğlum artık biz çıkalım yukarı sizin kotulugunuzden değil ayrıca maddi destek isterseniz de veririz gibisinden. Geline karşı fisteklemedenBen evden gittiğimde de dahabüyük olaylar çıkıyo onu napıcaz
Ben yeteri kadar söyledim fakat beni dinleyen yokAbinizi karşınıza alıp adamakıllı konuşmadan küsüp giderseniz çıkar tabi ki . Annenizle konuşun önce. Bizim için de onlar için de daha hayırlı olan ayrı yaşamamız ayrı pisirmemiz deyin . Daha sonra anneniz konuşsun oğlum artık biz çıkalım yukarı sizin kotulugunuzden değil ayrıca maddi destek isterseniz de veririz gibisinden. Geline karşı fisteklemeden
Yahu ben çalıştığım halde hem eve maddi katkı sağlıyorumE herhaldeki hep sen temizleyeceksin. Senin yattigin daireyi de gelip temizleyecek değil.
Dillere düşerimEvi tutup eşyaları ayarlayacaksiniz.Sonra evden kendinize ait eşyaları alıp gidiyorum diyeceksiniz.Vurmaya calismazlar herhalde?
Siz ailenizden ayrı bir bireysiniz.Aile yapınız artık sizi bağlayamaz.
Geçen sene rest çekip yukarı çıktıgıma bedelini çok ağır şekilde ödedimŞu iki mesajını da bana yazdın arada ki farka bak bakalım anlayabilecekmisin?
O kız bi salaklık edip teklif sunabilir.
Peki sizin inatla sürdürme aşkınız ne olacak?
ben kendi istediği ile yatma yerleri ayrı olsun diye şart sunacağına hayatta inanmam. kesin siz kıza birlik oturma şartıyla gittiniz kız da bunu dedi.
Hepimizin bir dönemi vardır evlenmese ölecek gibi hissettiğimiz kızın da o zamana denk gelmiştir.
Ama Neden hala devam ediyorsunuz?
inatla istemediğin yengenin temizliğini yemeğini bekliyorsun.
3 maaş 1 maaş bahane siz gelinin üzerinden geçiniyorsunuz.
Ve evet suçlu sensin, baba ölmüş (Allah rahmet eylesin) çıkarsın üst kata yaptırırsın mutfağı oturursun kabile hayatı yaşamak istemiyorum dersin annene de anlatırsın güzel güzel ya benim başıma gelse dersin. Baktın olmuyor çıkarsın yukarı restini çekip.
Ama bunu yaparken gelini kötülemezsin tüü kaka pis demezsin 'anne bu da insan gel çıkalım yukarı' dersin. Ya gerçi siz evleri ayırdıktann sonra o kıza yine yemek temizlik yaptırırsınız.
Sonra da 'ama kendi istedi şartı buydu ayrı ev olsun ama ben yemek temizlik yaparım' dedi dersiniz.
Bir daha yazıyorum en büyük suçlu sensin hem gelini sevmiyorsun hem hizmetini bekliyorsun.
yukagida yattiginiz daireyi tabi ki kendiniz temizleyceksiniz oldu olacak tuvalete gidince yengee bitti diye seslenin yaptigniz lutufmus gibi soyluyorsunuz bide
Ben yeteri kadar söyledim fakat beni dinleyen yok
Akışına bıraktım artık
Bide işin şu tarafını düşünüyorum
Ayrı eve çıktık diyelim ben evlendikten sonra annem yalnız başına ne yapar yaşlı başlı kadın
Elini beline koymadan bu söz söylenmez değişmez kuraldır buBu nasıl parazit yaşam formasyonudur, ben sizi müthiş çıkarcı ve itici buluyorum konu sahibi.
Şu mübarek günlerde can-ı gönülden tıpkı sizinkisi gibi bir aile bulmanızı, böyle cümbür cemaat yaşanan bir evde kv görümce ne varsa beraber yaşamanızı diliyorum.
Burada etrafınızda uçuşan erkek sineğe konu açıyorsunuz ya, işte onlardan biri oldu bittiye getirip sizi "el gün ne der, anamı atamam" diye hizmet bekleyem kv ile aynı eve yerleştirse ne güzel olur.
Size, sizin aileniz gibi bir kayın aile dilediğimi söylemiş miydim?
Elinizi de belinize koydunuz mu şunu yazarken?
Seviyeye gel.
Yangına körükle gitme gızVurdu gol olduuuuuu
Ben kaynana görümce ile yasasm bende eşimi doldururdum kusura bakma ne kadar ekmek ne kadar köfte. Bide habire ev işi yapiyomus kadın. Sen de hala gelin suçlu diyosun. Umarım kınadığını yaşarsın böyle vasıfsız bir koca ile kaynana görümce eziyeti cekersinSağolun
Annemle ilgileniyorum tabiki kırmamaya calışıyorum
Ev işlerine de yardım ediyom ama çalışıyorum. İşin cogunu gelin yapıyor
Elini beline koymadan bu söz söylenmez değişmez kuraldır bu
Bu bedduaların hiç birini üstüme almıyorum
Kendimde zerre kadar hata göremiyorum çünkü
Ailemin kabul ettiği yaşam tarzından beni sorumlu tutamazsınız
Annen ikna et diyoruz işte. Hala bedelini ödedim diyorsun. Yahu yukarı çıkmışsın da nolmuş? Yemeği yine aşağıdan beklemişsin. Çok kurnazsın. Sende biliyorsun ayrı ev olduğunda çoğu işin sana kalacağını.Geçen sene rest çekip yukarı çıktıgıma bedelini çok ağır şekilde ödedim
Annem çıkarsa çıkarım çıkmazsa çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?