- Konu Sahibi kahorihama
-
Ikea nın sitesinden baktım ben bana pahalı geldi dışarıya göre sizin baktıklarınız acaba daha mı uygun fiyat olarak..?
ßende ikeada calısıyorum :) Cok guzel urunlerı
Fakat ınternetten alma derım yakınsa magaza gıt bı gor
kahorihama selam,
ben 6 sene önce en ucuz masalarından birini almıştım, önce mutfakta kullandım.
4 sandalye+1 masa 199 tl ye almıştım, taş gibi çıktı.
Yeni evimizde mutfağıma büyük geldiği için balkonumda kullanıyorum, hatta blogumda da yayınlamıştım fotoğrafını:
Smyrnetalya: Balkon sefası
En ucuzu böyle kaliteliyse, senin düşündüğün gibi bir model daha kalitelidir diye tahmin ediyorum.
Şimdiden iyi günlerde olsun
Bende,1 ay kadar sonra Stornas eskitilmiş masa,büfesi ve İngolf ahşap sandalye almayı planlıyorum.Stornas serisi ve ingolf masif ahşap olduğu için belki biraz pahalı ama dayanıklı olacağını sanıyorum ve umuyorum :)Bu modeller hakkında fikri olan kullanan varsa bilgi verirse bende memnun olurum.
Eki Görüntüle 627978 Eki Görüntüle 627979
Cevabın için çok teşekkür ederim canım . Balkonuna bayıldım. Ne güzel balkon sefası olur orada. Masada çok kaliteli duruyor. Bana gaz geldi eşime konsol siparişi verdim . Umarım bende memnun kalırım. Ve gelince yorumu ve fotoları paylaşırım
rica ederim! ayrıca çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim
evet kesinlikle masa kaliteli duruyor, eğer gitme imkanın varsa git yakından da bak, ama ben Ikea ürünlerini genelde seviyorum...üstelik bazı ürünleri gerçekten ekonomik.
Evet alırsan fotoğrafları bekliyoruz!
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?