• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkea'dan masa alıp kullanan var mı?

kahorihama

Kızım ve oğlum:)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.337
4
316
41
İstanbul
Merhaba kızlar ikeadan yemek masası beğendim. Fiyatı 8 sandalye ve masa bjustra marka masa. Almak istiyorum ama kararsız kaldım. Tamda istediğim özellikte büyük. Lütfen en kısa sürede cevap verebilir misiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

iKeanin her urununu begenerek kullaniyorum.yemek masasi degilde ortaya buyuk bi masa aldim ben beyaz ve camli gayet kullanisli ve guzel.bence al memnun kalirsin kalitesi iyi ikeanin:22:

Benim masam ve sandalyelerim ikeadan
Masa beyaz cam, bacaklari krom. Sanirim tobias gibi biseydi adi
Sandalyelerde su seffaf olanlardan
Oturma yerleri jeanslarin dugmelerinden cizilmesin diye ince renkli minder koydum super gozukuyor memnunum :)

cancağızım ikea'nın monte&demonte sandalyelerini alırsan ömrü iki yıl kendinden monteli sandalyeleri alırsan uzun süre kullanabilirsin. masaları ise daha uzun süre kullanabilirsin.
tecrübe ile sabittir.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Evime büyük bir masa istiyordum misafirlerimi rahatça ağırlayabileceğim ikeadada tam istediğim ölçülerde var. tek kararsızlığım kalitesiydi. Birde kızlar istanbul içi nakliye ücreti ne kadar oluyor örnek verebilir misiniz.

siler harikasınız kızlar hemen sorularımın cevapları geliyor.cevabınız için ayrıca teşekkür ederim şimdi ikeaya üye oldum internet mağazasında masa için 34 tl kargo ücreti biçtiler çok cüzi bi rakam geldi. ayrıca oradan gidip alırsanız daha da uygun olabiliyormuş fiyat. yine yorumlardan okudum.

slm kızlar;

Bende ikea dan (beyaz) LIATORP YEMEK MASASI birde 6 adet INGOLF SANDALYE almayı düşünüyorum... aranızda kullanan memnun kalan yada bir şikayeti olan varmı?? çok kararsızım görünüş benim tam istediğim gibi fakat kullanış sağlamlık açısından nasıl olur bi fikir werin kızlarrr!! =) şimdiden teşekkürler:)))...

Ikea nın sitesinden baktım ben bana pahalı geldi dışarıya göre sizin baktıklarınız acaba daha mı uygun fiyat olarak..?

Ikea nın sitesinden baktım ben bana pahalı geldi dışarıya göre sizin baktıklarınız acaba daha mı uygun fiyat olarak..?

Canım benim beğendiğim masa normalde 450 tl zaten dışarısı ile aynı hatta pahalı bile sayılabilir . Ama ölçüsü istediğim gibi bakalım Cumartesi alacağız inşallah. İkeadan alınca nakliye 48 saat içinde geliyormuş parça arttıkça nakliye ücreti düşüyormuş. Alınca buradan yorum yaparım. Oradan almak çok istiyorum ama ürünle ilgili bir sıkıntı yaşamam inşallah.

Zaten ıkea nın mantığı yerden tasarruf etmek için sehpayı bile kutuya sokmuşlar montajını müşteri yapıyor.. Ama ürünleri kaliteli mobilya almadım ama diğer ürünleri sapa sağlam bende hafta sonu giderim bakarım alınca buradan yazarsan sevinirim.. (:

ßende ikeada calısıyorum :) Cok guzel urunlerı
Fakat ınternetten alma derım yakınsa magaza gıt bı gor

ßende ikeada calısıyorum :) Cok guzel urunlerı
Fakat ınternetten alma derım yakınsa magaza gıt bı gor

Yaa çok sevindim. Bjustra marka masa alacağım hamileyim haftam ilerlediği için gidemedim eşim sağolsun videoya aldırmış güzel gözüküyor ama inşallah iyi çıkar. Yarın nasipse alacak

kahorihama selam,

ben 6 sene önce en ucuz masalarından birini almıştım, önce mutfakta kullandım.
4 sandalye+1 masa 199 tl ye almıştım, taş gibi çıktı.

Yeni evimizde mutfağıma büyük geldiği için balkonumda kullanıyorum, hatta blogumda da yayınlamıştım fotoğrafını:

Smyrnetalya: Balkon sefası

En ucuzu böyle kaliteliyse, senin düşündüğün gibi bir model daha kalitelidir diye tahmin ediyorum.
Şimdiden iyi günlerde olsun:31:

Bende,1 ay kadar sonra Stornas eskitilmiş masa,büfesi ve İngolf ahşap sandalye almayı planlıyorum.Stornas serisi ve ingolf masif ahşap olduğu için belki biraz pahalı ama dayanıklı olacağını sanıyorum ve umuyorum :)Bu modeller hakkında fikri olan kullanan varsa bilgi verirse bende memnun olurum.
$stornas145masa599tl.webp$PE072392.webp

kahorihama selam,

ben 6 sene önce en ucuz masalarından birini almıştım, önce mutfakta kullandım.
4 sandalye+1 masa 199 tl ye almıştım, taş gibi çıktı.

Yeni evimizde mutfağıma büyük geldiği için balkonumda kullanıyorum, hatta blogumda da yayınlamıştım fotoğrafını:

Smyrnetalya: Balkon sefası

En ucuzu böyle kaliteliyse, senin düşündüğün gibi bir model daha kalitelidir diye tahmin ediyorum.
Şimdiden iyi günlerde olsun:31:

Cevabın için çok teşekkür ederim canım . Balkonuna bayıldım. Ne güzel balkon sefası olur orada. Masada çok kaliteli duruyor. Bana gaz geldi eşime konsol siparişi verdim . Umarım bende memnun kalırım. Ve gelince yorumu ve fotoları paylaşırım

Son düzenleme:
Bende,1 ay kadar sonra Stornas eskitilmiş masa,büfesi ve İngolf ahşap sandalye almayı planlıyorum.Stornas serisi ve ingolf masif ahşap olduğu için belki biraz pahalı ama dayanıklı olacağını sanıyorum ve umuyorum :)Bu modeller hakkında fikri olan kullanan varsa bilgi verirse bende memnun olurum.
Eki Görüntüle 627978 Eki Görüntüle 627979

masayı net göremiyorum ama sandalyeye bayıldım :31:

Cevabın için çok teşekkür ederim canım . Balkonuna bayıldım. Ne güzel balkon sefası olur orada. Masada çok kaliteli duruyor. Bana gaz geldi eşime konsol siparişi verdim . Umarım bende memnun kalırım. Ve gelince yorumu ve fotoları paylaşırım

rica ederim! ayrıca çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim :16:
evet kesinlikle masa kaliteli duruyor, eğer gitme imkanın varsa git yakından da bak, ama ben Ikea ürünlerini genelde seviyorum...üstelik bazı ürünleri gerçekten ekonomik.
Evet alırsan fotoğrafları bekliyoruz!
Sevgiler,

rica ederim! ayrıca çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim :16:
evet kesinlikle masa kaliteli duruyor, eğer gitme imkanın varsa git yakından da bak, ama ben Ikea ürünlerini genelde seviyorum...üstelik bazı ürünleri gerçekten ekonomik.
Evet alırsan fotoğrafları bekliyoruz!
Sevgiler,

Canım hamileyim ve bana uzak olduğu için gidemedim . Ama eşim bugün almış yarın gelecekmiş. Sekiz sandalyeli bjustra masa ve besta cam kapaklı konsol aldık . Kendimiz monte etmeyi düşünüyoruz olmazsa usta çağırırız dedik. Bende merak ediyorum yani kalitede sorun yaşamam umarım. Tabi sizlerin olumlu yorumlarına güveniyorum. Zaten uzun zamandır büyük bir masa arıyordum. İnşallah güzel olur. :32:

Evet kızlar ikeadan istediklerimiz geldi . Simdilik sandalyeyi monte ettik. Gayet güzel sağlam oldu. Ben begendim stefan sandalye . Ben mutfakta kullanacağım. Şimdilik telefondan yazıyorum . Foto sonra eklerim. Daha kurulacak masa ve konsol var . Artık ilerleyen zamanlarda bilgi veririm.

Back
X