- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Yavrum bak beni iyi dinle 14 yillik evli bir kadin olarak bi abla olarak yaziyorum sen bu aileyi cok simartiyosun neden kendinide bu kadar hirpaladigini anlamis degilim gercekten sende kendimi goruyorum benim yaptigim hatalari yapmani istemiyorumAyy öyle , diyemiyorlar ki balböceği saygıda kusur etti vs... EE sorun ne o zaman diyosun aramadı diyor. Bu mu sorun şimdi?
Benim annemde der nişanlın beni hiç aramıyor sevmedi mi vs. diye , bende mesela işi yoğun anne yok çok seviyor sorunmu edelim şimdi bunu boşver derim hayatta gdipte nişanlıma annem böyle diyor demem, idareci yönüm var her türlü. Babamlada oturup konuştuk , askerde asıl adam olunur, 6ay sonra gelsin bi bak haline , baktın seni üzüyor o zaman atalım dedi.
Yavrum bak beni iyi dinle 14 yillik evli bir kadin olarak bi abla olarak yaziyorum sen bu aileyi cok simartiyosun neden kendinide bu kadar hirpaladigini anlamis degilim gercekten sende kendimi goruyorum benim yaptigim hatalari yapmani istemiyorum
Bence bi dur sakinles gozden gecir hayatini sonuna kadar boylemi yasamak istiyosun , kendinde ogucu hissediyosan devam et ama diger turluyse artik kendini hirpalama ya duzelir ya yollarsin
Aynen öyle canım sen nişanlına hep yanında olması gerektiğini aşılayacaksın alttan alttan farketmeden sizin bir aile olduğunuzu ailelere herşeyi yansıtmamanız gerektiğini ve aileler için birbirinizi kırmamanız gerektiğini bunlar gibi şeyler sürekli sözlersen aşina olabilirAşırı ısrarcıdır kendisi, çok problemli ve alıngandır ama bu hiç birşeyi değiştirmez bardağı kırarsan suyu içemezsin. Nişanlım yanımda dursun beni ezdrmesin başka bişi istemem zaten...
Ha soyle yeminle uzulmeni istemiyorum bi toparlan daha yasin kac basin kacYok canım benim, yok tövbe artık hiç bişi yapmıyorum, isteyen istediğini yapsın konuşsun umrumda değil
Aynen canım, en son bunu söyledim gitmeden ama defalarca daha söylemem gerek erkek milleti işte idrak yolları kapalıAynen öyle canım sen nişanlına hep yanında olması gerektiğini aşılayacaksın alttan alttan farketmeden sizin bir aile olduğunuzu ailelere herşeyi yansıtmamanız gerektiğini ve aileler için birbirinizi kırmamanız gerektiğini bunlar gibi şeyler sürekli sözlersen aşina olabilirAileyi kötülemeden tabi
El kızıyım umurlarında mı sanki, ama kendi kızına aynı şey söylense ne yapardı acabaHa soyle yeminle uzulmeni istemiyorum bi toparlan daha yasin kac basin kac
Ne bicim insanlar var Allah akil fikir versin uzulme gulum
Aynen öyle canım erkekler biraz daha zor anlıyor illa yaşamaları öğrenmeleri gerekiyor biz kötü birşey yaşamadan önlem alabiliyoruz mesela onlar görmeden inanmıyorAynen canım, en son bunu söyledim gitmeden ama defalarca daha söylemem gerek erkek milleti işte idrak yolları kapalı
Öyle öyleAynen öyle canım erkekler biraz daha zor anlıyor illa yaşamaları öğrenmeleri gerekiyor biz kötü birşey yaşamadan önlem alabiliyoruz mesela onlar görmeden inanmıyor
Boşuna geç olgunlaşıyor demiyorlar erkeklere aslında bizden daha saflar bakma bir bayan isterse halledemeyeceği iş yokÖyle öyleçocuk gibiler
Merhaba pat diyecikiyorum ama balimda kist varmis o sebepten cocuk gec olurmus gorumcesi derin arastirmalari sonucu cocuk olmayabilir demisSenin neden çocuğun olmayacakmış ki
Selam =)Merhaba pat diyecikiyorum ama balimda kist varmis o sebepten cocuk gec olurmus gorumcesi derin arastirmalari sonucu cocuk olmayabilir demis
Daha nisanli bir kiza ne mantikla soylediyseSelam =)
Çok ağır bir şey soylemisler ama yazık bu insanın yüzüne soylenir mi
Büyüyle müyüyle uğrasan insanlardan hayır gelmez! Net!En ufak sorunda Büyü yaptın diyecekler,veya senin aklında yokken ister istemez öyle düşünmeye başlayacaksın ve psikolojin bozulacak.bence iyi düşün bu Evliliği canım,yazından aklı başında birine benziyorsun