iki aile

Bu kadar ters insanlar beni gerçekten endişelendiriyor.tamam,belki eşinin ailesi çok iyi değil ama inan sen kendini ,kalbini bir gözden geçir.gelin olmak ,kv olmak değil mesele...insan olmayı becerebilmek

her kelimesiyle kesinlikle çok iyi anlatmışsınız.

her kelimesiyle kesinlikle çok iyi anlatmışsınız.
Inan bana bunlar hepimizin yasadigi klasik sorunlar. Burada o kadar cok kayinvalide ile ilgili konu var ki. Ancak ne yapilirsa yapilsin degismiyorlar ve gordugum sey damat anne ve esi arasinda kaliyor, aradaki dengeyi de kuramiyor. Kv ben boyleyim degismem diyor. Hatta ona kalirsa yaptiklari sizin iyiliginize diye dusunuyor. Bir de kv ve gelin surtusmesinde gelin hep kaybediyor cunku damat anneyi seciyor genelde.
Kv problemi uzuuun zamandir devam eden bir problem ve henuz caresi de bulunamadi:)
Size tavsiyem esinizi bir tercih yapmaya zorlamayin sakin cunku anneyi sececektir. Uygun bir dille karsi tarafi kirmadan kv ile konusmayi deneyebilirsiniz.
Anne biliyorum ki bizim iyiligimizi dusunuyorsun. Ben de anne olacagim ama ben de artik yuvama alismak ve duzenimi oturtmak istiyorum. Benim de kendime gore islerim var. Hergun gelemem. Esim ve ben evimizde birlikte ikimiz vakit gecirelim evimize isinalim istiyorum. Bize de anlayis gosterin gibi seyler soyleyebilirsin.

iletişim bu yüzden önemli her seferinde söylerim. konuşmakla iletişim kuramıyoruz bir k.v. ve k.p. ile. çünkü zorla veya isteyerek yaptığınız şeyler onlar için önemli değil. onların istekleri doğru veya yanlış ''yapmak zorundasınız '' onların gözünde. bu yüzden bu konuşmayı ailem (kimi zamanda ben) defalarca onlarla yapmasına rağmen her seferinde de tamam demelerine karşın bugün bu konumdayız. bazı insanlar bin kere anlatsanızda anlamaz. buradaki insanlar cahil deyince kızıyor ama ben onu onları küçük görmek vs gibi bir niyetle değil dışardan baktığınızda medeniyetli dediğiniz ama içine girdiğinizde cahillik akan insanlar olduğu için söylüyorum ama tabi herkes anlamak istediği gibi anlıyor. biz ailecek onlarla konuşa konuşa bir yere varamadığımız için konuşmayı kesmekle çare bulduk. keşke konuşularak bir yol olabilse ama eşim bile denedi 1 gün sürdü konuşmamın etkisi dedi.sadece 1 gün. insan ister istemez yok artık diyor çaresiz kalıyor

Araya mesafe koymaktan başka çareniz kalmamış ama onlarla görüşmemekle eşiniz sizi de ailenizle cezalandırmış sanki: "madem benim ailemle görüşülmeyecek, seninkilerle de görüşülmesin" hesabına dönmüş.

herkes kendi ailesiyle görüşüyor buluşuyor vs vs vs. birbirimizin aileleriyle irtibatımız yok sadece. ama evet dediğiniz gibi olmuş oluyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…