- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Belki ama risk almaya değmez , inşallah en yakın zamanda gerçekleri görür. Annem annem diye tutturmaya devam ederse , annesi ile mutluluklar diler yoluma devam ederim ne kadar üzüleceğimi bilsemde evlenerek başımı yakmamış olurum. Kendi kazdığı kuyulara kendisi düşsün inşallah, kendi kızlarıda var bana ne yapıyorsa onlardan görsün... Şimdi oğluyla daha bir iyi olucam fakat onunla hiç eskisi gibi olmuycam görsün bakalım... Hodri meydan
Kac Yıldır evlisin?evlenmeden öncede öylemiydi diyeceğim ama kesin öyleymiştir.balık baştan kokarmış! Eşin nasıl davranıyor sana peki?bence bu daha önemliBende benim kv ile 3 yildir kusum ama yinede huzurum yok gecmisin nanesini yiyip oturuyoz unutamiyorum
Ayyy daha nelerrr yaaaa , hediyeye bile ve seninkisi de naptı almadı mı baban görür diye ? Demiryo ki açık açık oğlum bu kıza para yedirme bana ver diyeAyyy valla aynı ya,yemin ederim...kızı için hiç düşünmeden herşeyine koşuyordu ama oğlunun hem Parasını alıyordu hemde isteklerine karşı çıkıyordu.bizim nerde oturacağımıza bile o karar verecekti düsün.bana hediye almasına bile izin vermiyormuş evlenince alırsın diye,bunuda seninki gibi ağzından kaçırdı sonra toparlamaya çalıştı ama nafile.baban belki yanlış anlar kızım, evlenince istedigi hediyeyi alsın,Baba'nın gözüne sokar gibi Olmasın.sanki babam gümrük memuru eve giren herseye bakıyor te allam ya.yani afedersin s.tı sıvayamadı.
Su anda cok kotuyum aksamim kavga gurultu gecti balimmin konusunu dagitmayim simdi ozelden atarimKac Yıldır evlisin?evlenmeden öncede öylemiydi diyeceğim ama kesin öyleymiştir.balık baştan kokarmış! Eşin nasıl davranıyor sana peki?bence bu daha önemli
Amaninnn bu ne ya ? Evlerden irak.
daha nisanliyken derdi ne boyle uğraşıyor sizinle? Basla biri mi var ogluna dusundugu acaba?
evlendikten sonra nişanlın da degisir benden soylemesi, pek bir ana kuzusu oluyorlar düğünden sonra, simdikinin bin katini düşün:)
Ama akilli davranirsan başa cikabilirsin.
benim kayinvalidem de az ugrasmadi bu konularla ama pes etti artik
uc aylik evliyken gece esimi aradigini bilirim, sen unuttun beni artik hic aramiyorsun diye, aglaya aglaya hem de.
cok mucadele verdim ama sukut atlattik. ( hala yapsa da artik sallamiyorum )
insallah sen de huzura kavusursun
Ya tabi ne yedin ne ictin diye de cok soruldu ama ben bunu daha cok garipsemistim.
Su kirmizili cumleyi okurken daha devamina gelmeden,
"kesin oglum acmisin tokmusun karnin doydu mu" diye sormustur diye gecirdim aklimdan..
O degilmis barii..
sukur esin firsat vermemis de kurtulmussun..Ya tabi ne yedin ne ictin diye de cok soruldu ama ben bunu daha cok garipsemistim.
Sevgilisi gibi gece yarisi aglayarak beni unuttun sitemleri nedir ya :)
soyle dusunuyorum da benimki de hakkini vermis kayinvalideligin :))
Aslinda esim cok firsat verdi de ben burnumu indirmedim ona pek.sukur esin firsat vermemis de kurtulmussun..
aman, de de onu de!Daha simdiden boyleyseevlenince neler yapar kim bilir
Tamam canım yazabilirsin özeldenSu anda cok kotuyum aksamim kavga gurultu gecti balimmin konusunu dagitmayim simdi ozelden atarim
Bide benim herzaman dediğim bişey var,kendimize iyi kv değil, iyi bir Eş seçelim.kv iyi kötü ne farkeder,coğu gelinini bi Kaşık suda boğar.Ama eşin iyi olursa,seni sahiplenirse istedigi kadar kötü olsun kv eninde sonunda pes eder.bende senin nişanlında bu sahiplenmeyi görmedim.daha çok kısa vadeli Çözümler üretmiş,arayıver,soruver vs.olayı derinlemesine çözecek olgunlukta değilse ileride seni sahiplenme olgunluğunu göstermez benden söylemesi
Para ne geçicek başkaCanim inan cok uzuluyorum boyle hic bir sey yokken insani huzursuz ediyolarya
Ya ne istiyosun eline ne gececek
İyilerse şükret canım, baksana bizimkisi ottan b.ktan sebeplerle huzursuzluk yaratıyor.burdaki kaynanaları okudukça kendi kayın validemi daha çok seviyorum
Aramiyor musun diyince evet aramiyorum de valla cekil kenara.. zorla degil ya
Hem o senin anneni ariyor mu onun annesi senin anneni ariyor mu..
Yemin ediyorum cok gicik oluyorum su erkek ailelerine yaaa..
Bizde olan kizin ailesi annesi erkek tarafindan ilgi gorur aranir gonulleri hos tutulur..
Bu son donemin erkeklerinde bir hava bir hava....sorma gitsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?